Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna "Marlies" Amerikas hokeja līgā gūst piekto uzvaru pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīna "Marlies" Amerikas hokeja līgā gūst piekto uzvaru pēc kārtas
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Amerikas hokeja līgā (AHL) piekto panākumu pēc kārtas izcīnīja latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas savā laukumā ar 6:2 sakāva vārtsarga Mareka Mitena komandu Jūtikas "Comets".

• Šosezon Nacionālajā hokeja līgā (NHL) debitējušais 24 gadus vecais Rubīns ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās, savukārt 23 gadus vecais Mitens palika uz "Comets" rezervistu soliņa.

• Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā "Marlies" ar 37 mačos sakrātiem 47 punktiem nostiprinājās trešajā vietā. "Comets" ar 61 punktu 42 spēlēs ir pārliecinoša divīzijas līdere.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Kanādā aizsargs Bogdans Hodass nopelnīja lietderības koeficientu -1 un izdarīja vienu metienu Medisinhetas "Tigers" sakāvē ar rezultātu 1:4 pret Brendonas "Wheat Kings".

• 18 gadus vecais hokejists šosezon WHL aizvadītajās 32 spēlēs sakrājis 19 (3+16) rezultativitātes punktus, kā arī nopelnījis lietderības koeficientu +10 un kopumā 29 soda minūtes. Četrus zaudējumus pēc kārtas cietusī "Tigers" ar 22 punktiem 43 spēlēs ierindojas pēdējā cietā visā līgā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://whl.ca/gamecentre/1018374/b...