Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Ķēniņš turpina spēlēt rezultatīvi

Šveices hokeja čempionāta pēdējās spēles itin veiksmīgi un rezultatīvi aizvada Cīrihes ''Lions'' uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. Mačā pret ''Davos'' Ķēniņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu (1:3), taču latviešu hokejists piedalījās ''Lions'' vienīgo vārtu guvumā, nopelnot rezultatīvu piespēli.

, 2011-11-23 01:15, pirms 13 gadiem
nu jā! Par šādu piespēli var dot punktu. Atmeta atpakaļ un vēl skatu aizsedza. Izskatās, ka izlasē Ķēniņš šogad varētu spēlēt arī 2 vai trešajā maiņā, ja tā turpinās.

Ne pa tēmu, bet vispār izlases kontekstā nevar zināt kas spēlēs vispār izlasē tagad iztrūkums- Vasiļevs vairs nav pilsonis, Saša, Ankipāns, Dārziņš un Džeriņš lielāko sezonas daļu nav spēlējuši. Daugaviņš ar nezin vai tiks un Sprukts iespējams jutīsies pārāk piekusis.
, 2011-11-23 03:42, pirms 13 gadiem
Samērā skatāma video kvalitāte!
, 2011-11-23 08:38, pirms 13 gadiem
kurmix rakstīja: nu jā! Par šādu piespēli var dot punktu. Atmeta atpakaļ un vēl skatu aizsedza. Izskatās, ka izlasē Ķēniņš šogad varētu spēlēt arī 2 vai trešajā maiņā, ja tā turpinās.

Ne pa tēmu, bet vispār izlases kontekstā nevar zināt kas spēlēs vispār izlasē tagad iztrūkums- Vasiļevs vairs nav pilsonis, Saša, Ankipāns, Dārziņš un Džeriņš lielāko sezonas daļu nav spēlējuši. Daugaviņš ar nezin vai tiks un Sprukts iespējams jutīsies pārāk piekusis.
Ņiživijs nespēlēs.....
, 2011-11-23 10:32, pirms 13 gadiem
njaaah Sprtuktu sieva pasauks uz siltajam zemeem atpuusties.
, 2011-11-23 13:22, pirms 13 gadiem
Da nevajag - cits trenesris cita motivacija, manuprat speletaji sen velas sajust jaunu speles garsu ko piedavas indianis...
Edgars Siksna (Nr. 3) pēc uzvaras Kazahstānas atklātajās meistarsacīkstēs. Foto: pro.ligasy.kz
1

Latviešu aizsargs Siksna pievienojas Taškentas "Humo"

31 gadu vecais aizsargs Edgars Siksna, kurš pārstāvējis Latvijas izlasi divos pasaules čempionātos, arī nākamo sezonu pavadīs Kazahstānas čempionātā. Viņš pievienojies Taškentas "Humo".
Haralds Egle. Foto: IIHF
3

Pasaules čempionātā spēlējušais Egle noslēdzis līgumu ar Bratislavas "Slovan"

Latvijas izlases centra uzbrucējs Haralds Egle turpinās spēlēs Slovākijas Ekstralīgā – viņš pievienojies Bratislavas "Slovan", līgumu noslēdzot pirms pasaules čempionāta, kurā izcēlās ar vārtiem.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators

"Admirals" ar Grigalu rezervē zaudē AHL pusfināla otrajā spēlē

LETA. Milvoki "Admirals" komanda piektdien ar latviešu vārtsargu Gustavu Dāvi Grigalu rezervē piedzīvoja zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) pusfināla otrajā spēlē