Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam divas piespēles, rezultatīvi turpina arī Koba Jass

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Vasiļjevam divas piespēles, rezultatīvi turpina arī Koba Jass
Herberts Vasiļjevs
Foto: wz-newsline.de

Šovakar Vācijas hokeja līgā ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējies latviešu uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kura pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" ar 2:1 apspēlēja Volfsburgas "Grizzly Adams", savukārt Slovākijā kārtējo rezultatīvo spēli aizvadīja Koba Jass. Dažādās Eiropas līgās šovakar laukumā devās arī Ņikita Koļesņikovs, Māris Jass, Aleksandrs Macijevskis un Zintis Nauris Zuševics.

Vasiļjevs kaldina komandas uzvaru

Mača rezultātu pirmie atklāja Volfsburgas hokejisti, kad pirmā perioda vidū vārtu izdevās gūt Sebastianam Furhneram. Otrās trešdaļas izskaņā krēfeldiešiem izdevās panākt neizšķirtu, kad pēc Vasiļjeva piespēles vārtus guva Andreass Driendls.

Trešā perioda vidū pēc Herberta Vasiļjevam piespēles skaitlisko vairākumu realizēt un Krēfeldes "Pinguine" vadībā izvirzīt izdevās Ādams Koršeinam. Atlikušajā laikā volfsburgiešiem atspēlēties vairs neizdevās, "Pinguine" svinot uzvaru ar 2:1.

Vasiļjevs maču noslēdza ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". 20 spēlēs latviešu uzbrucējs atzīmējies ar 18 (7+11) rezultativitātes punktiem.

Kobam rezultatīva piespēle, Žilina zaudē

Kobas Jasa pārstāvētā "MsHK Žilina" šovakar tikās ar "HK Nitra" hokejistiem, atzīstot pretinieku pārākumu ar 3:4. Pirmajā periodā Nitras hokejistiem izdevās izvirzīties vadībā ar 2:0, taču otrās trešdaļas nogalē rezultāts vēstīja 4:2 Nitras labā. Trešajā periodā žilinieši vienus vārtus atguva, taču neizšķirtu panākt tā arī nespēja.

Jass ar rezultatīvu piespēli atzīmējās komandas pirmo vārtu guvumā otrās trešdaļas ievadā. Trīs aizvadītajās spēlēs Koba atzīmējies jau ar pieciem (2+3) rezultativitātes punktiem. Atgādināsim, ka komandas rindām hokejists pagaidām pievienojies uz pārbaudes laiku.

Koļesņikovam sagrāve Slovākijā

Smagu neveiksmi Slovākijas Ekstralīgā šovakar piedzīvoju Ņikita Koļesņikova pārstāvētā "HC Banska Bystrica", kas ar 1:7 atzina "MHC Mountfield" hokejistu pārākumu. Izšķirošs izvērtās jau pats mača ievads, tā divpadsmitajā minūtē rezultātam kļūstot jau 3:0 "MHC Mountfield" labā.

Māris Jass negatīvs, komanda zaudē

Māra Jasa pārstāvētā Hanoveres "Scorpions" šovakar ar 1:2 piekāpās Štraubingas "Tigers" hokejistiem. Vienīgos vārtus hanoverieši guva vien divas sekundes pirms mača beigām. Latvieši aizsargs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1", kā arī diviem metieniem pa pretinieku vārtiem.

Macijevskis bezspēcīgs "Stjernen" sagrāvē

Aleksandra Macijevska pārstāvētā "Stjernen" kārtējā Norvēģijas līgas spēlē šovakar ar 0:7 piekāpās "Valerenga Ishockey" spēlētājiem. Piecus vārtus Volerengas hokejisti guva jau mača pirmajā periodā, savukārt Macijevskis maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, trim metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī divām soda minūtēm.

Grāca izcīna uzvaru

Austrijas hokeja līgā pie panākuma tikusi Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 3:0 uzvarēja čehu Znojmo "Orli" hokejistus. Zuševics jau ierasti spēlēja ceturtajā maiņā un ar rezultativitātu neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
HOKEJ.sk
pointstreak.com
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Socha
Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-18 21:57, pirms 12 gadiem
Socha rakstīja: Vasiļijevs ir tas, kurš var izglābt RD
Nopietni bļin?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-18 22:34, pirms 12 gadiem
Interesanti ir tas, ka DEL Claude Giroux 8 spēlēs ir guvis 19 punktus, kamēr DEL līderis Blaine Down 18 spēlēs 22 punktus.. kāda vēl tur var būt runa par to, ka DEL ir pasaules labākā hokeja līga?

     [+] [-]

, 2012-11-18 22:47, pirms 12 gadiem
conolly_2 rakstīja: Par Vasiļjevu viss skaidrs -monstrs, bet Koba gan pamatīgu pārsteigumu sarūpējis.
galvenais, ka patīkamu

     [+] [-]

, 2012-11-18 22:52, pirms 12 gadiem
KristsJe rakstīja: Interesanti ir tas, ka DEL Claude Giroux 8 spēlēs ir guvis 19 punktus, kamēr DEL līderis Blaine Down 18 spēlēs 22 punktus.. kāda vēl tur var būt runa par to, ka DEL ir pasaules labākā hokeja līga?
Vasiļjevs 11. vietā pēc rezultativitātes visā DEL

  +2 [+] [-]

, 2012-11-18 23:55, pirms 12 gadiem
KristsJe rakstīja: Interesanti ir tas, ka DEL Claude Giroux 8 spēlēs ir guvis 19 punktus, kamēr DEL līderis Blaine Down 18 spēlēs 22 punktus.. kāda vēl tur var būt runa par to, ka DEL ir pasaules labākā hokeja līga?
Ziru tas DEL tikai tada trenina vieta lai spelu prakse butu!
Es to DEL nekad neesmu uzskatijis par kkadu baigo ligu! Manuprat pat sveices A liga ir galvas tiesu augstaka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-19 04:25, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: 3šais NHL, un tā turpina iekš DEL, viss ir pakārtots pēc NHL shēmas. kā nekā DEL - 2nd home 2 NHL stars.
vnk liels WTF :d
viņš vnk izsmej to DEL pasties nhl zvaigznes khl nehujaa neplosaas taa bet giroux aiziet paslidot un 2pts speele dabon speeletu nopietni tad vsparr paraadiitu tam seetas hokejam :d
Vasiljevam neatrastos vieta DR sastava bet viņš aardas DEL tad padoma par taa liimeni :d

     [+] [-]

, 2012-11-19 08:21, pirms 12 gadiem
goriks rakstīja: Ziru tas DEL tikai tada trenina vieta lai spelu prakse butu!
Es to DEL nekad neesmu uzskatijis par kkadu baigo ligu! Manuprat pat sveices A liga ir galvas tiesu augstaka!
Par Šveices A līgu Tev piekrītu, jo tur NHL spēlētājiem nemaz tik viegli neiet.

     [+] [-]

, 2012-11-19 09:52, pirms 12 gadiem
Ja Koba tur ir tik labs, tad jāsāk domāt par tās līgas līmeni, jo citur viņu ilgi neturēja.
Koba patiesam aug ne pa jokam! Ta turpinat!
[/quote]