Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovam teicama spēle un uzvara Šveicē, Vasiļjevam 1+1 Vācijā

Punnenovam teicama spēle un uzvara Šveicē, Vasiļjevam 1+1 Vācijā
Ivars Punnenovs
Foto: www.zol.ch

Šovakar aizvadītajās Eiropas hokeja līgas spēlēs savu rezultativitātes punktu ražu papildināja latviešu hokejisti – Kirils Tambijevs guva trīs punktus (2+1) mačā Ungārijā, Herberts Vasiļjevs atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli Vācijā, savukārt Artūrs Mickēvičs divreiz rezultatīvi piespēlēja pārliecinošā uzvarā Slovākijā.

Vācija

Vācijas DEL līgā ar rezultatīvu metienu un piespēli izcēlās uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētajai Krēfeldes “Pinguine” ar 5:2 izdevās pieveikt Volfsburgas “Grizzly” vienību. Vasiļjevs 28 komandas mačos šosezon nopelnījis 15 punktus (4+11) un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Savukārt Arvīdam Reķim zaudējumā rezultatīva piespēle Augsburgas “Panther” sastāvā. Reķa pārstāvētā vienība ar 2:4 atzina Ķelnes “Haie” pārākumu. Aizvadītājā 21 spēlē latviešu aizsargam seši punkti (1+5) un pozitīvs lietderības koeficients +5.

Šveice

Šveices Nacionālajā hokeja līgā (NLA) vārtsargs Elvis Merzļikins atvairīja 25 no 29 metieniem, bet viņa pārstāvētā HC “Lugano” ar 2:4 piekāpās ZSC “Lions” vienībai. NLA aizvadītajās 28 spēlēs Merzļikins tvēris 93,2% pretinieku metienu, kas ir augstākais rādītājs līgā.

Citā NLA mačā Ivars Punnenovs, atvairot piecus no septiņiem pēcspēles metieniem, sekmēja komandas SCL “Tigers” uzvaru (3:2) pār “EV Zug”. Punnenovs pamatlaikā un papildlaikā atvairīja 47 no 49 pretinieku metieniem, un viņa sniegums tika novērtēts ar mača labākā spēlētāja titulu. "Tigers" vienība ir Šveices līgas pastarīte un šovakar guvusi savu tikai 11. uzvaru sezonas 31 spēlē.

Savukārt Šveices pēc spēka otrajā līgā (NLB) uzbrucēja Toma Andersona HC “Thurgau” pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:4 piekāpās ECH “Winterthur”. Ceturtajā maiņā spēlējošais Andersons rezultativitātes punktus neguva.

Čehija

Čehijas Ekstralīgā Roberta Bukarta pārstāvētā HC “Zlin” vienība ar 1:3 viesos piekāpās HC “Trinec” komandai. Latviešu uzbrucējs, maču aizvadot pirmajā maiņā, pie rezultativitātes punktiem netika. Kopumā Bukarts 13 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem, vienu rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Veiksmīgu maču Čehijā aizvadīja arī Jēkaba Rēdliha HC “Karlovy Vary”, kas pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 uzvarēja Brno “Kometa”. Aizsargs maču aizvadīja otrajā virknējumā un rezultativitātes punktus spēlē neguva. Astoņās spēlēs Rēdliham divas rezultatīvas piespēles un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Slovākija

Slovākijas “Tipsport liga” latviešu uzbrucējs Artūrs Mickēvičs izdarīja divas rezultatīvas piespēles pārliecinošā uzvarā, kur HK “36 Skalica” ar 7:1 apspēlēja HK “Dukla Trenčín”. Uzvara arī Laura Bajarūna pārstāvētajai HK “Poprad”, kas ar 4:1 viesos pārspēja MsHK “Žilina” klubu.

Savukārt zaudējumu Slovākijā piedzīvoja aizsargu Jāņa Andersona un Renāra Demitera HKM “Zvolen” klubs, kas viesos ar 1:3 atzina HC “Košice” pārākumu. Citā mačā neveiksmi piedzīvoja arī Mārtiņš Gipters un Edgars Brancis, kuru pārstāvētā ŠKH “37 Pieštany” ar 2:4 zaudēja HK “Nitra” hokejistiem.

Rumānija, Dānija, Polija

Ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli “MOL liga” atzīmējās uzbrucējs Kirils Tambijevs, bet viņa un Kalvja Ozola pārstāvētā Rumānijas komanda SC “Csíkszereda” ar 3:2 pieveica Miškolcas “Jegesmedvék” vienību. Ozols mačā rezultativitātes punktus neguva. Tambijevs ar 21 spēlē iekrātiem 38 punktiem (16+22) un +7 lietderības koeficientu joprojām ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Savukārt Ozolam vienībā trešais labākais rezultativitātes rādītājs - 21 mačā gūti 11 vārti, izdarītas 11 piespēles un neitrāls lietderības koeficients.

Dānijas “Metal Ligaen” spēlē zaudējumu ar 1:3 piedzīvoja Roberta Jekimova Gentoftes “Stars”, kas piekāpās Herningas “Blue Fox” komandai. Latviešu uzbrucējs šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, bet kopsummā turnīrā aizvadītajās 27 spēlēs Jekimovam 26 punkti (10+16) un pozitīvs lietderības koeficients +6.

Uzvaru Polijas Hokeja līgā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 svinēja Artūrs Salija un viņa komanda STS “Sanok”, kas pieveica GKS “Tychy” hokejistus. Salija spēlēja trešajā maiņā un ar rezultativitāti neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
MOL Liga - Menetrend/Tabella
Hokej.net
metalligaen.dk
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore

  +4 [+] [-]

, 2015-12-23 00:44, pirms 9 gadiem
oh, nebiju pamanījis, ka SC ir parādījusies dāma (un daiļa, ibio!) rakstu autoros... bet gribēju piebilst, ka iepriekš bija ļoti labi, kad visu spēlētāju statistika bija nevis tekstā ierakstīta, bet tabulās norādīta. pārskatāmāk un ērtāk, manuprāt.

     [+] [-]

, 2015-12-23 06:57, pirms 9 gadiem
Ja Jūs publicējat informāciju, tad dariet to objektīvi un pareizi. Punnenovs vakar aizvadīja izcilu spēli, atvairīja 47 no 49 metieniem, 95.92%, labākā speēlētāja tituls. Kopumā 9 spēles, 89,29 %. Ja nevarat iegūt pareizu informāciju, tad nerakstiet vispār.