Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Leģionāri šovakar bez vārtiem, piespēles Bukartam un Džeriņam

Leģionāri šovakar bez vārtiem, piespēles Bukartam un Džeriņam
Roberts Bukarts
Foto: hokej.zlin.cz

Roberts Bukarts un Andris Džeriņš rezultatīvi piespēlēja savu komandu spēlēs, bet pārējie leģionāri palika bez punktiem.

Krievijas Augstākajā līgā uzvaras izcīnīja trīs no četriem latviešu treneru un hokejistu pārstāvētajām komandām. Trīs – tāpēc, ka vienā no mačiem Leonida Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas “Dynamo” tikās ar Artūra Ozoliņa Krasnojarskas “Sokol”, piedzīvojot zaudējumu pēcspēles metienu sērijā ar 1:2. Ozoliņš pavadīja laukumā 24:20 minūtes un kļuva par vienu no trīs “Sokol” spēlētājiem, kurš realizēja pēcspēles metienu. Kirils Tambijevs mačā nepiedalījās. Citā mačā Eduarda Hugo Jansona “Neftyanik” ar 4:2 pārspēja “Toros”. Latviešu aizsargs 16:20 laukumā pavadītajās minūtēs ar rezultativitāti neizscēlās. Savukārt “Saryarka” ar Edgaru Siksnu sastāvā ar 3:1 pieveica “Yuzhni Ural”. Aizsargs uz ledus pavadīja 17 minūtes un pabeidza mača ar -1.

Čehijas ekstralīgā “Aukro Berani” cieta sagrāvi pret “Mlada Boleslav” ar 1:6. Ralfam Freibergam lielākais spēles laiks komandā – 24:22 minūtes un -1 lietderība, bet Roberts Bukarts uz ledus bija 17:32 minūtes un rezultatīvi piespēleja vienīgajā vārtu guvumā. “Mountfield” papildlaikā tika galā ar “Pirati”. Oskaram Cibuļskim -1 laukumā pavadīajās 20 minūtēs, bet Andrim Džeriņam piespēle pirmajā vārtu guvumā. Slovākijā Artūra Salijas, Māra un Kobas Jasu “Nove Zamky” ar 0:4 piekāpās “Mikulas”. Citā līgas spēlē Jāņa Andersona “Zvolen” ar 6:2 sagrāva “Detva”, bet latviešu aizsargs palika bez punktiem.

Vācijā Arvīda Reķa “Panther” zaudēja “Grizzly”, aizsargam punktus nenopelnot, bet Šveicē Ronalda Ķēniņa “Lions” ar 1:3 piekāpās “Davos”, latviešu uzbrucējam maču pabeidzot ar -1.

Austrijas atklātajā čempionātā “99ers” pēcspēles metienu sērijā atzina “Red Bull” pārākumu ar 1:2, bet Zintis Nauris Zuševics palika bez punktiem. Roberts Jekimovs nepalīdzēja “White Hawks” zaudētajā mačā pret “Sonderjyske”.

Lielbritānijā “Fife Flyers” ar 1:6 cieta sagrāvi pret “Guildford Flames”. Aizsargs Ričards Birziņš mačā atzīmējās tikai ar divām soda minūtēm. Līgas pastarīte “Capitals” izcīnīja otro uzvaru sezonā, pārspējot “Blaze” ar 5:2. Neviens no latviešu trio - Juris Upītis, Ņikita Kolesņikovs un Rihards Grigors neatzīmējās ar rezultativitāti.