Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam un Ābolam pa rezultatīvai piespēlei

Andrejs Siliņš

Rubīnam un Ābolam pa rezultatīvai piespēlei
Kristiāns Rubīns
Foto: Mārtiņš Aiše

Dažādām sekmēm spēles aiz okeāna naktī uz trešdienu aizvadījuši Latvijas hokejisti. Kristiāns Rubīns un Rodrigo Ābols izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm, taču abu pārstāvētajām komandām atšķirīgas sekmes.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 1:3 viesos atzina Beikersfīldas "Condors" pārākumu. Jevpalovs izdarīja vienu metienu pa vārtiem. "Barracuda" ar 12 punktiem 12 spēlēs ieņem vien desmito pozīciju 16 komandu konkurencē Rietumu konferencē.

Kristiāns Rubīns atdeva rezultatīvu piespēli Rietumu līgā (WHL), palīdzot "Tigers" ar 6:3 izbraukumā uzveikt "Warriors". Rubīns, kuram arī pozitīvs lietderības koeficients (+1), asistēja komandas ceturto vārtu guvumā, tiekot pie savas 11. piespēles šajā sezonā. Tāpat 18 gadus vecā aizsarga kontā arī divi vārtu guvumi 23 spēlēs.

Ontario līgā (OHL) 17 gadus vecais Renārs Krastenbergs veica trīs metienus pa vārtiem un saņēma divas soda minūtes, tomēr "Generals" izbraukumā ar 4:5 pēcspēles metienos piekāpās "Petes". Jelgavniekam Krastenbergam šosezon 23 spēlēs desmit (3+7) rezultativitātes punkti.

Kvebekas junioru līgā (QMJHL) "Titan" mājās ar 3:5 atzina "Mooseheads" pārspēku, bet Rodrigo Ābols asistēja komandas otro vārtu guvumā, otrās trešdaļas sākumā vairākumā panākot vadību (2:1). Tāpat Ābolam divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes, kā arī pieci uzvarēti iemetieni no 16. Rodrigo šosezon "Titan" rindās nospēlējis 11 spēles, izceļoties ar diviem vārtiem un četrām piespēlēm.

NCAA čempionātā Amerikas Starptautiskās koledžas komanda ar 3:7 atzina SHU pārākumu. 21 gadu vecais aizsargs Jānis Jaks spēlei nebija pieteikts. Jaks savā debijas sezonā pagaidām aizvadījis astoņas spēlēs, kurās guvis trīs vārtus un atdevis divas piespēles.

     [+] [-]

, 2016-11-23 10:09, pirms 8 gadiem
Jevpalovs varētu būt uz izlases treniņnometnes pašu sākumu. ( ja viņu kāds aicinās)

     [+] [-]

, 2016-11-23 10:32, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: Jevpalovs varētu būt uz izlases treniņnometnes pašu sākumu. ( ja viņu kāds aicinās)
kāpēc tāda pārliecība? Barracuda jau ir turpat 2 vietas play-offu zonas: AHL Standings | TheAHL.com | The American... . Bez tam ir jau tikai pats sezonas sākums un Barracuda ir aizvadījusi vien 12 spēles no 68.

ņem vērā, ka man nezināmu iemeslu dēļ Kalifornijas komandas aizvada mazāku spēļu (par 8 spēlēm mazāk regulārajā sezonā!) skaitu kā pārējās AHL komandas un regulārās sezonas kopvērtējums tiek rēķināts pēc procentuāli izcīnītajiem punktiem nevis pēc kopā izcīnītajiem punktiem. Tā bija arī pagājušajā sezonā - skat. AHL Standings | TheAHL.com | The American... .

     [+] [-]

, 2016-11-23 10:42, pirms 8 gadiem
kā tur bija šogad, netika, jo bija traumēts vai aizņemts plovos?

     [+] [-]

, 2016-11-23 10:52, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: kā tur bija šogad, netika, jo bija traumēts vai aizņemts plovos?
spēlēja ECHL plovos, kur pacēla virs galvas Kellija kausu.