Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latviešu hokejistiem uzvaras Eiropas hokeja līgās

Latviešu hokejistiem uzvaras Eiropas hokeja līgās
Roberts Bukarts
Foto: Zlin Press Jiří Zaňát

Šodien vairākus mačus dažādās Eiropas hokeja līgās aizvadīja latviešu hokejisti un viņu pārstāvētie klubi. Nevienam no latviešu hokejistiem šodien neizdevās tikt pie rezultativitātes punktiem.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) uzvaru šodien izcīnija Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 5:1 uzveica "Dinamo" vienību. Ozoliņš spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 19:21 minūti, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -1. Citā mačā Jura Upīša pārstāvētā "Torpedo" ar 3:1 uzveica "THK" vienību. Upīts spēlēja ceturtajā virknējumā, uz ledus pavadot 07:46 minūtes, kuru laikā izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem. Bet Edgars Siksna šodien nepiedalījās "Saryarka" uzvarā ar 1:0 pār "SKA-Ņeva" hokejistiem.

Čehijas "Tipsport Extraliga" uzvaru izcīnija Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin", kas ar 2:1 uzveica Pardubices "Dynamo" vienību. Bukarts uz ledus pavadīja 17:38 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieu vārtiem, kā arī vienu metienu bloķēja. Citā mačā Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica "Mlada Boleslav" vienību. Rēlihs uz laukuma bija 06:28 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja negatīvu lietderību -2.

Somijas "Mestis" līgā uzvaru izcīnija Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes", kas ar 4:2 uzveica "Hokki" vienību. Baževics šājā mačā netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
vhlru.ru
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
tilastopalvelu.fi

  -1 [+] [-]

, 2016-02-17 21:30, pirms 9 gadiem
Rēdlihs 6min -2. Iespaidīgi.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-17 21:39, pirms 9 gadiem
Nokodies

     [+] [-]

, 2016-02-17 23:33, pirms 9 gadiem
Zlīna pēc izrāviena decembrī un janvāra pirmajā pusē tagad sākusi krietni buksēt... tam līdzi arī Bukarta rezultativitāte kritusies. Ja vēl pirms pāris nedēļām viņam bija vidēji >1 rez. punkts spēlē, tad šobrīd jau <0,9...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja