Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ponomarenko gūst pirmos vārtus, Merzļikinam zaudējums

Ponomarenko gūst pirmos vārtus, Merzļikinam zaudējums
Maksims Ponomarenko
Foto: www.lik.no

Norvēģijas "Get Ligaen" izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla mačā pirmos vārtus profesionālajā hokejā guvis latviešu aizsargs Maksims Ponomarenko, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "Lorenskog" no zaudējuma ar 2:3. Savukārt Kazahstānas pusfināla mačā vārtus guvis Elvijs Biezais, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru ar 3:2. Bet Šveices NLA čempionāta pusfinālā zaudējumu piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano" vienība.

Norvēģijas "Get Ligaen" savus pirmos vārtus profesionālajā hokejā šodien guvis "Lorenskog" latviešu aizsargs Maksims Ponomarenko, taču tas neglāba viņa pārstāvēto vienību no zaudējuma "Stjernen" ar rezultātu 2:3. Ponomarenko savus pirmos vārtus pieaugušo hokejā guva otrā perioda septītajā minūtē, kad aizturētā soda laikā samazināja deficītu līdz diviem vārtiem - 1:3.

Šajā mačā Ponomarenko bez gūtajiem vārtiem atzīmējās arī ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem. Lai gūtu pirmos vārtus, latviešu aizsargam bija nepieciešami 74 mači, ieskaitot izslēgšanas spēles. Līdz šim regulārajā turnīrā Ponomarenko piedalījies 70 spēlēs, kurās bija guvis piecus (0+5) rezultativitātes punktus, savukārt četrās aizvadītajās izslēgšanas spēlēs Ponomarenko atzīmējies ar diviem (1+1) punktiem. Sērijā rezultāts par labu "Lorenskog" - 3:2.

Šveices NLA līgas izslēgšanas spēļu pusfināla sērijas otrajā mačā zaudējumu piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas ar 1:2 papildlaikā atzina "Geneve-Servette" pārākumu. Sīkāka informācija par Merzļikina statistiku šobrīd nav pieejama. Rezultāts sērijā šobrīd neizsķirts 1:1.

Kazahstanas līgas izslēgšanas spēļu pusfināla mačā vārtus guvis Elvijs Biezais, palīdzot sevis pārstāvētajai "Arlan" uzveikt "Ertis" vienību ar rezultātu 3:2. Biezais guva savas komandas pirmos vārtus. Līdz ar šo uzvaru, "Arlan" pusfināla sērijā izvirzijās vadībā ar 2:1. Otrā pusfināla duelī uzvaru izcīnija Māra Jučera un Andreja Smirnova pārstāvētā "Beybaris", kas ar 1:0 uzveica Kristapa Nīmaņa pārstāvēto "Kulager" vienību. Neviens no latviešiem šajā mačā nepiedalījās. Sērijā rezultāts 3:0 par labu "Beybaris".

Francijas "Ligue Magnus" čempionātā cīņu par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā turpina Deivida Sarkaņa un Edgara Homjakova pārstāvētā "MAG" vienība, kas šodien ar 1:2 atzina "Dijon" pārākumu. Sarkanis šajā mačā atzīmējās ar četriem metieniem, bet traumētais Homjakovs mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
https://www.hockey.no/
vesti.kz
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja