Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Video: Robertam Bukartam divi vārti un filigrāna piespēle

Egils Broks
Egils Broks
Ar rezultativitāti atkal izcēlies latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli "Zlin" uzvarā (4:1) pār "Škoda" vienību Čehijas ekstralīgā.
Vērtējums: +2

  +7 [+] [-]

, 2016-01-23 15:27, pirms 9 gadiem
Prieks par mūsu ''latišeku'' Bukartu! Rezultivitāte pārliecina!

  +5 [+] [-]

, 2016-01-23 15:40, pirms 9 gadiem
Malacis Robis! Izskatās nākamajā sezonā būs darbs, atšķirībā no Dinamo.

  +4 [+] [-]

, 2016-01-23 15:40, pirms 9 gadiem
Cepuri nost!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-23 15:42, pirms 9 gadiem
Pa skaisto! Liels prieks par Bukartu.

     [+] [-]

, 2016-01-23 15:47, pirms 9 gadiem
Bukāršs labi nospēlēja. Laikam atradis īsto komandu. Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2016-01-23 15:53, pirms 9 gadiem
Punkts spēlē, tā neko sev!

  -1 [+] [-]

, 2016-01-23 18:02, pirms 9 gadiem
Neviens nav tā Čehijā spīdējis. Vispār laba līga izskatās, skatītāji nāk, algas labas, ja RD sabruks, varētu tur iekārtoties vairāki mūsējie.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-23 18:04, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Labi redzama Līgu atšķirība. Bukarts gūst vārtus ar labiem metieniem. Priekš čehijas vārtsargiem tie ir grūti ķerami, KHL vārtsargi ir daudz augstākas klases. Esmu laikam redzējis visus Bukartu golus Čehijā. Viņš labi ar metieniem noķer vārtsargu vājās vietas, bieži uz pretkustību. Tādi paši labi Bukarta labi metieni daudz bija KHL, bet vārtsargi daudz labāki. Kopumā Čehijas līga jūtami vājāka spēka spēles ziņā ,kas ir lils pluss priekš Bukarta.
Kopumā liels prieks par Bukartu, jo visu laiku DR sastāvā ka Bukartam ir ļoti liels snaipera talants un viņš prot gūt vārtus.
Tak neviens nenoliedz, skaidri redzams, ka Dogmens, teiksim, šajā līgā būtu reāls valdnieks, tomēr tā ir labāka līga, nekā, teiksim, slovāku, kur tagad vairāki mūsejie bliež. Savā laikā Štāls, Dārzs u.c. provējuši tur spēlēt, neteiksim, ka ar izciliem panākumiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-23 18:06, pirms 9 gadiem
Labi redzama Līgu atšķirība. Bukarts gūst vārtus ar labiem metieniem. Priekš čehijas vārtsargiem tie ir grūti ķerami, KHL vārtsargi ir daudz augstākas klases. Esmu laikam redzējis visus Bukartu golus Čehijā. Viņš labi ar metieniem noķer vārtsargu vājās vietas, bieži uz pretkustību. Tādi paši labi Bukarta labi metieni daudz bija KHL, bet vārtsargi daudz labāki. Kopumā Čehijas līga jūtami vājāka spēka spēles ziņā ,kas ir liels pluss priekš Bukarta.
Kopumā liels prieks par Bukartu, jo visu laiku DR sastāvā rakstīju, ka Bukartam ir ļoti liels snaipera talants un viņš prot gūt vārtus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-23 18:08, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Tak neviens nenoliedz, skaidri redzams, ka Dogmens, teiksim, šajā līgā būtu reāls valdnieks, tomēr tā ir labāka līga, nekā, teiksim, slovāku, kur tagad vairāki mūsejie bliež. Savā laikā Štāls, Dārzs u.c. provējuši tur spēlēt, neteiksim, ka ar izciliem panākumiem.
Es jau arī slavēju Bukartu, jo Čehijas līga nav vāja. Normāla stabila līga un ja tajā var tik labi spēlēt izlases kandidāts par to tikai priecājos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-23 19:00, pirms 9 gadiem
lmperiona preses sekretārs rakstīja: Bet, tajā pašā laikā, nevari nepaspodrināt Krievijas hokeja čempionāta mundierīti?
P.S. Kā tad tas kolhoza öllstär beidzās? Ir jau rokasbumbas rezultāts?
Interese par All stars spēli pilnīgi nekāda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-24 22:01, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Labi redzama Līgu atšķirība. Bukarts gūst vārtus ar labiem metieniem. Priekš čehijas vārtsargiem tie ir grūti ķerami, KHL vārtsargi ir daudz augstākas klases. Esmu laikam redzējis visus Bukartu golus Čehijā. Viņš labi ar metieniem noķer vārtsargu vājās vietas, bieži uz pretkustību. Tādi paši labi Bukarta labi metieni daudz bija KHL, bet vārtsargi daudz labāki. Kopumā Čehijas līga jūtami vājāka spēka spēles ziņā ,kas ir liels pluss priekš Bukarta.
Kopumā liels prieks par Bukartu, jo visu laiku DR sastāvā rakstīju, ka Bukartam ir ļoti liels snaipera talants un viņš prot gūt vārtus.
Labi,var protams diskutēt par Nadezdas kvalitāti,bet nenoliedzami tur daudzi kapāja,lai dabūtu līgumus nākamajai sezonai un tai skaitā protams KHL varotčiki...un Bukijs tur arī lādēja iekšā,ka maz neliekas...man jau liekas tam čalītim vienkārši jāļauj spēlēt "savs" hokejs...