Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kobam Jasam divas piespēles, Vasiļjevam 1+1

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Kobam Jasam divas piespēles, Vasiļjevam 1+1
Koba Jass
Foto: hokejportal.sk

Šovakar savu otro spēli Slovākijas Ekstralīgas kluba "MsHK Žilina" sastāvā aizvadīja Koba Jass, kurš šovakar komandas sastāvā atzīmējās vēl ar diviem rezultativitātes punktiem. Spēles šovakar aizvadīja arī Herberts Vasiļjevs, Māris Jass, Ronalds Ķēniņš, Zintis Nauris Zuševics un Ņikita Koļesņikovs.

Jass rezultatīvs, komanda zaudē

Žilinas hokejisti šovakar tikās ar "HKM Zvolen" vienību, kurai vadībā izvirzīties izdevās jau mača pirmajā periodā. Otrās trešdaļas ievadā pēc Jasa piespēles neizšķirtu panāca Roberts Krajči, taču tad "HKM Zvolen" vadību atjaunoja no "Donbass" rindām atlaistais Jaroslavs Obšuts. Periods noslēdzās jau ar 3:1 "HKM Zvolen" hokejistu labā.

Trešajā periodā "HKM Zvolen" kapteinis Lukāšs Jurīks panāca jau 4:1, taču tad divas vārtus atguva Žilinas spēlētāji. Visbeidzot, pašā mača izskaņā Jurīks ripu raidīja jau tukšos vārtos, panākot izšķirošo 5:3.

Koba Jass maču aizvadīja komandas otrajā uzbrucēju virknējumā, to noslēdzot ar divām rezultatīvām piespēlēm. Divās kluba sastāvā aizvadītajās spēlēs uzbrucējs atzīmējies jau ar četriem (2+2) rezultativitātes punktiem.

Atgādināsim, ka Koba kluba rindām ir pievienojies uz pārbaudes laiku.

Vasiļjevam vārti un rezultatīva piespēle

Krēfeldes "Pinguine" šovakar tikās ar Berlīnes "Eisbaren" vienību, uzvarot pretiniekus ar 4:3 pagarinājumā. Mača ievadā ar 2:0 vadībā izvirzījās krēfeldieši, taču trešā periodā sākumā "Eisbaren" hokejisti izvirzījās vadībā ar 3:2. Nepilnas sešas minūtes pirms pamatlaika beigām 3:3 panāca Boriss Blanks, taču pagarinājumā jau uzvaras vārtus krēfeldiešu rindās guva Fransuā Meto.

Latviešu uzbrucējs maču noslēdza ar gūtiem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+3". 19 aizvadītajās spēlēs Vasiļjeva kontā ir 16 (7+9) punkti.

"Scorpions" izcīna uzvaru

Kobas Jasa vecākais brālis Māris šovakar Hanoveres "Scorpions" sastāvā ar 3:1 izcīnīja uzvaru pār Minhenes "Red Bull" hokejistiem. Jass maču noslēdza ar trim metieniem pa pretinieku vārtiem. 14 spēlēs viņam pieci (1+4) rezultativitātes punkti.

Cīrihes "Lions" uzvar pagarinājumā

Šveices hokeja līgā Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar ar 4:3 pagarinājumā pārspēja "HC Geneve-Servette" hokejistus. Latviešu uzbrucējs maču aizvadīja komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

Koļesņikovam zaudējums bullīšos

Savu otro spēli Slovākijas Ekstralīgā šovakar aizvadīja arī aizsargs Ņikita Koļesņikovs, kura pārstāvētā "HC Banska Bystrica" ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā atzina "HK Nitra" pārākumu.

Grācas "99ers" gūst panākumu

Uzvaru Austrijas hokeja līgā šovakar izcīnīja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 4:1 pārspēja Zalcburgas "Red Bull" hokejistus. Zuševics jau ierasti spēlēja ceturtajā maiņā, ar rezultativitāti neizceļoties.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
nationalleague.ch
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

  +5 [+] [-]

, 2012-11-16 23:08, pirms 12 gadiem
Koba pārsteidz

 +17 [+] [-]

, 2012-11-16 23:09, pirms 12 gadiem
Koba uguņo, tiešām veiksmīgi iejuties komandā. Tā turpināt,veiksmi!!!

  +5 [+] [-]

, 2012-11-16 23:11, pirms 12 gadiem
Nu, Tedis jau ir izdarījis LV hokejam tikpat, cik Lindstrēms 4os gados- izvilcis 2us hokejistus vismaz līmeni augstāk: Koba un Indrašis, attiecīgi Lindstrēmam Krišs un Romanovskis, bet mēs visi zinam, kā karjera turpinājās Vadimam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-11-16 23:17, pirms 12 gadiem
laikam trapija pareiza komandaa! ta turpinat!

  +3 [+] [-]

, 2012-11-16 23:29, pirms 12 gadiem
tīri ok 2 speles 2+2!!! Visu cieņu!!

  +5 [+] [-]

, 2012-11-16 23:29, pirms 12 gadiem
KOBA ĀRDĀS

  +4 [+] [-]

, 2012-11-16 23:31, pirms 12 gadiem
Koba nemaz nav tik slikts.. varbūt nespēlē tik gudri, kā Dastyuks, bet metiens Kobam labs, un ātrums arī neslikts, tik jācer , ka progresēs vēl vairāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-17 00:11, pirms 12 gadiem
Vasīļevu vaig izlase viena maiņa ar ņiživiju un cipuli veca gvarde aceros ka viņi plosījas Pč!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-17 02:31, pirms 12 gadiem
Lūk kāpēc puika tika izlasē! a es nepamanīju nu i labi lai veicas un vēl pieaug meistarība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-17 08:43, pirms 12 gadiem
munins rakstīja: Lūk kāpēc puika tika izlasē! a es nepamanīju nu i labi lai veicas un vēl pieaug meistarība
Tās ir tikai pirmās divas spēles, un rezultativitāti var izskaidrot ar lielo vēlmi sevi labi pierādīt slovāku kluba vadībai. Arī Arturs Kulda pirmajās 6 Sibirj spēlēs guva 5 vārtus, un daudzi sāka sajūsmā saukt, ka Sibirj treneri Kuldu ir pārvērtuši par KHL top aizsargu-bombardieri.
Ar šo es nenoniecinu, nedz Kobu, nedz vēl jo mazāk Artiju, taču gribu atgādināt, ka cāļus skaita rudenī, un hokejistu sniegumu īsti novērtēt var tikai sezonas beigās.

     [+] [-]

, 2012-11-17 10:41, pirms 12 gadiem
Oho, malači.Koba priecē!

     [+] [-]

, 2012-11-17 11:34, pirms 12 gadiem
kalvis00 rakstīja: Nu, Tedis jau ir izdarījis LV hokejam tikpat, cik Lindstrēms 4os gados- izvilcis 2us hokejistus vismaz līmeni augstāk: Koba un Indrašis, attiecīgi Lindstrēmam Krišs un Romanovskis, bet mēs visi zinam, kā karjera turpinājās Vadimam...
Rautakallio - Bičevskis

     [+] [-]

, 2012-11-17 11:55, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Rautakallio - Bičevskis
Nu es ieteiktu nesteigties ar Bičevska ievēlēšanu bruņinieka kārtā. Paskatīsimies kas būs kas nākamsezon, kad viņš vairs nebūs ''juniors'' (ibio rio, roka neceļas saukt 21 gadus vecu spēlētāju par junioru).

     [+] [-]

, 2012-11-17 11:59, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Nu es ieteiktu nesteigties ar Bičevska ievēlēšanu bruņinieka kārtā. Paskatīsimies kas būs kas nākamsezon, kad viņš vairs nebūs ''juniors'' (ibio rio, roka neceļas saukt 21 gadus vecu spēlētāju par junioru).
Gan jau uz Somiju aizsūtīs vai sliktākajā gadījumā uz Metalurgu.

     [+] [-]

, 2012-11-17 12:49, pirms 12 gadiem
Andromeeds rakstīja: Gan jau uz Somiju aizsūtīs vai sliktākajā gadījumā uz Metalurgu.
Gan jau... vai sliktākajā gadījumā.... Nostradumus esi?

Arī Indraši ne viens vien LV hokeja speciālists un, it īpaši, daudzi SC "eksperti" noniecināja, pirms Nolans viņā saskatīja īpašas dotības un prasmes. Vēl tagad atceros 2009./10. g. sezonu, kad Indrašis kā "Dinamo Junors" uzbrucējs bija viens no rezultatīvākajiem visā BAČā, bet neviens vien SC hokeja guru Miku noniecināja un apgalvoja, ka augstāka līmeņa hokejā Indrašis neko īpašu nespēs parādīt.

     [+] [-]

, 2012-11-17 14:52, pirms 12 gadiem
Andromeeds rakstīja: Gan jau uz Somiju aizsūtīs vai sliktākajā gadījumā uz Metalurgu.
Sliktākajā gadījumā uz LM? Man kā liepājniekam tas nešķiet pienācīgs novertējums

     [+] [-]

, 2012-11-17 14:56, pirms 12 gadiem
Argonauts rakstīja: Gan jau... vai sliktākajā gadījumā.... Nostradumus esi?

Arī Indraši ne viens vien LV hokeja speciālists un, it īpaši, daudzi SC "eksperti" noniecināja, pirms Nolans viņā saskatīja īpašas dotības un prasmes. Vēl tagad atceros 2009./10. g. sezonu, kad Indrašis kā "Dinamo Junors" uzbrucējs bija viens no rezultatīvākajiem visā BAČā, bet neviens vien SC hokeja guru Miku noniecināja un apgalvoja, ka augstāka līmeņa hokejā Indrašis neko īpašu nespēs parādīt.
Nu, nu, daudzi tajā laikā bija neizpratnē par to kāpēc viņam nedod iespēju RD. Tas, ka pokemoni kaut ko muld nav jāņem nopietni.
Kas attiecas uz Indraši tad viņš vienmēr ir bijis metējs. Arī šobrīd viņa labākā īpašība ir tieši spēja gūt vārtus nevis spēle laukuma vidusdaļā vai centrā.
Turpretī Bičevskis nekad tāds nav bijis. Viņš ir un vienmēr paliks Meija nr.2, labs kapātājs, bet ne metējs. Domājams, ka vadība gaida, ka viņš progresēs un ar laiku kļūs par vienu no līderiem. Ja tā nenotiks, tad tik tiešām treneru štābs varētu viņu nosūtīt pie kādas citas komandas. Nāks jaunie ''juniori'' un priekš tiem būs jāatbrīvo vieta.

     [+] [-]

, 2012-11-17 15:28, pirms 12 gadiem
Koba malacis. Jūtu, ka būs šī viņam pirmā sezona, kur patiešām būs punktu birums(ja neskaita to vienu sezonu LAČ) un ņemot vērā viņa jauno vecumu, tad viņš tagad tā pa īstam sācis atvērties. Tas labi, jo turpinās arī izlasē parādīties, ja krās punktus klubā.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-17 15:52, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Sliktākajā gadījumā uz LM? Man kā liepājniekam tas nešķiet pienācīgs novertējums
Sorry, bet ja salīdzina iespēju progresēt Mestis un Bač, tad...

Te intervija ar Kobu, cik sapratu, tad vietējie ir pārliecināti, ka Koba paliks līdz sezonas beigām klubā.

19.kolo Koba Jass | MsHK Žilina, a.s. | Sezóna...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-17 16:12, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Turpretī Bičevskis nekad tāds nav bijis. Viņš ir un vienmēr paliks Meija nr.2, labs kapātājs, bet ne metējs. Domājams, ka vadība gaida, ka viņš progresēs un ar laiku kļūs par vienu no līderiem. Ja tā nenotiks, tad tik tiešām treneru štābs varētu viņu nosūtīt pie kādas citas komandas. Nāks jaunie ''juniori'' un priekš tiem būs jāatbrīvo vieta.
Es gan atļaušos apšaubīt Tavu apgalvojumu, ka Bičevskis vienmēr paliks Meijas stila kapātājs. RD sistēmas mērogā skatoties, ir ļoti iespējams, ka Tev taisnība, taču, palūkojoties plašākā- LR izlases kontekstā, Bičevskis vairs nešķiet neperspektīvs.
Jo viņš ir centra uzbrucējs, kurš labi spēlē gan mazākumā, gan vairākumā. Cik tad pašlaik ir labu LV centru, un cik ir tādu perspektīvo centru, kuri Sprukta "noguruma", A.Džeriņa, A.Bērziņa vai Širokova iespējamo traumu un citu šķēršļu gadījumā tuvākajos 3-4 gados var spēlēt izlasē? Vilkoits ir regresējis, Ķēniņš un Upītis nav "tīrie" centri, Girgensons un Bļugers visai reti tiks uz izlasi...
Un Nolans vai cits izlases treneris var atklāt kādas īpašas Bičevska- centra uzbrucēja- kvalitātes, tāpat kā Nolans Indraši "izcēla saulītē".
Un Bičevska iespējamā "uzspīdēšana" kādā no tuvākajiem PČ var pavērt viņam citus karjeras ceļus,- ārpus RD sistēmas.