Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kalniņš tiek nākamajā izslēgšanas spēļu kārtā

Kalniņš tiek nākamajā izslēgšanas spēļu kārtā
Jānis Kalniņš
Foto: petrovich27.wordpress.com

Ungārijas "MOL liga" čempionātā pirmo izslēgšanas spēlēļu kārtu pārvarēja Jāņa Kalniņa pārstāvētā "Fehervar AV19", kas šodien pretiniekus uzveica ar rezultātu 7:2, uzvarot sērijā ar 2:0. Savukārt Norvēģijā uzvaru izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers".

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā uzvaru izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kas ar 2:1 pārspēja "Lillehammer" vienību. Balcers šājā mačā izcēlās ar trīs metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Citā mačā Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog" ar 3:1 uzveica "Frisk Asker" vienību. Ponomarenko šajā mačā nepiedalījās.

Ungārijas "MOL liga' čempionāta pirmo play-off kārtu pārvarēja Jāņa Kalniņa pārstāvētā "Fehervar AV19", kas šodienas mačā ar 7:2 uzveica "Ferencvárosi" vienību. Kalniņš šajā mačā tika galā ar 19 no 21 pretinieku metiena. Sērijā līdz divām uzvarām, Kalniņa pārstāvētais klubs uzvarēja pārliecinoši - 2:0.

Baltkirevijā zaudējumu bez Edija Brahmaņa sastāvā cieta viņa pārstāvētā "Gomeļ", kas ar 2:3 piekāpās "Yunost" vienībai. Zaudējumu piedzīvoja arī Artūra Sevčenko pārstāvētā "Khimik-SKA", kas ar 1:3 piekāpās "Lida" vienībai. Sevčenko šajā mačā negatīva lietderība -2.

Zviedrijas "SuperElit" čempionātā, kas ir U-20 vecuma grupas, uzvaru izcīnija Kristiāna Rubīna pārstāvētā "Vasteras", kas ar 4:2 pārspēja "Timra" vienību. Rubīns spēlēja pirmajā aizsargu pārī, izdarot divus metienus un nopelnot pozitīvu lietderību +1.

Somijas "Mestis" līgā uzvaru izcīnija Kristapa Bažēvica pārstāvētā "Hermes", kas ar 4:3 pārspēja "Jukurit" vienību. Baževics šajā mačā nepiedalījās.

Polijas hokeja līgas izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otrajā mačā zaudējumu piedzīvoja Kriša Lipsberga pārstāvētā "Polonia", kas ar 2:4 atzina "Tychy" pārākumu. Lipsbergs spēlēja otrajā aizsargu pārī, statistikas rādītājos neatzīmējoties. Zaudējumu cieta arī Edgara Cgojeva pārstāvētā "Orlik Opole" vienība, kas ar 1:4 atzina "Comarch" pārākumu. Cgojevs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, statistikā neatzīmējoties.

Francijas "Ligue Magnus" čempionātā zaudējumu piedzīvoja Edgara Dīķa pārstāvētā "Brest", kas ar 2:5 atzina "Angers" pārākumu. Dīķim viens metiens un pozitīva lietderība +1. Citā mačā Ervīna Muštukova pārstāvētā "Grenoble" ar rezultātu 3:4 atzina "Rouen" vienības pārākumu. Muštukovs šajā mačā tika galā ar 23 no 27 pretinieku metieniem.

Itālijas "Serie A" čempionātā Maksima Širokova pārstāvētā "Vipiteno" ar 4:3 uzveica "Falcons" vienību. Širokovs šajā mačā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī trīs metieniem pa vārtiem.

Anglijas spēcīgākajā hokeja līgā savstarpējo maču aizvadīja Mārtiņa Poreja un Ričarda Birziņa pārstāvētās vienības. Uzvaru šajā mačā guva Birziņa pārstāvētā "Storm", kas ar 7:5 uzveica Poreja "Stars" Birziņš šajā mačā atzīmējās ar divām soda minūtēm, bet Porejam rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
Hjem
MOL Liga - Menetrend/Tabella
ХК Лида vs Химик-СКА Новополоцк - BLR -...
stats.swehockey.se
Mestis
Hokej.net - o hokeju wiemy wszystko! Hokej na...
FRA - FIHF Ligue Magnus - scoreboard |...
ITA - Lega Italiana Hockey Ghiaccio Serie A - ...
Elite Ice Hockey League | Elite Ice Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2016-02-20 22:11, pirms 9 gadiem
Būtu forši Kalniņa komandai izcīnīt pirmo vietu, iespējams saņemtu piedāvājumu no kādas labākas līgas komandas.

     [+] [-]

, 2016-02-20 23:23, pirms 9 gadiem
Ja nemaldos Kalniñam ir 2virziena līgums ar EBEL un iespējams, ka tur arī nākamo sezonu spēlēs, ja Dinamo nepańems, gāja runas jau, ka pagaišo sezonu gribēja ńemt vińu.

     [+] [-]

, 2016-02-20 23:38, pirms 9 gadiem
1intime rakstīja: Ja nemaldos Kalniñam ir 2virziena līgums ar EBEL un iespējams, ka tur arī nākamo sezonu spēlēs, ja Dinamo nepańems, gāja runas jau, ka pagaišo sezonu gribēja ńemt vińu.
precīzāk sakot, līgums par spēlēšanu EBEL komandas fārmā MOL līgā...

     [+] [-]

, 2016-02-21 01:02, pirms 9 gadiem
nevarēs kost vēl

     [+] [-]

, 2016-02-21 19:26, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: precīzāk sakot, līgums par spēlēšanu EBEL komandas fārmā MOL līgā...
Kalniņam ir divvirzienu līgums par spēlēšanu gan EBEL, gan MOL līgā.