Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram vārti Norvēģijā, Jasam piespēle Slovākijā

Balceram vārti Norvēģijā, Jasam piespēle Slovākijā
Rūdolfs Balcers
Foto: Andreass Kristofers Berge/SMH Foto

Šodien Norvēģijas "Get Ligaen" čempionāta spēlē ar vārtu guvumu izcēlies Rūdolfs Balceris, palīdzot savai Stavangeras "Oilers" izcīnīt otro graujošo uzvaru pēc kārtas. Savukārt Slovākijas "Tipsport liga" otro sagrāvi pēc kārtas piedzīvoja Koba Jasa un Artūra Mickēviča pārstāvētā "Skalica", taču Jasam izdevās tikt pie rezultativitātes punkta.

Norvēģijas "Get Ligaen" regulārā turnīra trešo spēli aizvadīja Rūdolfs Balcers un viņa pārstāvētā Stavangeras "Oilers", kas ar rezultātu 7:1 sakāva Manglerud "Star" vienību. Balceram šajā mačā vieni vārti, kā arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Balcera sekmes šosezon "Oilers" vienībā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktismkoef.
R.Balcers (U)32244+2

Slovākijas "Tipsport liga" otro sagrāvi pēc kārtas cieta Koba Jasa un Artūra Mickeviča pārstāvētā "Skalica", kas, šoreiz, ar 1:9 piekāpās Jāņa Andersona pārstāvētajai "Zvolen" vienībai. Jasam šājā mačā rezultatīva piespēle vienīgajā vārtu guvumā, kā arī divas soda minūtes, bet Mickēvičs statistikas ailēs neatzīmējās, savukārt uzvarētāju rindās, Andersons guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderību +3. Citā mačā Laura Bajaruna pārstāvēta "Poprad" ar rezultātu 0:1, pagarinājumā, piekāpās "Banska Bystrica" vienībai. Bajaruns šajā mačā statistikas ailēs neatzīmējās. Bet Edgara Branča un Mārtiņa Giptera pārstāvētā "Pieštany" ar rezultātu 2:0 uzveica "Košice" vienību. Gipteram pozitīva lietderība +1, bet Brancis statistikā neatzīmējās

Latviešu sekmes šosezon Slovākijā

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktism.+/-
E.Brancis (U)51012-1
M.Gipters (A)501101
K.Jass (U)502216-4
A.Mickēvičs (U)61120-4
L.Bajaruns (U)501120
J.Andersons (A)51126+4

Čehijas "Ekstraliga" mačā uzvaru ar 3:0 izcīnija Jēkaba Rēdliha pārstāvētā "Pirati Chomutov" vienība, kas uzveica Vitkovices "Steel" vienību. Rēdlihs, uz laukuma pavadītajās 15:56 minūtēs, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderību +1.
Rēdliha sekmes šosezon Čehijā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktism.+/-
J.Rēdlihs (A)400022

VHL mača spēli aizvadīja Karagandas "Saryarka", kas ar rezultātu 0:3 piekāpās "Izštal" vienībai. Šajā spēlē Edgars Siksna spēlēja pirmajā maiņa, uz laukuma pavadot 16:26 minūtes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -2. Šosezon, pirmo reizi sastāvam bija pieteiktsArtūrs Kuzmenkovs, bet kā statistika liecina, tad laukumā Kuzmenkovs šodien nav devies.

E.Siksnas sekmes šosezon "Saryarka" vienībā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktismkoef.
E.Siksna (A)20000+1

Ungārijas MOL līgā šodien zaudējumu piedzīvoja Jāņa Kalniņa pārstāvētā "Fehervar AV19", kura piekāpās "Jegesmedvek" ar rezultātu 2:4. Kalniņš vārtos tika galā ar 30 no 35 pretinieku metieniem. Saukārt Edgara Apeļa pārstāvētā "Ferencvaros TC" ar 3:1 uzveica "Acelbikak" vienībau. Apelis guva savas komandas uzvaras vārtus, kā arī izdarīja septiņus metienu pa pretinieku vārtiem.
Latviešu sekmes šosezon Ungārijā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārti(atv.met.proc.)piespēles(vid.iel.)punktism.
E.Apelis (A)52242
J.Kalniņš (V)384.32%4.7

Vācijas DEL hokeja līgā zaudējumus piedzīvoja abas latviešu pārstāvētās komandas. Vispirms jau Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" ar rezultātu 1:3 piekāpās "Dusseldorfer" komandai. Vasiļjevas šajā mačā statistikas ailēs neatzīmējās Savukārt Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther" ar 1:6 piekāpās Volfsburgas "Grizzlys" vienībai. Reķis šajā mačā nepiedalījās.

Vasiļjeva sekmes šosezon "Pinguine" vienībā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktismkoef.
H.Vasiļjevs (U)40222-2
A.Reķis (A)10000+2

Kazahstānas hokeja līgā šodien spēli Andreja Smirnova un Māra Jučera pārstāvēta "Beibarys", kas ar rezultātu 1:4 atzina "Ertis" pārākumu. Smirnovs šajā spēlē divas soda minūtes, bet Jučers palika rezervē.

Citā mačā Egīla Kalna pārstāvētā "Gornyak" ar rezultātu 2:1 pēcspēles metienos uzveica "Kulager" vienībbu. Kalns šajā mačā statistikā neatzīmējās. Savukārt Mārtiņa Jakovļeva un Kristapa Nīmaņa pārstāvētā "Temirtau" ar 7:1 sagrāva "ŠKO" vienību. Jakovļevam šajā mačā divas rezultatīvas piespēlis, bet Nīmanis statistikā neatzīmējās

Latviešu sekmes šosezon Kazahstānā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārti(atv.met.proc.)piespēles(vid.iel.)punktism.
A.Smirnovs (U)61234
M.Jučers (V)2-2
E.Kalns (U)71010
M.Jakovļevs (A)70660
K.Nīmanis (A)10000

EBEL, jeb Austrijas spēcīgākajā hokeja līgā maču aizvadīja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar rezultātu 1:2 piekāpās Insbrukas "Die Haie" vienībai. Zuševics spēlēja komandas ceturtajā virknējumā, statistikas ailēs neatzīmējoties.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
www.icehockey.hu
HOME
vesti.kz

  +2 [+] [-]

, 2015-09-21 10:20, pirms 9 gadiem
Kāpēc jāizceļ Jasa piespēli virsraksta nevis aizsarga Andersona 1+1?

     [+] [-]

, 2015-09-23 08:09, pirms 9 gadiem
Ēriks Ozollapa 20.sept. debitēja NIHL līgā Invicta Dynamos sastāvā (2+1)

     [+] [-]

, 2015-09-24 10:51, pirms 9 gadiem
Kļūdas labojums - Ozollapam pirmajā spēlē (2+2)

     [+] [-]

, 2015-09-26 02:33, pirms 9 gadiem
dibsis rakstīja: Kāpēc jāizceļ Jasa piespēli virsraksta nevis aizsarga Andersona 1+1?
Tas liecina par autora profesionālo pieeju.