Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam vārti, Freibergam un Dzierkalam pa piespēlei

Krišs Upenieks

Bukartam vārti, Freibergam un Dzierkalam pa piespēlei
Rihards Bukarts
Foto: portlandtribune.com

Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas spēlēs zaudējumus piedzīvojušas Ronalda Ķēniņa un Kristera Gudļevska pārstāvētās komandas. Dažādām sekmēm citās Ziemeļamerikas hokeja līgās spēlējuši arī citi Latvijas hokejisti.

AHL turnīrā Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jutikas ''Comets'' ar 1:2 piekāpās ''IceCaps'' hokejistiem, lai arī Jutika izdarīja par desmit metieniem pa vārtiem vairāk (31 pret 21). Ķēniņš šoreiz bez rezultativitātes punktiem, vienu metienu pa vārtiem un negatīvu lietderības koeficientu mīnus 1. 28 spēlēs AHL iekrāti trīs vārti un 13 rezultatīvas piespēles. Sirakjūzas ''Crunch'' šonakt ar 3:4 zaudēja Binghemtonas ''Senators'', bez latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis maču vēroja no rezervistu soliņa.

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Ralfa Freiberga Tolīdo ''Walleye'' ar 5:0 sagrāvusi Bremptonas ''Beast''. Latvietis izcēlies ar rezultatīvu piespēli komandas pirmajā vārtu guvumā, tāpat Ralfam trīs metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens. 56 spēlēs Freibergam 2+26. Roberta Lipsberga Jūtas ''Grizzlies'' ar 3:4 zaudējusi Kolorādo ''Eagles''. Robertam viens metiens un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens. 36 spēlēs uzbrucējam deviņi vārti un septiņas piespēles.

Rietumu hokeja līgā (WHL) papildlaikā zaudējumu ar 3:4 pret Spoukeinas ''Chiefs'' piedzīvojusi Riharda Bukarta un Rodrigo Ābola Portlendas ''Winterhawks''. Bukarts guva komandas trešo vārtus, kad ''Winterhawks'' ieguva 3:0 pārsvaru, bet spēles noslēgumā latvietim mīnus viens lietderība. Rodrigo šoreiz bez rezultativitātes punktiem, bet ar neitrālu lietderības koeficientu. Sezonā Bukarts 63 spēlēs sakrājis 30+31, bet Ābola kontā 61 mačā 20+29.

Kvebekas Jaunatnes hokeja līgā (QMJHL) Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Ruānas-Norandas ''Huskies'' pārliecinoši ar 7:3 apspēlējusi Dramonvillas ''Voltigeurs'' hokejistus. Latvietis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trešajā vārtu guvumā, tāpat izdarīja vienu metienu pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību. Mārtiņam šosezon 58 spēlēs 24 vārti un 43 rezultatīvas piespēles.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Georga Golovkova Vaterlū ''Black Hawks'' ar 4:1 pieveikusi Kārļa Čukstes un Haralda Egles Čikāgas ''Steel''. Golovkovs bez punktiem un ar neitrālu lietderību, Čukstem viens metiens un mīnus divi, bet Eglem šoreiz viens metiens un lietderība mīnus trīs. Golovkovs šosezon piedalījies vien 22 spēlēs, tiekot pie četriem vārtiem un astoņām piespēlēm. Čukstem 34 spēlēs 4+9, bet Haralds 42 mačos iekrājis 5+21.

Rietumu koledžu hokeja asociācijā (WCHA) Teodora Bļugera Minesotas Valsts universitāte ar 2:1 uzvarējusi ''Bowling Green'' komandu. Pateicoties šai uzvarai, Teodora komanda iekļuvusi WCHA ''Final Five''. Bļugeram šajā spēlē pieci metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
WHL Network
QMJHL
USHL
msumavericks.com

     [+] [-]

, 2016-03-19 09:51, pirms 9 gadiem
Ja jau rakstiet par visu spēļu statistiku, piemetiet arī lietderības koeficientu, kopējo, protams. Tāds neliels lūgums no manas puses, lai interesantiem nav pašiem jāmeklē.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-19 10:38, pirms 9 gadiem
???

Teodoram šajā spēlē pieci metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients mīnus viens.