Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam vārti, komandai zaudējums

Andrejs Siliņš

Dzierkalam vārti, komandai zaudējums
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Pie 19. vārtu guvuma šosezon Kvebekas junioru līgā (QMJHL) naktī uz trešdienu tika 18 gadus vecais hokejists Mārtiņš Dzierkals, taču viņa pārstāvētā "Huskies" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas.

"Huskies" pirms trim dienām viesos ar 1:4 atzina "Oceanic" pārākumu, bet šonakt noslēdza četru izbraukuma spēļu tūri ar neveiksmi pret "Foreurs" - 2:6. Dzierkals atklāja spēles rezultātu pirmās trešdaļas sestajā minūtē, kad ar rezultatīvu metienu noslēdza vairākumu. Turpinājumā gan dominēja mājinieki, kuri pēc pusotras minūtes atbildēja ar vārtiem, bet vēl dažas minūtes vēlāk jau pārņēma vadību, to vairs neatdodot visa mača garumā.

Dzierkals protokolā atzīmējās arī ar četriem metieniem, diviem spēka paņēmieniem un negatīvu lietderības koeficientu (-2). Šosezon uzbrucējs guvis 19 vārtus un atdevis 24 rezultatīvas piespēles, tāpat Mārtiņam 22 soda minūtes un 107 metieni pa vārtiem 36 aizvadītajās spēlēs.

"Huskies" ar 70 punktiem ir Rietumu divīzijas vicelīdere, un tas ir arī otrais lielākais punktu skaits starp visām komandām, taču kopējā līgas tabulā ceturtā vieta, jo priekšā arī abu pārējo divīziju līdervienības.

Sezonas turpinājumā "Huskies" gaida četru mājas spēļu sērija, un nākamais mačs jau naktī uz piektdienu pret vienu no pastarītēm Halifaksas "Mooseheads".

Izmantotie resursi:
QMJHL

  +1 [+] [-]

, 2016-01-20 13:02, pirms 9 gadiem
offtopic, bet Lipmans solīja šodien izlasei treneri iecelt, ne? Ir šodien kaut kādas preses konferences paredzētas?