Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čukstem piespēle Somijā, bet play-off ceļazīmi tīkojošā "Pelicans" zaudē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čukstem piespēle Somijā, bet play-off ceļazīmi tīkojošā "Pelicans" zaudē
Kārlis Čukste ar komandas biedriem uzklausa treneri. Foto: Lahden Pelicans

Šodien Somijas čempionātā ceturto rezultativitātes punktu nopelnīja aizsargs Kārlis Čukšte, kurš spēlēja savas komandas pirmajā maiņā. Tomēr Lahti "Pelicans" piedzīvoja zaudējumu viesos.

Zviedrija

"Brynas" izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Skelleftea". Oskars Cibuļskis, kurš pieteikumā bija norādīts kā septītais aizsargs, laukumā aizvadīja 15:42 minūtes un dueli noslēdza ar negatīvu lietderību -1. Kristers Gudļevskis palika rezervē. Vienu maču pirms regulārās sezonas beigām "Brynas" ieņem desmito vietu, kas kā pēdējā ļaus piedalīties izslēgšanas spēlēs. Taču aiz muguras esošajai "Malmo" ir tikpat punktu.

Somija

Lahti "Pelicans" izbraukumā ar 1:2 atzina Kouvolas "KooKoo" pārākumu. Kārlis Čukste spēlēja "Pelicans" pirmajā aizsargu pārī un rezultatīvi asistēja komandas vienīgajos vārtos, tiekot pie sava ceturtā punkta Somijā. Uz ledus pavadījis 18:44 minūtes, Čukste izpildīja četrus metienus un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

Tamperes "Tappara" izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pārspēja Raumas "Lukko". Jānis Kalniņš savas komandas uzvaru vēroja no malas, bet pretinieku rindās Jānis Švanenbergs bija pieteikts kā 13. uzbrucējs un uz ledus pavadīja vien 20 sekundes.

Mikeli "Jukurit" savā laukumā ar 4:0 sakāva Helsinku HIFK, bet Oskars Batņa nespēlēja.

"Tappara" ieņem pirmo vietu, "Jukurit" ir otrajā pozīcijā, kamēr Švanenberga un Čukstes komandas meklējamas attiecīgi astotajā un desmitajā vietā. Lielākajai daļai komandu Somijā regulārajā sezonā palikusi vēl viena spēle. Pirmās sešas komandas garantē vietu play-off, bet vēl divas ceļazīmes sadalīs septītā līdz desmitā vieta.

Čehija

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē "Mlada Boleslav" izbraukumā ar 1:2 piekāpās Hradeckrāloves "Mountfield". Māris Bičevskis spēlēja ceturtās maiņas centrā. Laukumā pavadot 20:48 minūtes, viņš izpildīja trīs un bloķēja vienu metienu, izdarīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 40% iemetienu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

     [+] [-]

, 2022-03-19 22:43, pirms 3 gadiem
Brožē atkal slinks bez gala... Ulvi, saņemies, uzraksti vienreiz vakara spēeļu apskatu ne tikai svītriņas pēc... Daudzus Tu šodien esi ignorējis - arī izlases kadrus...

     [+] [-]

, 2022-03-19 23:44, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Brožē atkal slinks bez gala... Ulvi, saņemies, uzraksti vienreiz vakara spēeļu apskatu ne tikai svītriņas pēc... Daudzus Tu šodien esi ignorējis - arī izlases kadrus...
Ignorējis, tik tiešām, Profesor?