Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jakovļevam un Pavlovam rezultatīvas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jakovļevam un Pavlovam rezultatīvas piespēles
Mārtiņš Jakovļevs
Foto: jatkoika.com

Rezultatīvu spēli Somijas "Mestis" līgā šovakar aizvadījuši latviešu hokejisti Mārtiņš Jakovļevs un Vitālijs Pavlovs, palīdzot "Jokipojat" ar 6:2 pārspēt HCK hokejistus. Spēles šovakar aizvadīja arī Ronalds Ķēniņš, Roberts Jekimovs un Edgars Kļaviņš.

Latvieši rezultatīvi, "Jokipojat" uzvar

"Jokipojat" šovakar tikās ar HCK hokejistiem, jau tā piektajā minūtē pēc abu latviešu hokejistu piespēlēm mača rezultātu atklājot Jona Karevāra, taču trešdaļas izskaņā rezultāts vēstīja jau 3:0 "Jokipojat" labā.

Otrajā trešdaļā "Jokipojat" spēlētājiem izdevās gūt vēl trīs vārtus, taču trešajā periodā HCK hokejisti divus vārtu atguva, mačam noslēdzoties ar 6:2 "Jokipojat" labā.

Jau ierasti abi latviešu hokejisti spēlēja komandas pirmajā maiņā, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Kamēr Jakovļevs uz laukuma pavadīja 20:32 minūtes, Pavlovs šovakar spēlēja 17:44 minūtes.

Cīrihe zaudē pagarinājumā

Ronalda Ķēniņā pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar tikās ar "EHC Biel" hokejistiem, atzīstot pretinieku pārākumu ar 4:5 pagarinājumā. Panākt neizšķirtu "Lions" hokejistiem izdevās vien nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām, taču pagarinājumā uzvaras vārtus "EHC Biel" labā pēc Patrika Keina piespēles guva Tailers Segīns.

Latviešu uzbrucējs maču aizvadīja komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā. 20 aizvadītajās spēlēs Ķēniņš atzīmējies ar pieciem (1+4) rezultativitātes punktiem.

Jekimovam uzvara Somijā

Latviešu uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa" šovakar mērojās spēkiem ar Helsinku "Jokerit" hokejistiem, izcīnot uzvaru ar 4:3. Uzvaras vārtus "SaiPa" hokejisti guva trešā perioda devītajā minūtē, kad precīzs bija Stefano Giljati. Pretinieku rindās ar trim punktiem (2+1) maču noslēdza NHL Norisa balvas laureāts, zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons.

Jekimovs spēlēja otrajā maiņā, uz laukuma pavadot 14:17 minūtes un izdarot septiņus metienus pa pretinieku vārtiem.

Kļaviņš atgriežas laukumā

Kārtējo spēli Zviedrijas Elitsērijā šovakar aizvadīja Edgara Kļaviņa pārstāvētā Stokholmas AIK, kas ar 2:3 gan atzina "Lulea Hockey" pārākumu. Kļaviņš mačam bija pieteikts ceturtajā maiņā un, atšķirībā no iepriekšējās spēles, kad laukumā tā arī nedevās, šovakar uz laukuma pavadīja 3:59 minūtes un izdarīja vienu spēka paņēmienu.

Izmantotie resursi:
Mestis
nationalleague.ch
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
Start - Hockeyligan.se

  +1 [+] [-]

, 2012-11-18 00:05, pirms 12 gadiem
Kļaviņš moš tiks draftēts Un pārējie čaļi arī malači, jāturpina kapāt!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-18 01:52, pirms 12 gadiem
Megadzilna rakstīja: Kļaviņš moš tiks draftēts Un pārējie čaļi arī malači, jāturpina kapāt!
draftets ?

  +1 [+] [-]

, 2012-11-18 09:02, pirms 12 gadiem
K.Zelts rakstīja: draftets ?
Kad Tevi draftēs, Kristiansandas vietējā zvaigzne ?