Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovam uzvara Šveicē, Skvorcovam trīs punkti VHL mačā

Rolands Eliņš

Punnenovam uzvara Šveicē, Skvorcovam trīs punkti VHL mačā
Ivars Punnenovs. Foto: imago images / Bildbyran/Scanpix

Kārtējā spēļu kārta aizvadīta Šveices hokeja līgā, kur pie uzvarām tika Denisa Smirnova, Ivara Punnenova un Toma Andersona komandas, kamēr neveiksmju periods turpinājās Ronalda Ķēniņa klubam. Savukārt Krievijas Augstākās hokeja līgas mačā Gunārs Skvorcovs ar trim rezultatīvām piespēlēm palīdzēja savai komandai pārtraukt deviņu zaudējumu sēriju.

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā „Lausanne” šovakar palika sausā savā laukumā pret „Zug”, piekāpjoties ar 0:3. Visi trīs vārti tika ielaisti mača trešajā periodā. Ķēniņš nospēlēja 15:34 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Uzvaru papildlaikā tikmēr izcīnīja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas komanda, ar 3:2 pieveicot ”Davos”. Smirnovs spēlēja 11:45 minūtes, gandrīz četras no tām vairākumā, bet pie punktiem netika un metienus pa vārtiem neizdarīja.
Savukārt „Tigers” ar Ivaru Punnenovu vārtos ar 2:1 pārspēja „Lakers”. Punnenovs atvairīja 27 no 28 pretinieku metieniem. Toms Andersons „Tigers” rindās nospēlēja sešas minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Punnenova komanda Šveices līgā saglabā septīto vietu, kamēr Ķēniņa „Lausanne”, neskatoties uz ceturto zaudējumu pēc kārtas, ir sestajā vietā. „Servette” ieņem trešo vietu, no līderes „Zurich” atpaliekot tikai par trim punktiem.

Čehijas čempionātā Māris Bičeskis palīdzēja „Mlada Boleslav” vienībai tikt pie uzvaras pār „Pardubice” ar 4:1. Bičevskis punktus neguva, taču 14:41 nospēlētajā minūtē tika pie lietderības koeficienta plus viens.

Krievijas VHL zaudējumu piedzīvoja Edgara Kuldas un Edgara Siksnas pārstāvētā „Saryarka”, ar 1:3 viesos piekāpjoties KRS ORG. Savukārt Pekinas klubs ar 4:3 pārspēja „Nomad”, un šajā uzvarā lieliski nospēlēja Gunārs Skvorcovs, izceļoties ar trim rezultatīvām piespēlēm. Artūrs Salija Pekinas komandas sastāvā punktus neguva, bet abu Latvijas hokejistu sniegums palīdzēja pārtraukt deviņu zaudējumu sēriju.