Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals Somijā vēl nedebitē, Smonam uzvara Šveicē

Dzierkals Somijā vēl nedebitē, Smonam uzvara Šveicē
Mārtiņš Dzierkals. Ekrānuzņēmums

Nesen uz Somiju devušais Mārtiņš Dziekals vēl nedebitēja "Jukurit" sastāvā, kas papildlaikā ar 1:2 piekāpās "Karpat". Savukārt Šveices pēc spēka otrajā līgā maču aizvadīja aizsargs Sandis Smons, kura pārstāvētā "Sierre-Anniviers" izcīnīja 3:1 uzvaru.

Nespējis vienoties par jaunu līgumu Ziemeļamerikā, Mārtiņš Dzierkals neilgi pirms pagājušās sezonas pievienojās Rīgas "Dinamo". Janvārī viņš tika atzīts par mēneša labāko debitantu, bet sezonas beigās tika nominēts labākā debitanta balvai. 42 spēlēs Dzierkals izcēlās ar pieciem vārtiem un astoņām piespēlēm, tomēr šovasar "Dinamo" un hokejists nevienojās par jaunu līgumu.

22 gadus vecais uzbrucējs pievienojās Somijas augstākās līgas klubam "Jukurit", kas jauno sezonu sākusi ar trim zaudējumiem. Piektdien ar 2:3 pagarinājumā tika zaudēts "KalPa", sestdien sekoja 3:4 pret "Pelicans", bet trešdien papildlaikā zaudēts "Karpat", lai gan pirmos vārtus jau spēles 3. minūtē guva "Jukurit" 19 gadus vecais aizsargs Aksels Rindels. "Karpat" tabulā pakāpās uz otro vietu, bet Dzierkala komanda šobrīd ieņem 14. vietu 15 komandu konkurencē.

Trešo spēli "Sierre-Anniviers" sastāvā aizvadīja 20 gadus vecais Sandis Smons. Šveices pēc spēka otrajā līgā spēlējošais latviešu aizsargs spēlēja trešajā maiņā. Smona klubs ar 3:1 uzveica "Visp" un pakāpās uz otro vietu tabulā. Pagājušajā sezonā Smons Šveices U20 līgā aizvadīja 40 spēles, gūstot astoņus vārtus un 27 rezultatīvas piespēles. Šosezon Augstākās līgas klubs "Geneve-Servette" viņu aizsūtīja īrē uz "Sierre-Anniviers".

     [+] [-]

, 2019-09-19 07:50, pirms 5 gadiem
Sandis Šmons ir aizsargs, diez vai viņš spēlēja 3. maiņā.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-19 08:07, pirms 5 gadiem
Maza piebildīte par Smonu, viņš bija rezultatīvākais aizsargs Šveices U20 līgā! Autors jau to varēja pieminēt, it kā sīkums, bet patīkams!