Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pelšam uzvara, Girgensonam zaudējums AHL

Rolands Eliņš

Pelšam uzvara, Girgensonam zaudējums AHL
Zemgus Girgensons
Foto: Rochester Americans

Ar dažādiem panākumiem Amerikas Hokeja līgā spēles aizvadījuši Latvijas hokejisti Zemgus Girgensons un Kristiāns Pelšs – Girgensona „Americans” piedzīvoja zaudējumu 2:3 pret Hamiltonas „Bulldogs”, bet Pelša pārstāvētā „Barons” spēja pieveikt Hjūstonas „Aeros” (4:3).

Zemgus Girgensona pārstāvētā komanda Ročesteras „Americans” pirmajā periodā izvirzījās vadībā 2:1, turklāt otrie vārti tika gūti mazākumā. Tiesa, otrā perioda pirmajās divās minūtēs „Bulldogs” rezultātu izlīdzināja, kā arī pārņēma vadību (3:2). Šajā brīdī laukumā bija arī Zemgus Girgensons, kuram šajā spēlē negatīvs lietderības koeficents mīnus viens. Atlikušajā spēles laikā rezultāts vairs nemainījās, nelīdzēja pat „Americans” jaunā pagaidu trenera Čada Kesidija centieni nomainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju mača beigās, un Kesidijam, nācās savu karjeru pie „Americans” stūres atklāt ar zaudējumu. Girgensons rezultativitātes punktus neguva un izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Oklahomas „Barons” ar Kristiānu Pelšu sastāvā pirms trešā perioda atradās pārliecinošā vadībā 3:0, taču spēles beigas par mierīgām nosaukt grūti, jo viņu pretinieki „Aeros” 69 sekundes pirms mača beigām panāca minimālu rezultātu starpību 3:4. „Aeros” jau trīs minūtes pirms spēles pamatlaika beigām nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču no zaudējuma izvairīties nespēja. Pelšs šajā spēlē statistikas ziņā ar neko neizcēlās un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Ņikita Jevpalovs Kvebekas Junioru Hokeja līgā savas „Armada” komandas sastāvā izcīnījis uzvaru (3:2) pār Viktoriavillas „Tigres”. Jevpalovs izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu. Interesanti, ka, lai arī uzvaru izcīnīja „Armada” hokejisti, visas trīs mača zvaigznēm paredzētās vietas ieņēma „Tigres” hokejisti.

Savukārt Koula Bensona gūtais hat-trick nepalīdzēja Edgara Kuldas pārstāvētajai Edmontonas "Oil Kings" izvairīties no zaudējuma pret Spokanas "Chiefs" (4:6). Kulda izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...
QMJHL Network
WHL Network

  +1 [+] [-]

, 2013-02-23 09:04, pirms 12 gadiem
Oilers mājaslapā raksts par Pelšu - Future Watch: Kristians Pelss
Kā arī visu Oilers prospektu statistika beigās:
Future Watch: Kristians Pelss - Edmonton Oilers...

  +1 [+] [-]

, 2013-02-23 09:06, pirms 12 gadiem
Spokane Chiefs vs Edmonton Oilers Kings 6:4 ,Edgars Kulda 0+1, +2

  -1 [+] [-]

, 2013-02-23 09:15, pirms 12 gadiem
pagaidam ahl ir specigi hokejisti no lokauta tapec girgam ir gruti izcelties, bet driz lokaut beigsies un tad girga sakas krat daudz punktu. ak pareizi..., lokauts jau beidzas...

  +3 [+] [-]

, 2013-02-23 09:40, pirms 12 gadiem
9999999999 rakstīja: pagaidam ahl ir specigi hokejisti no lokauta tapec girgam ir gruti izcelties, bet driz lokaut beigsies un tad girga sakas krat daudz punktu. ak pareizi..., lokauts jau beidzas...
Jaunais treneris Girgu šodien aizsūtija uz 3 maiņu, tas pats kas lokauta laikā. Un turpinās marinēšana LW pozīcijā. Drīz aizmirsīs kā pa centru spēlēt, Sabres kārtējo reizi parāda savas sistēmas tupumu. Grigorenko tas pats iedeva nedaudz paostīt gaisu un nosēdina uz beņķa.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-23 11:25, pirms 12 gadiem
zaipis rakstīja: Jaunais treneris Girgu šodien aizsūtija uz 3 maiņu, tas pats kas lokauta laikā. Un turpinās marinēšana LW pozīcijā. Drīz aizmirsīs kā pa centru spēlēt, Sabres kārtējo reizi parāda savas sistēmas tupumu. Grigorenko tas pats iedeva nedaudz paostīt gaisu un nosēdina uz beņķa.
vienigais labais centrs mums ir sprukts, nakotne visi ceram uz girgu, bet to pasu cakare