Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvieši rezultatīvi Kazahstānā, Šveicē un Francijā, Bičevskis Čehijā uzvar Binduli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvieši rezultatīvi Kazahstānā, Šveicē un Francijā, Bičevskis Čehijā uzvar Binduli
Māris Bičevskis (zaļā kreklā). Foto: bkboleslav.cz

Šodien hokejisti aizvada spēles dažādos hokeja čempionātos. Čehijā Māra Bičevska ''Mlada Boleslav'' ar 4:1 apspēlēja Kristofera Binduļa ''Česke Budejovice''. Tikmēr Kazahstānā turpina rezultatīvi spēlēt Edgars Siksna, kurš rezultatīvi asistēja ''Saryarka'' uzvarā.

• Čehijas augstākajā čempionātā uzvaru ar 4:1 pār ‘’Česke Budejovice’’ izcīnīja Māra Bičevska pārstāvētā ‘’Mlada Boleslav’’. Bičevskis laukumā pavadīja 4:51 minūti, kurās divas reizes meta uz vārtiem, bloķēja vienu metienu un uzvarēja četros no septiņiem iemetieniem. Tikmēr ‘’Česke Budejovice’’ rindās Kristofers Bindulis nospēlēja 15:15 minūtes, kurās izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens. Ar 68 punktiem ‘’Mlada Boleslav’’ ir desmitajā vietā, bet ‘’Česke Budejovice’’ ar 79 piektajā.

Ernesta Ošenieka pārstāvētā ‘’Kiekko-Vantaa’’ Somijas otrās līgas spēlē ar 0:2 piekāpās IPK. Ošenieks spēlēja otrajā aizsargu pārī, laukumā nospēlējot 16:21 un nopelnot neitrālu lietderības koeficientu. ‘’Kiekko-Vanta’’ čempionātā ar 48 punktiem ieņem 11. vietu 14 komandu konkurencē.

• Citā spēlē Mika Tumānova ‘’RoKi’’ ar 0:1 piekāpās ‘’Kiekko-Espoo’’. Tumānovs spēlēja otrajā aizsargu pārī, laukumā nospēlēja 23:41 minūti un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. ‘’RoKi’’ čempionātā ieņem septīto vietu.

• Kazahstānā Karagandas ‘’Saryarka’’ rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Siksna, palīdzot tai papildlaikā ar 3:2 uzvarēt ‘’Snezhnye’’ komandu. Ar 71 punktu komanda ir čempionāta līdere.

• Polijā Frenka Razgala, Ērika Ševčenko, Vitālija Pavlova, Artūra Ševčenko un Egīla Kalna GKS pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās ‘’Krakow’’ komandai. Šajā mačā neviens no latviešiem ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. GKS ar 75 punktiem ieņem trešo vietu čempionātā.

• Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā zaudējumu ar 1:4 pret ‘’Vasterviks’’ piedzīvoja Georga Golovkova pārstāvētā ‘’Almtuna’’. Golovkovs spēlēja otrajā maiņā, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ‘’Almtuna’’ ar 50 punktiem ieņem desmito vietu 14 komandu konkurencē.

• Šveices pēc spēka otrajā līgā Naura Sējēja, Nila Sējēja, Toma Andersona un Sanda Smona ‘’La Chaux-de-Fonds’’ pārliecinoši ar 6:1 pārspēja ‘’Sierre’’. Andersons 16:46 minūtēs uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem un vienu piespēli, metot septiņas reizes uz vārtiem un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu (+2). Sandis Smons guva vienus vārtus un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+2), laukumā pavadot 16:06 minūtes. Nauris Sējējs maču pabeidza ar rezultatīvu piespēli, lietderību +2 13:50 minūtēs laukumā, bet Nils Sējējs 6:32 minūtēs ar punktiem neizcēlās. Ar 84 punktiem vienība ieņem trešo vietu līgā.

• Francijā uzvaru papildlaikā svinēja Rolanda Vīgnera ‘’Rouen’’, kas papildlaikā ar 2:1 pārspēja ‘’Bordeaux’’. Vīgners vienu reizi meta uz vārtiem, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ‘’Rouen’’ ar 77 punktiem ieņem otro vietu čempionātā.

• Ar divām rezultatīvām piespēlēm ‘’Gap’’ labā Francijas čempionātā izcēlās Artūrs Mickevičs, bet viņa pārstāvētā komanda ar 5:2 uzvarēja ‘’Mulhouse’’. Abas reizes Mickevičs asistēja trešajā periodā – vispirms trešajos gūtajos vārtos, bet vēlāk arī piektajos. Ar 58 punktiem komanda ieņem sesto vietu čempionātā.

• Zaudējumu tikmēr piedzīvoja Emīla Ģēģera ‘’Anglet’’, kas pēcspēles metienos ar 5:6 piekāpās ‘’Cergy-Pontoise’’. Ģēģeris spēlē guva vienus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet komanda neprata nosargāt 5:3 vadību pēc otrās trešdaļas. Kopumā latvietis piecas reizes meta uz vārtiem un nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu. ‘’Anglet’’ ar 33 punktiem atrodas priekšpēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/zapas/2896078/
Etusivu | Mestis.fi
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...