Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ļeščovam divas piespēles, arī "Ritten" sasniedz Kontinentālā kausa nākamo kārtu

Ints Megnis
Ints Megnis

Ļeščovam divas piespēles, arī "Ritten" sasniedz Kontinentālā kausa nākamo kārtu
Oļegs Šišļaņņikovs (Nr.96) priecājas pēc komandas vārtu guvuma. Foto: IIHF

Latvijas hokejists Imants Ļeščovs svētdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm IIHF Kontinentālā kausa otrās kārtas B grupas noslēdzošās kārtas spēlē, palīdzot Itālijas komandai "Ritten", kurā spēlē arī Oļegs Šišļaņņikovs, savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēt Ungārijas komandu "MAC Budapest”.

Spēles 17. minūtē Ļeščovs palīdzēja Aleksam Frejam panākt 2:0, turklāt tie Frejam bija jau otrie vārti mačā. Savukārt neilgi pirms spēles beigām Ļeščovs palīdzēja Kai Lehtinenam panākt arī 4:1. Abas piespēles Ļeščovs izpildīja, kad viņa pārstāvētā komanda darbojās vairākumā.

Ļeščovam mačā bija arī divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +2, kamēr Šišļaņņikovs atzīmējās ar vienu metienu un divām soda minūtēm.

Lai iekļūtu nākamajā kārtā, "Ritten" komandai šajā mačā vajadzēja nopelnīt vismaz punktu. Turnīra pirmajā mačā itāļi ar 6:1 sagrāva Slovēnijas komandu Jeseņices „Acroni”, bet otrajā ar 6:4 pārspēja Belgradas „Crvena Zvezda” no Serbijas. Ļeščovs trijos mačos iekrāja piecus (1+4) punktus, kamēr Šišļaņņikovs pirmajā mačā tika pie rezultatīvas piespēles.

Turnīra trešajā kārtā "Ritten" pēc mēneša spēkosies ar Belfāstas „Giants” (Lielbritānija), „GKS Katowice” (Polija) un Zagrebas „Medvescak” (Horvātija).

Kā zināms, vēl viens Kontinentālā kausa otrās grupas turnīrs šonedēļ risinājās Rīgā, tajā uzvarot Latvijas čempionei "Kurbads", kas arī līdz ar to sasniedza trešo kārtu.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-21 22:18, pirms 6 gadiem
Eh, varētu Kurbads ar Ritten finālturnīrā uzspēlēt!