Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam divi punkti Čehijā, Jāgram 2+1 pret Balinski, Razgals gūst vārtus Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dzierkalam divi punkti Čehijā, Jāgram 2+1 pret Balinski, Razgals gūst vārtus Polijā
Mārtiņš Dzierkals. Foto: hcplzen.cz

Čehijas Ekstralīgā hokejā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Plzeņas "Škoda", kas izbraukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpās valsts vicečempionei Prāgas "Sparta".

24 gadus vecais Latvijas izlases hokejists laukumā pavadītajās 21:19 minūtēs nopelnīja divas rezultatīvas piespēles, asistējot Janam Šlaisam otro un trešo vārtu guvumos. Tāpat Dzierkala rēķinā arī divi metieni pa vārtiem, viens zaudēts iemetiens, divi spēka paņēmieni un lietderības koeficients -1.

Citā Čehijas meistarsacīkšu spēlē aizsarga Uvja Jāņa Balinska Litvīnovas "Verva" izbraukumā ar 2:3 piekāpās Kladno "Rytíři", kuras sastāvā leģendārais 49 gadus vecais Jaromīrs Jāgrs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Balinskis 21 minūtes un 51 sekundes laikā veica trīs metienus pa vārtiem, kā arī nopelnīja +/- koeficientu -1.

VIDEO: Balinskis netiek līdzi Jāgra uzvaras vārtu guvumā

Trešo uzvaru pēc kārtas svinēja un par turnīra jauno līderi uzbrucēja Māra Bičevska (17:14 minūtēs izdarīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja astoņos no 14 (57%) iemetieniem) "Mlada Boleslav", savā laukumā ar 2:1 apspēlējot Čehijas čempioni Liberecas "Bílí Tygři".

Austrijas līgā uzbrucēja Renāra Krastenberga Villahas "VSV" uzveica Andra Džeriņa Lincas "Steinbach Black Wings" - 2:0. Krastenbergs nopelnīja rezultatīvu piespēli un izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kamēr Džeriņš pretinieku vārtus apdraudēja četras reizes.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) sesto zaudējumu sešās cīņās piedzīvoja Eduarda Hugo Jansona Penzas "Dizel", mājās ar 2:3 pagarinājumā atzīstot Kurgānas "Zauralye" pārākumu. Aizsargs uz ledus bija 21:12 minūtes, izdarot vienu metienu pa vārtiem un tiekot pie lietderības koeficienta -1.

Polijas čempionātā pirmo neveiksmi šosezon cieta zelta medaļniece "GKS Jastrzebie", savā laukumā ar 2:3 piekāpjoties "GKS Katowice" vienībai. Uzbrucējs Frenks Razgals guva mājinieku pirmos vārtus, savukārt Māris Jass viņam rezultatīvi piespēlēja. Pārējais "GKS Jastrzebie" latviešu kontingents (Artūrs Ševčenko, Ēriks Ševčenko, Vitālijs Pavlovs un Egils Kalns) palika bez punktiem.

Izmantotie avoti:
https://www.hokej.cz/
https://www.vhlru.ru/en/report/1103...

  -2 [+] [-]

, 2021-09-19 19:50, pirms 3 gadiem
Jaromirs molodčiks! Visticamāk pēc gadiem 7 atgriezīsies ŅHL

  +1 [+] [-]

, 2021-09-19 20:41, pirms 3 gadiem
Jāgrs izšķirošos tieši Balinskim kā sedzējam iemeta.
https://www.youtube.com/watch?v=x3L...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-19 21:00, pirms 3 gadiem
Mūsdienu hokeja leģena ir un paliks Jagrs. Grūti Jagru salīdzināt ar Grecki vai ar citām pagājušā gadsimta hokeja leģendām. Mūsdienu hokeja leģenda noteikti ir Jagrs, un Ovečkins vai kāds cits viņu nepārspēs vismaz pēc karjeras ilguma. Izcils piemērs mūsdienu hokeja censoņiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-19 21:01, pirms 3 gadiem
Dzierkalam izcila iespēja līdera dotības atjaunot Čehijas līgā, tā turpināt. Protams nenovēlu atgriezties KHL, bet nākotnes plānus kalt ar Somijas vai Šveices hokeja apritēm.

     [+] [-]

, 2021-09-20 00:34, pirms 3 gadiem
Nhl atpakaļ vairs netiks, bet kolhozā līdz gadiem 50 var mierīgi raut

     [+] [-]

, 2021-09-20 08:55, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Jaromirs molodčiks! Visticamāk pēc gadiem 7 atgriezīsies ŅHL
Iespējams, tikai kādā statusā?

     [+] [-]

, 2021-09-20 08:56, pirms 3 gadiem
vozā rakstīja: Dzierkalam izcila iespēja līdera dotības atjaunot Čehijas līgā, tā turpināt. Protams nenovēlu atgriezties KHL, bet nākotnes plānus kalt ar Somijas vai Šveices hokeja apritēm.
Šveice vińam uz legionāra vietu nespīd, tur lai tiktu, tad bija juniors jau jāspēlē. Par Somiju arī šaubos, tur ar legiem neaizraujas