Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam un Tomam Andersonam vārti uzvarās, Punnenovam 33 seivi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ķēniņam un Tomam Andersonam vārti uzvarās, Punnenovam 33 seivi
Toms Andersons. Foto: SCL Tigers

Produktīvus mačus Šveices Nacionālajā līgā (NLA) aizvadījuši latviešu hokejisti, uzbrucējiem Ronaldam Ķēniņam un Tomam Andersonam ar gūtiem vārtiem kaldinot "Lausanne" un Langnavas "Tigers" panākumus 6:2 un 5:2 attiecīgi pār Cīrihes "ZSC Lions" un "Biel-Bienne".

Ķēniņš pret savu bijušo komandu nospēlētajās 17:27 minūtēs kopumā izdarīja septiņus metienus pa vārtiem, izdarot ceturto rezultatīvo metienu šosezon. Latvietim šovakar arī četras soda minūtes un viens bloķēts metiens. Lozannas vienība ar 30 spēlēs iegūtajiem 45 punktiem saglabāja sesto vietu kopvērtējumā.

Paralēlajā mačā vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja 33 no 35 pretinieku metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem, kaldinot Langnavas "Tigers" (43 punkti 29 spēlēs) pakāpšanos uz septīto vietu turnīra tabulā. Savukārt cits "Tigers" hokejists Toms Andersons uz ledus pavadītajās 5:10 minūtēs guva otros vārtus šosezon, tobrīd panākot 1:1.

Savukārt uz NLA otro vietu ar 54 punktiem 31 mačā pacēlās uzbrucēja Denisa Smirnova Ženēvas "Servette", kas mājās ar 3:0 pieveica "Fribourg-Gottéron", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. Smirnovs 14:37 minūtēs bija pārāks četros no 13 (30,77%) iemetieniem, kuros piedalījās.

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionātā astoto (2+6) punktu šosezon nopelnīja aizsargs Maksims Ponomarenko, kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Fredrikstadas "Stjernen" mājās ar 7:2 sagraut pastarīti "Grüner" un ar 34 punktiem 26 spēlēs nostiprināties septītajā vietā.

Visbeidzot Šveices pēc spēka otrajā līgā ceturto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja "Langenthal", ar 1:5 kapitulējot šās sezonas Šveices kausa finālistes "Ajoie" priekšā. Vienīgajā "Langenthal" vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja 20 gadus vecais uzbrucējs Rihards Melnalksnis.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...