Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Macijevskim divi vārti, Mārim Jasam - divas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Macijevskim divi vārti, Mārim Jasam - divas piespēles
Aleksandrs Macijevskis
Foto: f-b.no

Rezultatīvs šis vakars izvērties Eiropā spēlējošajiem Latvijas hokejistiem. Kamēr Aleksandrs Macijevskis Norvēģijā guva divus vārtus, kaldinot "Stjernen" uzvaru, Vācijas hokeja līgā Māris Jass atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet Herberts Vasiļjevs guva vārtus. Spēles šovakar aizvadīja arī Roberta Jekimova, Ronalda Ķēniņa un Edgara Kļaviņa pārstāvētie klubi.

Macijevska "Stjernen" svin uzvaru

Aleksandra Macijevska un Ņikitas Koļesņikova pārstāvētā "Stjernen" šovakar tikās ar "Rosenborg IK" hokejistiem, visnotaļ rezultatīvā spēlē svinot uzvaru ar 6:4. Lai gan otrās trešdaļas ievadā rezultāts bija pat 3:1 rozenborgiešu labā, mača turpinājumā "Stjernen" spēja ne vien atgūt divus vārtus, bet arī uzvarēt visā spēlē.

Macijevskis guva komandas pirmos un otros vārtus, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1", kā arī sešiem metieniem pa pretinieku vārtiem. 26 aizvadītajās spēlēs uzbrucējs atzīmējies ar 28 (13+15) punktiem, tādējādi būdams 14. rezultatīvākais līgas spēlētājs.

Ņikita Koļesņikovs maču noslēdza ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem. Piecās komandas sastāvā aizvadītajās spēlēs aizsargs atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Mārim Jasam divas piespēles

Māra Jasa pārstāvētā Hanoveres "Scorpions" šovakar mērojās spēkiem ar Izerlūnas "Roosters" vienību, sīvā cīņā pārspējot pretiniekus ar 4:3. Abas komandas mača gaitā izdarīja 38 metienus pa pretinieku vārtiem. Lai gan otrās trešdaļas ievadā rezultāts vēstīja 3:0 "Scorpions" labā, izerlūniešiem izdevās divus vārtus atgūt, taču tad ceturtos vārtus hanoveriešu labā guva Marvins Krīgers.

Par spīti divām rezultatīvām piespēlēm, latviešu aizsargs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1", tāpat mača gaitā izdarot arī trīs metienus pa pretinieku vārtiem. 24 spēlēs Jasa kontā pašlaik ir astoņi (2+6) punkti.

Krēfelde triumfē pagarinājumā

Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" šovakar ar 4:3 pagarinājumā izcīnīja Nirnbergas "Ice Tigers" hokejistus. Kamēr otrā trešdaļa noslēdzās ar 2:2, trešā perioda ievadā abas komandas apmainījās ar vēl vieniem vārtu guvumiem, taču pagarinājuma izšķirošajā minūtē uzvaras vārtus krēfeldiešu labā guva aizsargs Rihards Pavlikovskis.

Vasiļjevs šovakar atklāja mača rezultātu, gūstot vārtus jau spēles otrajā minūtē. Latviešu uzbrucējam šosezon tie bija vien astotie vārti, 23 spēlēs Vasiļjevs atzīmējies ar 23 (8+15) punktiem.

Kļaviņš spēlē 3 sekundes

Zviedrijas Elitsērijā kārtējo spēli šovakar aizvadīja Edgara Kļaviņa pārstāvētā Stokholmas AIK, kas ar 2:1 apspēlēja "Froluna HC" vienību. Kamēr AIK sastāvā šovakar debitēja Kristians Huseliuss, iespējams tieši viņa dēļ Kļaviņš pēc ilgāka laikā atgriezās komandas ceturtajā maiņā, laukumā atrodoties vien 3 sekundes.

Jekimovs nokļūst ceturtajā mai'ņā, "SaiPa" izcīna uzvaru

Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa" šovakar tikās ar Tamperes "Ilves" hokejistiem, mačā izcīnot uzvaru ar 3:2. Jekimovs šovakar spēlēja vien komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā, maču noslēdzot ar vienu metienu, kā arī negatīvu lietderības koeficientu "-1".

Ķēniņa "Lions" zaudē

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar ar 0:4 piekāpās "HC Fribourg-Gotteron" hokejistiem, kuru labā ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās šveicietis Ādams Hasani. Ķēniņš spēlēja komandas ceturtajā maiņā, maču noslēdzot ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Izmantotie resursi:
pointstreak.com
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
nationalleague.ch
Start - Hockeyligan.se

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-19 09:26, pirms 12 gadiem
simeks2 rakstīja: Jekimovs nepelnīti ticis nosūtīts uz 4.maiņu
Nu protams,protams Tu jau to noteikti labi zini!