Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kalniņš play off sāk ar sauso uzvaru, Semjonovam vārti, Brahmanim piespēle

Kalniņš play off sāk ar sauso uzvaru, Semjonovam vārti, Brahmanim piespēle
Jānis Kalniņš
Foto: petrovich27.wordpress.com

Ungārijas "MOL Liga" pirmās kārtas play off mačā sauso uzvaru izcīnija Jānis Kalniņš un viņa pārstāvētā "Fehérvár AV19", bet Baltkrievijas čempionātā pie rezultatīvas piespēles ticis Edijs Brahmanis.

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā zaudējumu piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kas ar 2:3 pēcspēles metienos atzina "Star" pārākumu. Balceram šajā mačā divi metieni un pozitīva lietderība +2. Citā mačā Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog" ar 5:0 sakāva "Storhamar" vienību. Ponomarenko šajā mačā divi metieni un 25 minūšu spēles disciplinārais sods.

Ungārijas "MOL Liga" play off pirmās kārtas mačā, sauso uzvaru izcīnijis Jānis Kalniņš un viņa pārstāvētā "Fehérvár AV19", kas ar 3:0 uzveica "Ferencvárosi" vienību. Kalniņš tika galā ar 24 pretinieku raidītajiem metieniem.

Baltkrievijas čempionātā uzvaru izcīnija Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomeļ", kas ar 3:2 apspēlēja "Šahter" vienību. Brahmanim šajā mačā rezultatīva piespēle un pieci metieni pa vārtiem.

Dānijas "Metal Ligaen" uzvaru izcīnija Romāna Semjonova pārstāvētā "Pirates", kas ar 6:2 sakāva "Eagles". Semjonovs spēlēja otrajā virknējumā, izceļoties ar vārtu guvumu. Latviešu hokejists kopumā izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Bet Kazahstānas hokeja līgā uzvaru pēcspēles metienos izcīnija Kristapa Nīmaņa pārstāvētā "Kulager", kas ar 6:5 uzveica "Temirtau" vienību' Nīmanim šajā mačā divas soda minūtes. Savukārt Elvija Biezā pārstāvētā "Arlan" ar 3:1 uzveica "Nomad" vienību. Biezais statistikas rādītājos neizcēlās.

Itālijas "Serie A" zaudējumu piedzīvoja Maksima Širokova pārstāvētā "Vipiteno", kas ar 2:3 papildlaikā piekāpās "Valgardena" vienībai. Širokovs šajā mačā izdarīja trīs metienus pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
Hjem
BLR - Экстралига - scoreboard | Pointstreak...
vesti.kz
MOL Liga - Menetrend/Tabella
metalligaen.dk
SSI Vipiteno Weihenstephan vs HC Gherdeina...