Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim trīs punkti sagrāvē 13:0, J. Rēdliham un M. Jasam pa piespēlei

Rolands Eliņš

Brahmanim trīs punkti sagrāvē 13:0, J. Rēdliham un M. Jasam pa piespēlei
Edijs Brahmanis
Foto: Denis Kulik/ Hcgomel.com

Latvijas hokejisti šodien aizvadījuši spēles Eiropas hokeja laukumos, kur rezultatīvi spēlējuši Jēkabs Rēdlihs, Māris Jass un Edijs Brahmanis, bet Āzijas līgā divus vārtus guvis Sergejs Pečura.

Čehijas Ekstralīgā Jēkabs Rēdlihs izcēlies ar rezultatīvu piespēli, taču viņa pārstāvētā „Energie” ar 2:4 piekāpusies „Ocelari” vienībai. Interesanti, ka visi seši vārti tika gūti pirmajā periodā. Rēdliham nospēlētajās gandrīz 22 minūtēs arī noraidījums un pieic metieni pa vārtiem, savukārt Juris Štāls spēlēja vien astoņas minūtes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. „Bili Tygri” sastāvā šodien nebija iekļauts Koba Jass.

Slovākijas čempionātā Trenčinas „Dukla” komandai sauso uzvaru 2:0 pār „Zilina” palīdzēja gūt Jānis Andersons. Viņš gan ar statistikas ierakstiem šajā spēlē neizcēlās.

Vācijas DEL Herberta Vasiļjeva „Pinguine” viesos piekāpusies „Ice Tigers” ar 2:3. Latviešu uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Arvīdam Reķim un „Panther” nācās ciest zaudējumu pret „Roosters” ar 1:4. Arī Reķim divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Āzijas līgā ar diviem vārtiem izcēlies Sergejs Pečura, kurš palīdzēja „Sakhalin” pieveikt „Anyang Halla” no Dienvidkorejas, turklāt otros vārtus viņš guva mazākumā. Āzijas līgā viņš 17 spēlēs izcēlies nu jau ar 16 punktiem (7+9), bet „Sakhalin” desmit Dienvidkorejas, Ķīnas un Japānas komandu konkurencē iekārtojusies otrajā vietā.

EBEL spēli aizvadījis Māris Jass, palīdzot „Orli Znojmo” pēcspēles metienos pieveikt „Innsburck” (2:1). Jass izdarīja rezultatīvu piespēli komandas vienīgo vārtu guvumā, četras reizes meta pa pretinieku vārtiem un maču pabeidza ar lietderības koeficientu plus viens. Bet Guntis Galviņš „Bolzano” šajā turnīrā cieta zaudējumu 2:3 „Dornbirn” komandai. Galviņam trīs metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients, bet viņa komanda visus trīs vārtus ielaida mazākumā.

Par vakara iespaidīgāko sagrāvi parūpējās „Gomel”, kura Baltkrievijas Ekstralīgā ar 13:0 sakāva „Mogilev”. Šajā vārtu izrādē ar trim punktiem atzīmējās arī Edijs Brahmanis (2+1), kuram šosezon jau 21 punkts (14+7). Uzvara Baltkrievijā arī Aleksejam Širokovam, tiesa, ne tik pārliecinoša – ar 2:1 „Neman” pieveica „Molodechno”, bet Širokovs ar punktiem neatzīmējās.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) ar 2:3 „Saryarka” sastāvā zaudējumu papildlaikā piedzīvoja Ēriks Ševčenko, kurš šoreiz palika bez punktiem. Edgars Siksna nespēja palīdzēt Balašihas „Dinamo” izvairīties no tāda paša rezultāta pret „Sarov”.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
ERGEBNISSE
Hokej.cz - web českého hokeje
HOKEJ.sk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-17 03:43, pirms 10 gadiem
Āzijas līgā ir 9 (4 japāna, 3 dienvidkoreja, 1 ķīna, 1 krievija) nevis 10 komandas.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-17 09:03, pirms 10 gadiem
SODNIEKS rakstīja: video Brahmaņa spēlei meklējiet xxx majaslapās
«Гомель» громит «Могилев» и другие матчи тура....

     [+] [-]

, 2014-11-17 09:27, pirms 10 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja