Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birziņam +2 un uzvara ECHL

Birziņam +2 un uzvara ECHL
Ričards Birziņš
Foto: Les Stockton

ECHL šonakt pie uzvaras tika aizsargs Ričards Birziņš un Tulsas "Oilers", kas ar 4:3 pēcspēles metienos pārspēja Vičitas "Thunder".

Latvijas aizsargs Ričards Birziņš nopelnīja pozitīvu koeficientu +2 un palīdzēja Tulsai izvirzīties vadībā ar 3:0. Latvieša kontā arī divas soda minūtes – Birziņa noraidījumu "Thunder" prata izmantot un tobrīd panāca 1:3.

Piecās spēlēs Birziņš ir izcēlies ar diviem (0+2) punktiem. "Oilers" ir piektajā vietā Rietumu konferencē, bet Vičitas "Thunder" ieņem 10. pozīciju 14 komandu konkurencē.

Tikmēr Rietumu hokeja līgas (WHL) mačā Edmontonas "Oil Kings" ar 4:5 papildlaikā zaudēja Redžīnas "Pats". Ārpus "Oil Kings" pieteikuma šoreiz palika latviešu uzbrucējs Edgars Kulda, kurš 15 spēlēs ir izcēlies ar 12 (6+6) punktiem. Edmontonas vienība Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, bet viņu pretinieki "Pats" ierindojas divas pozīcijas augstāk.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
WHL Network

     [+] [-]

, 2014-11-19 10:41, pirms 10 gadiem
malacis, tā tik turpināt !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja