Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam vārti un zaudējums pagarinājumā, Mamonovam 1+1 Kazahstānā

Agris Suveizda

Vasiļjevam vārti un zaudējums pagarinājumā, Mamonovam 1+1 Kazahstānā
Herberts Vasiļjevs
Foto: samla.de

Ārzemju līgās spēles aizvadījuši daudzu Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Vācijas DEL ceturtdaļfinālsērijas trešajā spēlē sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kura Krēfeldes "Penguins" piekāpās pagarinājumā (2:3). Vasiļjevs guva komandas pirmos vārtus.

Vācija, Baltkrievija, Dānija un Čehija

Vācijas ceturtdaļfinālā pie otrā zaudējuma trīs cīņās tika Krēfeldes "Penguins", kas savā laukumā pagarinājumā ar 2:3 zaudēja Ingolštates ERC. Herberts Vasiļjevs spēles septītajā minūtē realizēja vairākumu, tobrīd panākot izlīdzinājumu 1:1. Sēriju "Penguins" sāka ar pārliecinošu uzvaru 5:0, bet otrajā mačā kapitulēja ar 1:5. Sērija notiks līdz četrām uzvarām.

Neveiksmi piedzīvoja Edija Brahmaņa "Gomel", kas izbraukumā ar 2:4 zaudēja Minskas "Yunost". Brahmanis pa pretinieku vārtiem izdarīja četrus metienus. "Gomel" ar 15 punktiem deviņos mačos turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Čehijas Ekstralīgas izdzīvošanas turnīrā graujošu uzvaru izcīnīja Kladno "Rytiri", kas bez Laura Bajarūna ar 6:0 izbraukumā sagrāva Homutovas "Pirati". Mājinieku rindās 25 minūtes un 22 sekundes laukumā pabija Māris Jass, kurš izdarīja vienu metienu, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Dānijā zaudējumu cietis Agra Saviela klubs "Mighty Bulls", kurš ar 0:2 piekāpies "Pirates". Šī komandai bija sezonas pēdējā spēle, jo izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā līdz ar to piedzīvots zaudējums 3:4.

Krievijas Augstākā līga

Otro zaudējumu ceturtdaļfinālā piedzīvoja "Toros", kas viesos pagarinājumā ar 1:2 atzina "Buran" pārākumu. Kaspars Saulietis uz ledus bija 15 minūtes un 47 sekundes, izdarīja četrus metienus pa vārtiem un atradās laukumā abos ielaistajos vārtos. Artūrs Mickēvičs nespēlēja, bet "Toros" sērijā zaudē ar 1-2. Ar identisku rezultātu sērijā zaudē arī "Dizel", kas pagarinājumā ar 3:4 piekāpās "Rubin". Artūrs Ozoliņš laukumā bija 17 minūtes un 41 sekundi, izdarīja trīs metienus, uzvarēja 12 no 20 iemetieniem (60 %) un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kazahstāna

Pirmo uzvaru pusfinālsērijā izcīnīja "Arystan", kas ar 3:2 pieveica "Yertis". Mājinieki 18. minūtē izvirzījās vadībā ar divām ripām, taču 29. minūtē rezultāts jau bija kļuvis neizšķirts (2:2). Pēc divām minūtēm "Arystan" gan atguva vadību un nosargāja to līdz pat mača beigām – 3:2. Vārtsargs Mārtiņš Raitums, iepriekšējā spēlē ielaidis divus agrus vārtus un ticis nomainīts jau piektajā minūtē, šoreiz palika rezervē, bet aizsargs Kaspars Nīmanis ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Sērijā rezultāts ir 1-2.

Pirmo uzvaru trīs spēlēs izcīnīja arī Alda Āboliņa, Armanda Bērziņa, Edgara Branča un Vladimira Mamonova pārstāvētais "Beibarys", kas ar 4:1 sakāva "Arlan". Ar diviem punktiem atzīmējās Vladimirs Mamonovs, kurš ceturtajā minūtē asistēja pirmo vārtu guvumā (1:0) un 30. minūtē pats panāca 4:0. Renārs Demiters un Andrejs Smirnovs, tāpat kā Atvars Tribuncovs "Arystan" rindās, pretinieku nometnē netika pieteikts mačam. Finālistes tiks noskaidrotas cīņā līdz četrām uzvarām.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Pointstreak Sports Technologies - The Leader...
hokej.cz
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-22 07:46, pirms 11 gadiem
LiveGames rakstīja: Vasiļdžefs varēs nākamajās OS pārstāvēt Fričus
šitais klauns ir tas, kas sevi par totalizatoru ekspertu uzdeva?