Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmaks ar vārtiem ievada pārliecinošu AHL "Bruins" uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tralmaks ar vārtiem ievada pārliecinošu AHL "Bruins" uzvaru
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Aizvadītajā naktī Amerikas Hokeja līgā savus septītos vārtus sezonā guva latviešu uzbrucējs Eduards Tralmaks. Tikmēr Rietumu hokeja līgā precīzs metiens aizsargam Bogdanam Hodasam. Komandām gan atšķirīgas sekmes.

AHL

Providensas "Bruins" savā laukumā ar 5:0 sakāva Hēršijas "Bears", un mača pirmos vārtus 13. minūtē guva Eduards Tralmaks. Ceturtās maiņas uzbrucējam tas bija septītais rezultatīvais metiens sezonā, 26 spēlēs viņš pievienojis arī piecas piespēles. Tralmaka kontā trīs metieni pa vārtiem un +1 lietderības koeficients.

VIDEO: Tralmaks iemet, liekot pamatus graujošai uzvarai pār "Bears"

Jutikas "Comets" savā laukumā ar 4:2 pārspēja Ročestras "Americans". Mareks Mitens spēli vēroja no rezervistu soliņa. Toronto "Marlies" viesos piekāpās Belvilas "Senators" – 3:4. Kristiāns Rubīns nespēlēja. "Comets" ir Ziemeļu divīzijas līdere, bet "Marlies" – tuvākā sekotāja.

WHL

"Medicine Hat Tigers" izbraukumā ar 2:7 cieta zaudējumu pret "Swift Current Broncos". Aizsargs Bogdans Hodass otrā perioda beigās guva savus ceturtos vārtus sezonā, tobrīd panākdams 2:3. Neskatoties uz lielo zaudējumu, Hodasam +1 lietderība. Viņa kontā arī divi metieni pa vārtiem un pat viens uzvarēts iemetiens.

OHL

"Peterborough Petes" izbraukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpās "North Bay Battalion". Kaspars Ziemiņš divas reizes meta pa vārtiem.

QMJHL

"Saint Johns Sea Dogs" viesos tika galā ar "Halifax Mooseheads" – 3:2. Raivis Ansons izdarīja divus spēka paņēmienus un vienu metienu.

USHL

"Cedar Rapids RoughRiders" izbraukumā tika galā ar "Green Bay Gamblers" – 4:2. Bruno Brūveris atvairīja 33 no 35 metieniem. Martins Laviņš rezultatīvi piespēlēja komandas otrajos vārtos. Viņa kontā arī divi metieni un neitrāla lietderība. Daniels Mūrnieks izdarīja divus metienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Fargo Force" ar 5:4 savā laukumā pieveicot "Sioux City Musketeers", Fēlikss Gavars uzvaru kaldināja ar rezultatīvu piespēli. Viņa kontā arī viens metiens un +1 lietderība. Pretinieku nometnē Pēteris Purmalis statistikā neatzīmējās.

     [+] [-]

, 2022-02-19 15:40, pirms 3 gadiem
Atbilde Eikam, kurš meklēja džeku kas vāc 20 acis sezonā AHL - Tralmaks studijā!