Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pavlovam divi vārti, Jakovļevam un Vasiļjevam - vieni

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Pavlovam divi vārti, Jakovļevam un Vasiļjevam - vieni
Vitālijs Pavlovs
Foto: jatkoika.com

Rezultatīvs šis vakars bijis latviešu hokejistiem. Kamēr Somijas Mestis līgā "Jokipojat" uzvaru kaldināja Vitālijs Pavlovs un Mārtiņš Jakovļevs, Vācijas hokeja līgā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Herberts Vasiļjevs. Spēles šovakar aizvadīja arī Māris Jass, Ronalds Ķēniņš, Ņikita Koļesņikovs, Koba Jass un Zintis Nauris Zuševics.

Latvieši nodrošina "Jokipojat" uzvaru

"Jokipojat" šovakar tikās ar "K-Vantaa" spēlētājiem. Kamēr pirmais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, otrajā trešdaļā vadībā izvirzījās pretinieki, taču tad neizšķirtu panāca Mārtiņš Jakovļevs.

Trešā perioda ievadā vadībā "Jokipojat" izvirzīja Vitālijs Pavlovs, taču perioda vidū pretiniekiem izdevās panākt 2:2. Vien brīdi vēlāk Pavlovs guva jau savus otros vārtus spēlē, taču tad jau tukšos vārtos ripu raidīja un izšķirošo 4:2 panāca Jūso Kaijomā.

Jau ierasti abi latvieši spēlēja komandas pirmajā maiņā. Atskaitot trīs latviešu hokejistu gūtos vārtus, Jakovļevs izcēlās arī ar lielāko spēles laiku (23:53) komandā.

Krēfelde atspēlējas un uzvar

Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" šovakar tikās ar Izerlūnas "Roosters" vienību, apspēlējot pretiniekus ar 4:2. Vasiļjevs bija tas, kurš pirmajā periodā atklāja mača rezultātu, taču tad divus vārtus izdevās gūt "Roosters" hokejistiem. Atspēlēties "Pinguine" izdevās vien trešā perioda izskaņā, izraujot uzvaru ar 4:2.

Vasiļjevs maču noslēdza ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, pozitīvu lietderības koeficientu "+2", kā arī 12 soda minūtēm. 21 spēlē latviešu uzbrucējs atzīmējies jau ar 20 (8+12) rezultativitātes punktiem.

Jasa "Scorpions" svin panākumu

Uzvaru Vācijas hokeja līgā šovakar izcīnīja arī Māra Jasa pārstāvētā Hanoveres "Scorpions", kas ar 3:1 pārspēja Diseldorfas "Metro Stars" hokejistus. Jass maču noslēdza ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1".

Cīrihes "Lions" uzvar

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar ar 3:1 uzvarēja Davosas hokejistus. Ķēniņš šovakar spēlēja komandas otrajā maiņā, mača gaitā izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu "+1".

Koļesņikovam uzvara Slovākijā

Slovākijas Ekstralīgā pie panākuma šovakar tikusi latviešu aizsarga Ņikita Koļesņikova pārstāvētā "HC Banska Bystrica", kas ar 3:2 pārspēja "HC Košice" vienību. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Mihals Handzušs.

Žilina pārspēj "HC Mountfield"

Uzvaru Slovākijā šovakar izcīnījis arī Koba Jass, kura pārstāvētā "MsHK Žilina" ar 4:2 pārspēja "HC Mountfield" hokejistus. Jass arī šovakar spēlēja komandas otrajā uzbrucēju virknējumā.

Grāca svin uzvaru pagarinājumā

Latviešu uzbrucēja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers" šovakar svinēja uzvaru, ar 4:3 pagarinājumā pārspējot Vīnes "Capitals" vienību. Zuševics spēlēja ceturtajā maiņā, maču noslēdzot bez vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
Mestis
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
nationalleague.ch
HOKEJ.sk
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

  +6 [+] [-]

, 2012-11-23 23:47, pirms 12 gadiem
Nu ko lai saka... Malaci!!!

  +5 [+] [-]

, 2012-11-23 23:53, pirms 12 gadiem
Prieks par mūsējiem!
Slēpts komentārs: gunsal2

  +3 [+] [-]

, 2012-11-23 23:56, pirms 12 gadiem
gunsal2 rakstīja: Atvainojiet,bet Herbis vairs sen nav Latvijas izlases spēlētājs...
NU UN TAD? Viņš bija, ir un būs LATVIETIS! Pietiek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-11-24 00:02, pirms 12 gadiem
Kāpēc rakstā par latviešu spēlētājiem ir iejaukts viens vācietis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-11-24 02:23, pirms 12 gadiem
Nepretendēju uz eksperta statusu, bet pagājušo gadu HK Rīga spēlēs galvastiesu pārāki par pārējiem bija Bukarts un Indrašis. Šogad Dinamo pārbaudes spēlēs labi spēlēja Porejs un Pavlovs. Indrašis un Porejs (šodienas spēle) ir sevi pierādījuši Dinamo sastāvā no labākās puses. Cik ilgi tiks marinēts Pavlovs? Varbūt dot viņam dažas iespējas sevi parādīt Dinamo sastāvā? Esmu diezgan pārliecināts, ka viņš savu iespēju izmantos.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-24 03:05, pirms 12 gadiem
gunsal2 rakstīja: Atvainojiet,bet Herbis vairs sen nav Latvijas izlases spēlētājs...
Vairs nav? Pagaidam nav, bet nav izslēdzis domu palīdzēt Latvijas izlaisei, to viņš skaidri un gaiši pateica pirms pieņēma Vācijas pilsonību!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-24 09:26, pirms 12 gadiem
Latvijas izlases kontekstā reizēm aizdomājos par Dinamo spēlētājiem salīdzinājumā ar citiem lat. hokejistiem, kas arī ir izlases kandidāti, bet spēlē ārzemju komandās (Ķēniņš, 2 Jasi, Andersons u.c.) Un nezinu, kāpēc, bet tie mūsu "ārzemnieki" liekas svaigāki un sparīgāki, kas spēlē izlasē. Varbūt kļūdos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-24 10:29, pirms 12 gadiem
ukačaka rakstīja: Latvijas izlases kontekstā reizēm aizdomājos par Dinamo spēlētājiem salīdzinājumā ar citiem lat. hokejistiem, kas arī ir izlases kandidāti, bet spēlē ārzemju komandās (Ķēniņš, 2 Jasi, Andersons u.c.) Un nezinu, kāpēc, bet tie mūsu "ārzemnieki" liekas svaigāki un sparīgāki, kas spēlē izlasē. Varbūt kļūdos?
Tapec ka vini grib sevi paradit lai tiktu labakas ligas- KHL, Elites serija... A sitiem jau labi ligumi kabata ta ka nav vairs jacensas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-24 12:04, pirms 12 gadiem
Njā...lai arī ko teiktu šogad kāds par Peku, bet nedrīkst aizmirst ka tieši viņš iekārtoja Pavlovu un Jakovļevu tajā komandā un līgā. Pušiem laba līga priekš jauniem hokejistiem, kur var seci attīstīt un pierādīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-24 19:15, pirms 12 gadiem
Šerberts rakstīja: Kāpēc rakstā par latviešu spēlētājiem ir iejaukts viens vācietis?
Tu no sākuma varētu apgūt elementāras lietas, lai būtu saprašana par to, ko izsakies. Konkrētāk - derētu apjēgt, kas ir tautība un kas ir pilsonība.

Herberts Vasiļjevs ir latvietis, lai kāda viņam pilsonība tajā vai citā momentā būtu.