Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajarunam 1+1, Balceram vārti, J. Rēdlihs un Demiters debitē

Agris Suveizda

Bajarunam 1+1, Balceram vārti, J. Rēdlihs un Demiters debitē
Jēkabs Rēdlihs
Foto: Jan Čech/ Hokejkv.cz

Dažādās Eiropas hokeja līgās spēles aizvadījuši, aizvada vai šovakar vēl aizvadīs Latvijas spēlētāju pārstāvētie klubi. Jaunajā komandā debitēja Jēkabs Rēdlihs un Renārs Demiters, bet Slovākijā pie punktiem tika Lauris Bajaruns, Artūrs Mickēvičs un Mārtiņš Gipters.

Čehija un Šveice

Savā jaunajā komandā Karlovi Varu "Energie" debitējis Jēkabs Rēdlihs, un simboliski, ka tas noticis spēlē pret viņa bijušo vienību Homutovas "Pirati" (2:4). Rēdlihs laukumā pavadīja 15 minūtes un 24 sekundes, spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu un bloķēja divus pretinieku metienus. Zaudējumu piedzīvoja arī Zlīnas PSG, kas ar 2:3 piekāpās "Olomouc". Robertam Bukartam spēles laiks 16:37 un negatīvs lietderības koeficients -1.

Šveicē uzvaru svinēja Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas ar 6:3 mājās pārspēja "Bern". Merzļikins atvairīja 41 no 44 metieniem. Savukārt Ivars Punnenovs palika rezervē "Tigers" graujošā uzvarā pār "Biel" (7:0).

Slovākija

Slovākijā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Lauris Bajaruns, kurš palīdzēja "Poprad" ar 8:3 mājās sakaut "Žilina". Bajaruns guva pirmos vārtus spēlē (1:0), kā arī asistēja komandas piektajā vārtu guvumā (5:3). Pie rezultatīvas piespēles tika Artūrs Mickēvičs, kura pārstāvētā "Skalica" ar 1:3 zaudēja Trenčīnas "Dukla". Uz ceturto maiņu pazeminātais Mickēvičs tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1, bet trešajā maiņā spēlējošais Koba Jass maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Rezultatīva piespēle arī Mārtiņam Gipteram. Viņa un Edgara Branča pārstāvētā "Piestany" ar 3:2 savā laukumā apspēlēja "Nitra", un Gipters asistēja komandas otrajā vārtu guvumā (2:0). "Zvolen" ar Renāru Demiteru (debija) un Jāni Andersonu bullīšos zaudēja "Košice" (0:1).

NorvēģijaKazahstāna, Polija, Austrija, Francija

Norvēģijā pie vārtu guvuma tika Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā Stavangeras "Oilers" latviešu spēlētāju klubu duelī ar 3:6 zaudēja "Lorenskog". Balcers pirmajā trešdaļā panāca 1:1, izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Maksimam Ponomarenko pretējā nometnē nulle punktu un neitrāls koeficients.

Kazahstānā uzvaru bullīšos svinēja Atiravas "Beibarys", kas ar 3:2 pārspēja Vjačeslava Fanduļa trenēto "Temirtau". Uzvarētāju rindās spēlēja Andris Smirnovs. Polijā pie divām soda minūtēm tika Krišs Lipsbergs, bet viņa pārstāvētā Bitomas "Polonia" ar 1:2 piekāpās "Jastrzebie". Austrijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Grācas "99ers", kas ar 1:2 piekāpās Klāgenfurtē. Zintim Naurim Zuševicam neitrāls lietderības koeficients. Francijas kausa pusfinālā iekļuva Ervīna Muštukova "Grenoble", kas ar 4:2 pieveica "Strasbourg". Savukārt 1/4 finālā izstājās Deivida Sarkaņa un Edgara Homjakova "Morzine-Avoriaz", kas ar 1:4 zaudēja "Rouen".

Izmantotie resursi:
HC Energie Karlovy Vary - Piráti Chomutov,...
vesti.kz
TMH Polonia Bytom - JKH GKS Jastrzębie - raport...
HOKEJ.sk :: Tipsport Liga 22. kolo: Dukla...
HC Olomouc - PSG Zlín, 17.11.2015 | Hokej.cz -...
hokej.sk
HOKEJ.sk :: LIVE textové prenosy zo zįpasov ::...
HOKEJ.sk :: LIVE textové prenosy zo zįpasov ::...
SPIEL
Lørenskog IK vs Stavanger Oilers - NOR - GET -...
Game | Swiss Ice Hockey Federation
CdF. Les résultats des quarts de finale

  -1 [+] [-]

, 2015-11-17 22:21, pirms 9 gadiem
Bukarts sāka iespaidīgi, taču nākamās 2 spēles pa nullēm...

kopš Beibaris paņēma bijušo Kazahstānas izlases vārtsargu Kuzņecovu, Jučers vairs netiek iekļauts pat pieteikumā...

     [+] [-]

, 2015-11-17 22:29, pirms 9 gadiem
Labi ka puikiem kas nevelk vairs tādus agriezienus ir kur uzspēlēt un vēl piķi saņemt .. citādi Kurbads, Mogo utt. Par to arī paceļam glāzes svētku priekšvakarā!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-17 23:07, pirms 9 gadiem
Norvēģijā Balceram arī šodien gols.
Lugano ar Merzļikinu vārtos uzvara 6:3

     [+] [-]

, 2015-11-17 23:33, pirms 9 gadiem
Grenoble ar Muštukovu vārtos iekļūst Francijas Kausa 1/2 finālā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja