Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lapinskis Šveicē sāk ar vārtiem, Rubīnam piespēle pret Bukartiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lapinskis Šveicē sāk ar vārtiem, Rubīnam piespēle pret Bukartiem
Oskars Lapinskis (#13). Foto: SCL Tigers

Čehijas Ekstralīgā sezonas pirmās spēles aizvadījusi virkne Latvijas valstsvienības hokejistu. Kristiāns Rubīns rezultatīvi piespēlēja Plzeņas "Škoda" sezonas pirmajos vārtos un palīdzēja pagarinājumā pieveikt Roberta un Riharda Bukartu pārstāvēto komandu. Tikmēr Oskars Lapinskis sezonu Šveicē sāka ar vārtiem.

Čehija

Plzeņas "Škoda" viesos ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Vītkovices "Ridera". Uzvarētājiem pirmajā aizsargu pārī spēlēja Kristiāns Rubīns, kurš laukumā pavadīja 21:32 minūtes, izcēlās ar rezultatīvu piespēli sezonas pirmajos vārtos, kad tika realizēts vairākums, izdarīja trīs metienus un bloķēja divus metienus, kā arī savāca četras soda minūtes. "Ridera" trešajā uzbrucēju virknējumā kopā spēlēja Roberts un Rihards Bukarti. Robertam 16:04 minūtēs pieci metieni pa vārtiem, Rihardam 15:03 minūtēs viens metiens, viens spēka paņēmiens un viens bloķēts metiens.

Latviešu duelis arī Litvīnovā, kur vietējā "Verva" ar 4:2 pieveica Hradeckrāloves "Mountfield". Uzvarētājiem Kristaps Zīle 20:57 minūtēs izdarīja divus un nobloķēja trīs metienus. Zaudētājiem Ralfs Freibergs 19:03 minūtēs izdarīja vienu metienu un spēka paņēmienu, kā arī savāca četras soda minūtes. "Mountfield" pirmās maiņas centrā spēlēja Oskars Batņa. 17:06 minūtēs viņš izdarīja divus un bloķēja divus metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja 47% iemetienu.

Karlovi Varu "Energie" viesos ar 0:3 zaudēja "Česke Budejovice". Zaudētāju pirmo aizsargu pāri veidoja latvieši. Jānis Jaks 25:00 minūtēs izdarīja trīs metienus un nopelnīja -2 lietderību. Roberts Mamčics 21:33 minūtēs izdarīja divus un bloķēja divus metienus, kā arī tika pie -1 lietderības.

Kladno "Rytiri" jauno sezonu sāka ar sakāvi – 1:5 izbraukumā pret Pardubices "Dynamo". Eduards Tralmaks spēlēja pirmajā virknējumā, laukumā pavadot 15:22 minūtes. Uzbrucējs izdarīja divus metienus un trīs spēka paņēmienus, spēli pabeidzot ar -1 lietderības koeficientu. Sezonas pirmajā mačā spēlēja arī Jaromīrs Jāgrs, atdodot rezultatīvu piespēli pašam piederošās komandas vienīgajos vārtos.

Šveice

Sezonas pirmo spēli aizvadījusi arī Langnavas "Tigers", kas izbraukumā ar 1:3 atzina "Bern" pārākumu. Komandas vienīgos vārtus guva Oskars Lapinskis, kurš izcēlās sešas minūtes līdz otrā perioda beigām. Latviešu uzbrucējs spēlēja ceturtajā maiņā, uz ledus pavadot 12:27 minūtes. Lapinskis realizēja savu vienīgo metienu, tāpat viņš bloķēja vienu metienu. Pagājušajā sezonā Lapinskis 52 spēlēs iemeta trīs vārtus.

Somija-2

"Hokki" viesos ar 2:4 piekāpās "JoKP", bet ar otrajiem vārtiem divās spēlēs izcēlās Artūrs Karaša. Viņš spēlēja otrajā maiņā kopā ar Artūru Homjakovu, bet trešajā maiņā spēlēja Rinalds Vutkevičs. Visi trīs pagājušajā sezonā spēlēja Jelgavā.

     [+] [-]

, 2024-09-18 22:45, vakar
Artūra Karašas vārti - https://youtu.be/Eyp-YLO-tZw

     [+] [-]

, 10:11, pirms 11 stundām
Oskara Lapinska vārti - https://youtu.be/YgcJBTlEhlI