Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts turpina mest iekšā, Cipulim piespēle Slovākijā

Rolands Eliņš

Bukarts turpina mest iekšā, Cipulim piespēle Slovākijā
Roberts Bukarts
Foto: Hockey.zlin.cz

Roberts Bukarts izcēlies ar kārtējo vārtu guvumu Čehijas līgā, palīdzot ”Zlin” ar 3:2 pieveikt Vītkovices „Steel”, kamēr Latvijas uzbrucēju trijniekam - Cipulim, Jasam - Spruktam - Slovākijas "Martin" klubā visiem negatīvs lietderības koeficients mīnus viens, taču Cipulis arī izdarīja rezultatīvu piespēli.

Roberts Bukarts nedēļas nogalē noslēdza līgumu ar ”Zlin” jau uz nākamo sezonu un svētdien guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. Šodienas mačā pret „Steel” Bukarts turpināja savu rezultatīvo sniegumu un guva komandas pirmos vārtus, precīzi metot spēles 13. minūtē.

Bukarts laukumā pavadīja 13:06 minūtes, kuru laikā nopelnīja arī divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu plus viens. Bukarts izdarīja divus metienus pa vārtiem un bloķēja trīs pretinieku metienus. Viņam šie bija 19. vārti Čehijas līgā un 33 spēlēs viņš guvis 31 punktu.

Slovākijas līgā Latvijas uzbrucēju trio Mārtiņa Cipuļa, Jāņa Sprukta un Kobas Jasa pārstāvētā „Martin” ar 2:3 piekāpās „Nitra”. Cipulis izdarīja rezultatīvu piespēli, taču visi trīs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Spruktam turklāt arī divas soda minūtes. Mārtiņš Gipters un „Piestanu” ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās „Kosice”, un Gipters visos galvenajos statistikas rādītājos neizcēlās. Savukārt Georgija Pujaca un Laura Bajaruna „Banska Bystrica” ar 6:2 sasita „Poprad” vienību. Pujacam pozitīvs lietderības koeficients plus viens, bet Bajaruns izcēlās ar rezultatīvu piespēli un arī koeficientu +1.

Vācijas DEL mačā Arvīds Reķis un „Panther” izcīnīja uzvaru pēcspēles metienos pret „Dusseldorfer” (5:4). Reķis maču noslēdza bez punktiem un ar neitrāli lietderības koeficientu. Savukārt Herberts Vasiļjevs izdarīja rezultatīvu piespēli „Pinguine” vienīgo vārtu guvumā pret Berlīnes „Eisbaren”. Viņa komanda cieta zaudējumu papildlaikā ar 1:2, bet Vasiļjevam negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Šveices Nacionālajā līgā Elvis Merzļikins bija „Lugano” vārtos cīņā pret „Flyers” un cieta zaudējumu 4:5. Latvijas vārtsargs atvairīja 23 no 38 pretinieku metieniem. Tikmēr Ivars Punnenovs „Tigers” sastāvā palika rezervē zaudējumā 1:4 pret „Lions”. Bet Šveices pirmajā līgā Toms Andersons ar rezultatīvu piespēli palīdzēja „Thurgau” uzvarā pār „Rapperswil”. Ceturtdaļfināla sērijā „Thurgau” nu vadībā ar 3:1, kas ir visai liels pārsteigums, ņemot vērā, ka „Rapperswil” regulāro sezonu noslēdza pirmajā vietā, bet Andersona komanda – astotajā.

Francijas līgas ceturtdaļfinālā Edgaram Dīķim un „Brest” zaudējums „Anger” vienībai, kas pārņēmusi vadību sērijā ar 2:1. Kazahstānā Elvijs Biezais palīdzēja „Arlan” ar 4:1 pieveikt „Beibaris”, bet Kristaps Nīmanis un „Kulager” pēcspēles metienos tika galā ar „Almati” (3:2). Latvijas hokejisti šajos mačos punktus neguva.

Polijā sezona beigusies Edgaram Cgojevam un Krišam Lipsbergam, kuru abu komandas izstājušās ceturtdaļfinālā, savās sērijas zaudējot visās trīs spēlēs. Lipsbergs šodien „Bytom” sastāvā palika bez punktiem, bet Cgojevam „Orlik” rindās rezultatīva piespēle.

Dānijā savstarpēju maču aizvadīja Roberta Jekimova un Romāna Semjonova komandas, kuru duelī ar 4:3 pēcspēles metienos pārāka bija Semjonova „Aalborg”. Semjonovs guva savas komandas pirmos vārtus, taču neizmantoja savu pēcspēles bullīti, kas gan neliedza uzvarēt „Gentofte” vienību. Savukārt Jekimovs izcēlās ar rezultatīvu piespēli mača ceturtajā minūtē. Abas komandas cīnās par 8.-9. vietu Dānijas līgā, kas izšķir iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, un šobrīd „Aalborg” ir piecus punktus priekšā.

Pēdējā laikā nesekmīgi spēlē Norvēģijas līgas līdere „Stavanger” ar Rūdolfu Balceru sastāvā. Šodien ar 1:3 ciests zaudējums septītajā vietā esošajai „Stjernen”, bet Balcers ar punktiem neizcēlās. Komanda gan joprojām saglabā stabilas līderpozīcijas.

Izmantotie resursi:
HC VÍTKOVICE STEEL - PSG Zlín, 23.02.2016 |...
HOKEJ.sk :: Tipsport Liga :: Tabu¾ka

  -2 [+] [-]

, 2016-02-23 22:53, pirms 9 gadiem
Virsrakstā jau vajadzēja tomēr ielikt, ka Bukijam 3 bloķēti metieni! Tas ir daudz lielāks sasniegums!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-23 22:59, pirms 9 gadiem
Semjonovs sācis biežāk atzīmēties. Varbūt vēl kas sanāks.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-23 23:11, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Semjonovs sācis biežāk atzīmēties. Varbūt vēl kas sanāks.
vienkārši par viņu sākuši biežāk rakstīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-23 23:41, pirms 9 gadiem
garamgajejs

First goal in Danish Metal Ligaen for Romans Semjonovs:
https://www.youtube.com/watch?v=tpZ...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-23 23:43, pirms 9 gadiem
Cipuļam piespēle,laikam sācis spēlēt

     [+] [-]

, 2016-02-23 23:44, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: vienkārši par viņu sākuši biežāk rakstīt
Nu, tomēr, būt gana rezultatīvam 21 gada vecumā līgā, kas kotējas augstāk par Latvijas čempi... arī nav slikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-23 23:47, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Semjonovs sācis biežāk atzīmēties. Varbūt vēl kas sanāks.
Būs vien jāsauc uz izlasi pārbaudīties.

  -3 [+] [-]

, 2016-02-23 23:53, pirms 9 gadiem
Tās formas ar reklāmām izskatās nožēlojami..labi, ka vēl NHL un daļēji KHL nav tik slimi.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-24 00:56, pirms 9 gadiem
Tās formas ar reklāmām daudzās Eiropas valstīs palīdz hoķim būt konkurētspējīgam, kad federācijas nevar klubus tā dotēt, kā lielajās līgās. Mēs Latvijā par tādām privātā sektora investīcijām sporta klubiem varam tikai sapņot.

     [+] [-]

, 2016-02-24 08:30, pirms 9 gadiem
Bildē Bukijam Dinamo cimdi.
Un NHL jau kaut kad bija runas par to, ka arī varētu likt reklāmas uz krekliem, ļoti gan ceru, ka tas nenotiks.

     [+] [-]

, 2016-02-24 08:48, pirms 9 gadiem
Latvijas vārtsargs atvairīja 23 no 38 pretinieku metieniem.
pamaz,ne....

     [+] [-]

, 2016-02-24 09:41, pirms 9 gadiem
gaidām izlasē
tik jācer, ka Leonīds piemeklēs klāt pāris vīru, kuri var labas piespēles dalīt

     [+] [-]

, 2016-02-24 09:46, pirms 9 gadiem
strobinjsh rakstīja: Un NHL jau kaut kad bija runas par to, ka arī varētu likt reklāmas uz krekliem, ļoti gan ceru, ka tas nenotiks.
ja naudas maisi vēlēsies vēl vairāk paņemt, var arī ieviest.
kaut tiešām, Ziemeļamerikā daudzas lietas balstās uz vēsturiskiem principiem, nē un punkts

     [+] [-]

, 2016-02-24 11:40, pirms 9 gadiem
Priece ka Herbim vel pulveris sauss. Varbut neatteiks izlasei, nav jau mums tik daudz rezultativu centru, kas spele laba Eiropas liga

  +1 [+] [-]

, 2016-02-24 12:46, pirms 9 gadiem
backstab rakstīja: Priece ka Herbim vel pulveris sauss. Varbut neatteiks izlasei, nav jau mums tik daudz rezultativu centru, kas spele laba Eiropas liga
Vienu čempi Herbis noteikti vēl varētu nospēlēt. Bija nesen intervija, kurš viņš pats pateica - ja sauks, tad noteikti braukšu...

     [+] [-]

, 2016-02-24 14:08, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Vienu čempi Herbis noteikti vēl varētu nospēlēt. Bija nesen intervija, kurš viņš pats pateica - ja sauks, tad noteikti braukšu...
Herbim vēl 5 spēles un pēc 6. marta viņš ir brīvs