Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Girgensona "Americans" pēcspēles metienos pieveic Pelša "Barons"

Rolands Eliņš

Girgensona "Americans" pēcspēles metienos pieveic Pelša "Barons"
Zemgus Girgensons
Foto: amercs.com

Amerikas hokeja līgā savstarpējo spēli aizvadījušas Zemgus Girgensona un Kristiāna Pelša pārstāvētās komandas, tiesa, Pelšs laukumā neizgāja, un viņa „Barons” komanda ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Girgensona „Americans”. Girgensons atzīmējās ar trim metieniem pa vārtiem un divām soda minūtēm.

Ročesteras „Americans” un Oklahomas „Barons” šobrīd atrodas to septiņu komandu vidū, kuras AHL Rietumu konferencē cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs, līdz ar to šī spēle bija svarīga ne tikai kā latviešu hokejistu tikšanās AHL laukumā. Turklāt šī tikšanās nemaz neizdevās, jo Kristiāns Pelšs joprojām dziedē savainojumu, tiesa, „Barons” apskatnieks savā blogā norādījis, ka Pelšs jau piedalās komandas treniņos un uzrāda lielisku progresu.

Taču Girgensons laukumā bija un otrā perioda vidū izcēlās ar divām soda minūtēm. Pirms tam „Americans” bija jau nokļuvuši divu vārtu iedzinējos ar 0:2, un otro vārtu zaudējuma brīdī laukumā bija arī Girgensons. Uzreiz pēc Girgensona noraidījuma „Americans” vienus vārtus atspēlēja, bet trešā perioda sākumā arī panāca neizšķirtu, kad Girgensona maiņas partneris Fils Varone guva vārtus pēc Marka Mankari piespēles.

Rezultāts vairs nemainījās ne pamatlaikā, ne pagarinājumā, lai arī tā laikā veselas 12 soda minūtes paspēja sapelnīt „Americans” hokejisti, savukārt pēcspēles metienos vienīgais precīzais mēģinājums izdevās aizsargam Aleksam Biegam, kas nodrošināja „Americans” uzvaru 3:2.

Zemgus Girgensons spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu, nopelnīja divas soda minūtes un izdarīja trīs metienus pa vārtiem. Viņa „Americans” komanda ar 61 spēlē gūtiem 70 punktiem šobrīd ir piektajā vietā Rietumu konferencē, bet Oklahomas „Barons” 60 spēlēs sakrājusi 67 punktus, kas ļauj atrasties astotajā vietā.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

     [+] [-]

, 2013-03-20 12:23, pirms 12 gadiem
video nevarēji ielikt?