Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis pēc trim ielaistiem vārtiem tiek nomainīts

Rolands Eliņš

Gudļevskis pēc trim ielaistiem vārtiem tiek nomainīts
Kristers Gudļevskis
Foto:Jeremy Houghtaling

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis piektajā mačā pēc kārtas devies AHL kluba Sirakjūzas „Crunch” sākumsastāvā, tiesa, pēc četrām lieliski aizvadītām spēlēm šonakt pirmajā periodā ielaida trīs vārtus un tika nomainīts. Gala rezultātā „Crunch” piekāpās savas divīzijas līderiem Binghemptonas „Senators” ar 3:6.

Spēles sākumā „Crunch” uzbrucējs Brets Konolijs vairākumā izcēlās ar iespaidīgu manevru, kuram sekoja arī precīzs metiens no sarežģītas pozīcijas (1:0). Perioda vidū „Crunch” vēlreiz nokļuva vairākumā, bet nu sākās problēmas pie Kristera Gudļevska vārtiem. Vispirms „Senators” izmantoja Sirakjūzas aizsargu pasivitāti un mazākumā panāca izlīdzinājumu, 15. minūtē komandas biedra tālu metienu pielaboja zviedrs Andre Petešons, bet perioda izskaņā „Senators” panāca 3:1, kad izgājiena viens pret vienu laikā ripa tika raidīta starp Gudļevska kājsargiem.

Gudļevskis pirmajā periodā atvairīja astoņus metienus no 11, un pēc pārtraukuma viņa vietā stājās Sedriks Dežardēns. Viņš nākamo divu periodu laikā atvairīja 15 no 17 metieniem, tiesa, Dežardēns pieļāva kļūdu piekto vārtu zaudējumā.

Spēles beigās „Crunch” arī mēģināja atspēlēties no rezultāta 3:5, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas noveda vien pie sestā vārtu zaudējuma un 3:6. Visus trīs vārtus „Crunch” sastāvā guva Konolijs.

Sirakjūzas komandas zaudējums nozīmēja tās septiņu spēļu sērijas ar izcīnītiem punktiem pārtraukšanu, bet savu nākamo spēli Gudļevska komanda aizvadīs piektdien. Pirms šodienas mača Gudļevskis iepriekšējās četrās spēlēs bija ielaidis vien četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

Slēpts komentārs: ZarinsKristapsLV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-01-19 06:44, pirms 10 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Jā, jā! Tā sauso spēļu sērija bija tīrs Gudija nopelns! Komandas biedri stāvēja pie pretinieku zilās.
Tu šonakt šo spēli skatījies?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-19 09:04, pirms 10 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Tā aizsardzība viņiem ir galīgākā invalidāte !
Ak, tad tāpēc Gudļevski nomainīja!

  +5 [+] [-]

, 2014-01-19 09:06, pirms 10 gadiem
Varam domāt attaisnojumus un uzlabot sev omu, bet diemžēl redzams, ka Kristeram ir diezgan liela nestabilitāte priekš vārtsarga.

Ja tevi katru ceturto spēli nomaina, tad tas nav spīdoši. Pie tā smagi jāstrādā, lai vispār cerētu uz pastāvīgu vietu NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-19 09:59, pirms 10 gadiem
Vai nevarētu to petešona uzvardu iztulkot labāk angliski,citādi skatos ,latviski vairs nesaprotu.

  -3 [+] [-]

, 2014-01-19 10:10, pirms 10 gadiem
Nezinu ko te daudzi pēc tām dažām sausām spēlēm Gudļevski saslavēja, cēla kaut kāda Dieva kārtā, bet viņam nav tās stabilitātes, tākā bērni mieru tikai mieru NHL turpmākās 2-3sezonas viņam nav ko darīt, lai pakrāj AHL pieredzīti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-19 11:01, pirms 10 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Jā, jā! Tā sauso spēļu sērija bija tīrs Gudija nopelns! Komandas biedri stāvēja pie pretinieku zilās.
Vai ne!? Ja nostāv sausā, tad tikai gudija nopelns, ja salaiž ātri muļķīgas ripas, tad aizsardzība pie vainas. līdzīgi kā - uzvar spēlētāji, zaudē treneri.

     [+] [-]

, 2014-01-19 13:04, pirms 10 gadiem
Tādas mainīgas sekmes, stabilitāte nav, lai spēlētu NHL, jāturpina sevi pierādīt AHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-19 16:30, pirms 10 gadiem
Es pat teiktu labi ka noņēma citādi procents būtu vēl vairāk sa*ists!