Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks atvaira 28 metienus un turpina krāt uzvaras

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieks atvaira 28 metienus un turpina krāt uzvaras
Matīss Kivlenieks. Foto: Frank Jansky/Zumapress/Scanpix

Amerikas Hokeja līgas mačā Klīvlendas “Monsters” ar latviešu vārtsargu Matīsu Kivlenieku laukumā mājās ar 6:3 pārspēja Ročestras “Americans”.

Spēles ievads Matīsam Kivleniekam nebija pārāk veiksmīgs, jo pirmo reizi viņš ripu no saviem vārtiem ārā ķeksēja jau 26. sekundē. Taču turpinājumā latvietis nodemonstrēja pārliecinošu sniegumu un aizveda Klīvlendas “Monsters” līdz uzvarai, atvairot 28 no 31 metiena. Kivleniekam šajā sezonā ir perfekta bilance – piecas uzvaras piecās spēlēs. Viņš atvairījis 92,4% metienu. “Monsters” ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā.

Beikersfīldas “Condors” savā laukumā pārliecinoši pieveica Sandjego “Gulls” – 5:1. Aizsargs Jānis Jaks savainojuma dēļ nav spēlējis kopš marta beigām. Viņa kontā 16 spēlēs ir 2+2. “Conodrs” ir Klusā okeāna divīzijas vicelīdere.

     [+] [-]

, 2021-04-18 10:11, pirms 3 gadiem
Gatavo kā otro vārtsargu Kolumbusas,Domājams ka Korpi aizmainīs

     [+] [-]

, 2021-04-18 11:46, pirms 3 gadiem
serbs rakstīja: Gatavo kā otro vārtsargu Kolumbusas,Domājams ka Korpi aizmainīs
Tas gan nebutu forši.