Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Salijam otrā piespēle divos mačos, Ābols piekto spēli pēc kārtas paliek bez punktiem

Salijam otrā piespēle divos mačos, Ābols piekto spēli pēc kārtas paliek bez punktiem
Artūrs Salija Foto: HK Poprad

Eiropas hokeja līgās šovakar ar rezultativitāti izcēlies Slovākijā spēlējošais Artūrs Salija, savukārt Rodrigo Ābola pārstāvētajam "Orebro" Zviedrijā dramatisks zaudējums pret līgas līdervienību.

Slovākijā Artūrs Salija ar rezultatīvu piespēli komandas ceturtajā vārtu guvumā palīdzēja "Poprad" ar 8:0 sagraut "Orange" un izcīnīt otro sauso uzvaru pēc kārtas. Aizsargs arī izdarīja četrus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Salija ar piespēli izcēlās arī spēli iepriekš un kopumā 26 spēlēs iekrājis jau septiņus punktus (1+6).

Citā spēlē Jāņa Andersona pārstāvētais "Nové Zámky" papildlaikā ar 1:2 piekāpās "DOXXbet Žilina". Andersonam otrais ilgākais spēles laiks komandā - 20:56 minūtes - kuru laikā veikti divi metieni pa vārtiem.

Zviedrijas hokeja čempionātā "Orebro" ar 2:3 piekāpās "Lulea". Līdz pat spēles noslēdzošajam periodam "Orebro" bija iedzinējos ar 1:2, taču 1:21 pirms pamatlaika beigām spēja izlīdzināt mača rezultātu. Cerības par papildlaiku gan izkūpēja gaisā, jo "Lulea" vien 10 sekundes pirms pamatlaika beigām atguva pārsvaru un izcīnīja uzvaru.

Rodrigo Ābols spēlēja "Orebro" pirmajā maiņā un 20:53 minūtēs izdarīja sešus metienus pa vārtiem, uzvarēja 66% iemetienu, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Pēc rezultatīvā hokejistam novēlotā sezonas sākuma Ābols punktus nav guvis jau piecas spēles pēc kārtas, ar sešiem punktiem (5+1) 12 spēlēs ieņemot desmito vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Alpu hokeja līgā "Lustenau" ar 1:2 papildlaikā piekāpās "Broncos", Māris Jučers atvairīja 37 no 39 pretinieku metieniem.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā "Yugra" ar 6:3 pārspēja "Jermak", taču Ēriks Ševčenko laukumā nedevās. Ar 13 uzvarām 27 spēlēs komanda līgas tabulā atrodas ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/
https://www.shl.se/
https://www.alps.hockey