Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam trīs punkti un zaudējums pret Širokovu

Ozoliņam trīs punkti un zaudējums pret Širokovu
Artūrs Ozoliņš
Foto: www.hcdizel.ru

Krievijas Augstākās līgas ceturtdaļfināla mačā Artūra Ozoliņa trīs (2+1) rezultativitātes punkti neglāba viņa pārstāvēto "Ermak" ar zaudējumu 3:4 pagarinājumā pret Alekseja Širokova pārstāvēto "Ņeftjaņik". Savukārt Slovākijas čempionātā ar pozitīvu lietderība koeficientu +4 izcēlies latviešu aizsargs Jānis Andersons.

Krievijas Augstākās līgas ceturtdaļfināla spēlēs uzvaru izcīnija Alekseja Širokova pārstāvētā "Ņeftjaņik", kas ar 4:3 pagarinājumā uzveica Artūra Ozoliņa pārstāvēto "Ermak" vienību. Širokovs spēlēja savas komandas pirmajā virknējumā, uz ledus pavadot 15:32 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar diviem metieniem un negatīvu lietderību -1, savukārt Ozoliņš spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 17:20 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar trīs (2+1) rezultativitātes punktiem, kā arī trīs metieniem un pozitīvu lietderību +3. Sērijā rezultāts ir 3:1 par labu Širokova vienībai.

Slovākijas ceturtdaļfināla spēlēs pārliecinošu uzvaru izcīnija Jāņa Andersona un Renāra Demitera pārstāvētā "Zvolen", kas ar 6:1 uzveica "Poprad" vienību. Andersons spēlēja otrajā aizsargu pārī, atzīmējoties ar pozitīvu lietderību +4, savukārt Demiters mačam netika pieteikts. Rezultāts sērijā 3:1 par labu "Zvolen" vienībai. Citā mačā Georgija Pujaca un Laura Bajaruna pārstāvētā "Banska Bystrica" ar rezultātu 1:0 pagarinājumā uzveica "Dukla" vienību, arī panakot sērijā 3:1. Pujacs darbojās otrajā aizsargu pārī, atzīmējoties ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderību +1, savukārt Bajaruns mačam netika pieteikts. Bet "play-out" mačos, otro zaudējumu divos mačos piedzīvoja Mārtiņa Giptera pārstāvētā "Pieštany", kas šoreiz ar 2:4 atzina Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētās "Nove Zamky" vienības pārākumu. Gipters darbojās otrajā aizsargu pārī, atzīmējoties ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderību +1, tāpat arī Jakovļevs darbojās otrajā aizsargu pārī, taču viņš statistikā neatzīmējās.

Čehijas "Ekstraliga" čempionātā cīņu par vietas saglabāšanu turpina Jēkabs Rēdlihs un viņa pārstāvētā Karlovi Vari "Energie", kas šoreiz ar 1:2 pagarinājumā atzina "Verva" komandas pārākumu. Rēdlihs šim mačam gan netika pieteikts.

Baltkrievijas spēcīgākā čempionāta pusfinālos zaudējumu piedzīvoja Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomeļ", kas ar 0:2 atzina "Sahter" vienības pārākumu. Latviešu hokejistam šajā mačā divi metieni un negatīva lietderība -1. Sērijā rezultāts 3:2 par labu "Sahter".

Izmantotie resursi:
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
BLR - Экстралига - scoreboard | Pointstreak...
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт