Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam divi metieni uzvarā AHL, Tralmaka "Bruins" sestā neveiksme pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīnam divi metieni uzvarā AHL, Tralmaka "Bruins" sestā neveiksme pēc kārtas
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Amerikas hokeja līgā (AHL) trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas savā laukumā ar 4:2 pārspēja turnīra līderi Čikāgas "Wolves".

Rubīns šovakar atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un lietderības koeficientu +1. Šosezon AHL aizvadītajās 42 spēlēs 24 gadus vecā hokejista rēķinā ir deviņi (1+8) rezultativitātes punkti, kopumā 16 soda minūtes un +/- koeficients +1. "Marlies" ar 53 cīņās sakrātiem 60 punktiem Ziemeļu divīzijā pakāpās uz ceturto vietu.

• Citā AHL spēlē sesto zaudējumu pēc kārtas cieta uzbrucēja Eduarda Tralmaka komanda Providensas "Bruins", izbraukumā ar 1:2 bullīšos atzīstot Šarlotas "Checkers" pārākumu. Zīmīgi, ka triju dienu laikā klubi aizvadīja trīs savstarpējās cīņas pēc kārtas, visās trijās no tām bullīšu sērijās uzvarot NHL vienības Karolīnas "Hurricanes" fārmklubam.

• 25 gadus vecais Tralmaks šosezon 41 AHL mačā ticis pie 21 (11+10) punkta, 28 soda minūtēm un kopējās lietderības +18. Providensas "Bruins" Atlantijas okeāna divīzijā ar 65 punktiem 54 spēlēs ir ceturtā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/