Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītim un Ozoliņam pa diviem punktiem

Upītim un Ozoliņam pa diviem punktiem
Juris Upītis
Foto: vhl.ru

Šodien VHL mačā Jura Upīša un Artūra Ozoliņa pārstāvētā komanda grāva pretiniekus ar 7:3. Abiem latviešu hokejistiem šajā mačā pa diviem rezultativitātes punktiem, bet citā mačā Edgara Siksnas pārstāvētā vienība izcīnija uzvaru ar 2:1 pagarinājumā, bet debiju šajā komandā piedzīvoja Mārtiņš Jakovļevs.

Šodien, Krievijas Augstākajā līgā (VHL) graujošu uzvaru izcīnija Jura Upīša un Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 7:3 sakāva "Južnij-Ural" vienību. Maiņu secība šodien tika pamainīta un kā izrādās, tas nesa augļus. Šajā mačā pirmajā virknējumā atradās Ozoliņš, kurš uz laukuma pavadīja 15:23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar diviem (1+1) rezultativitātes punktiem, kā arī ar sešiem metieniem, divām soda minūtēm un pozitīvu lietderību +2. Savukārt Upītis šodien tika pazemināts uz otro virknējumu, kurā spēlējot, uz laukuma pavadīja 16:24 minūtes, kuru laikā arī atzimējās ar diviem (0+2) rezultativitātes punktiem, kā arī ar vienu metienu pa vārtiem.

Jāpiemin, ka "Ermak" šobrīd atrodas līgas otrajā pozīcijā ar 15 spēlēs izcīnītiem 30 punktiem, bet Upītis ir komandas rezultatīvākais hokejists ar 14 spēlēs sakrātiem desmit (2+8) rezultativitātes punktiem.

Citā mača "Saryarka" ar 2:1 pagarinājumā pieveica "Rubin" vienību. Edgars Siksna spēlēja komandas pirmajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 19:35 minūtes, kuru laikā izpildīja septiņus(!) metienus pa vārtiem, kā arī iekrāja pozitīvu lietderību +1. Savukārt debiju "Saryarka" sastāvā šodien piedzīvoja Mārtiņš Jakovļevs, kurš spēlēja trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 12:12 minūtes, kuru laikā statistikā neatzīmējās.

Jāpiemin, ka sadarbību ar šo klubu pārtraucis latviešu hokejists Artūrs Kuzmenkovs, kurš šosezon tā arī pie teikšanas īsti netika. VHL nospēlētas trīs spēles, vidēji laukumā pavadītas 06:40 minūtes, kurās pie punktiem viņš netika un iekrāja negatīvu lietderību -1.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт