Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītis neiztur pārbaudes laiku Baltkrievijas līdervienībā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Upītis neiztur pārbaudes laiku Baltkrievijas līdervienībā
Juris Upītis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latviešu uzbrucējs Juris Upītis, kurš sezonu sāka "Optibet" hokeja līgas vicečempiona "Kurbada" rindās, nedēļas ievadā pievienojās Baltkrievijas Ekstralīgas vienībai Grodņas "Neman", noslēdzot pārbaudes laika līgumu. Sadarbība nav turpināta.

Upītis "Kurbada" rindās aizvadīja deviņas spēles, kurās guva septiņus vārtus un sakrāja desmit punktus, bet tad personīgu iemeslu dēļ pameta komandu un bija prom no hokeja. Atgriešanās notika šonedēļ, uz pārbaudes laiku pievienojoties "Neman", taču līgums netika parakstīts. Upītis Baltkrievijas komandas rindās neaizvadīja nevienu spēli.

"Gluži vienkārši nepagūsim viņu uztrenēt fiziski. Labs spēlētājs, kuram ir daudz interesantu prasmju – var iemest, ir laba tehnika. Taču bija redzams, ka pēc pāris dienām treniņos viņš fiziski nosēdās," teica komandas galvenais treneris Sergejs Puškovs.

"Līdz Kontinentālajām kausam palicis maz laika, un vēlamies pastiprināt leģionāru rindas. Iespējams, parādīsies citi varianti. Upītis fiziskajā ziņā vienkārši nav gatavs. Bet trenēties nav laika – drīz jau februāris," pauda "Neman" treneris Puškovs.

Grodņas komanda turnīram kvalificējās kā Baltkrievijas kausa ieguvēja, un trešajā kārtā tā kļuva par savas grupas uzvarētāju, aiz muguras atstājot "Cracovia", Doņeckas "Donbass" un Atirau "Beibarys". Laika posmā no 10. līdz 12. janvārim norisināsies fināls, kurā pretī stāsies "Cracovia", Notingemas "Panthers" un mājiniece "SonderjyskE".

Ar 36 spēlēs sakrātajiem 76 punktiem "Neman" pašlaik ir Ekstralīgas līdere. Aiz muguras atrodas Minskas "Yunost", kas sakrājusi par četriem punktiem mazāk.

Izmantotie resursi:
https://hockey.by/news/sobytie/news...

     [+] [-]

, 2019-12-22 11:55, pirms 5 gadiem
Skarbi ...

  +3 [+] [-]

, 2019-12-22 12:19, pirms 5 gadiem
Bija cerīgs spēlētājs, bet.................tas ir pazudinājis ne vienu talantu.

     [+] [-]

, 2019-12-22 12:24, pirms 5 gadiem
Jagrib spēlēt Latvijā, o,key ...
Bet ja domā par profkarjeru, nu tad Domā ko darīt...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-22 12:58, pirms 5 gadiem
Nezvai kāds no LV čemja šobrīd varētu iekļauties Neman, tas ir pavisam cits līmenis, BLR iet pa pirmo vietu, apsteidzot pat Junostj, kas labi spēlēja čempionu līgā. Vrb Jeļisejevs varētu.

     [+] [-]

, 2019-12-22 22:30, pirms 5 gadiem
tā jau man likās