Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram vārti un piespēle zaudējumā, Gudļevskis mača laikā nomaina kolēģi

Bļugeram vārti un piespēle zaudējumā, Gudļevskis mača laikā nomaina kolēģi
Teodors Bļugers
Foto: wbspenguins.com

Teodors Bļugers guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja komandas zaudējumā, bet Kristers Gudļevskis spēli uzsāka kā rezerves vārtsargs, vēlāk nomainot Kristoferu Gibsonu.

Amerikas hokeja līgā (AHL) „Sound Tigers” ar 4:5 piekāpās „Thunderbirds”. Spēli vārtos uzsāka Kristofers Gibsons, 34:17 minūtēs ielaida piecus vārtus un viņu nomainīja Kristers Gudļevskis, kurš atvairīja piecus metienus. „Penguins” ar 3:7 zaudēja „Wolf pack”. Teodors Bļugers atzīmējās ar 1+1 un kļuva par vienu no diviem hokejistiem pingvīnu rindās, kurš pabeidza maču ar pozitīvu lietderību +1. Sezonas laikā uzbrucējs guvis sešus vārtus un atdevis septiņas piespēles.

Kristofera Binduļa piespēle nepalīdzēja „Stingrays” ECHL mačā pret „Everblades”, kas tika zaudēts ar 3:4. Aizsargam septītais rezultativitātes punkts (2+5) devītajā spēle. Rietumu hokeja līgā (WHL) „Tigers” ar 1:4 piekāpās „Rebels”. Kristiāns Rubīns maču uzsāka starta pieciniekā, bet pabeidza ar -2. Savukārt NCAA čempionātā „Lake Superior” ar Mareku Mitenu vārtos piekāpās “Michigan Tech” ar 0:3, latviešu vārtsargam atvairot 37 no 40 metieniem.

Izmantotie avoti:
theahl.ru
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
WHL Network
All the News and Much More : College Hockey News