Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kuldu soda ar "bullīti", Daugaviņam - sagrāve

Kuldu soda ar "bullīti", Daugaviņam - sagrāve
Artūrs Kulda
Foto: Ros Dettman/Chicago Wolves

Aizvadītajā naktī mainīgām sekmēm veicies Latvijas hokejistu pārstāvētajām vienībām Amerikas Hokeja līgā (AHL) - uzvaru papildlaikā izcīnīja aizsargs Artūrs Kulda un Čikāgas "Wolves", bet pamatīgu sagrāvi piedzīvoja Kaspara Daugaviņa Binghemptonas "Senators".

Aizsargs Artūrs Kulda ne rezultativitātes punktus, ne soda minūtes nenopelnīja, tāpat arī neitrāls lietderības koeficients un viens izdarīts metiens pa pretinieku vārtiem. Kādā no epizodēm Kulda, pārtraucot pretinieka izgājienu aci pret aci ar vārtsargu, nopelnīja soda metienu, kuru sāncenši arī realizēja. Par spīti tam, Čikāgas "Wolves" izbraukumā papildlaikā ar rezultātu 3:2 uzveiktu Milvoki "Admirals".

Uzbrucējam Kasparam Daugaviņam arī rezultativitātes punktus gūt neizdevās, izdarīti četri metieni pa pretinieku vārtiem, bet komandai zaudējums ar rezultātu 1:7 savā laukumā pret Hēršijas "Bears". Daugaviņš bija laukumā trīs vārtu zaudējumu brīžos, tādējādi nopelnot negatīvu lietderības koeficientu (-3).

Rietumu Hokeja līgā (WHL) līdzīgu sagrāvi piedzīvoja Edmontonas "Oil Kings" vienība, kuras sastāvā spēlē latviešu uzbrucējs Kristians Pelšs, ar 1:7 savā laukumā piekāpjoties "Medicine Hat". Pelšs statistikā izcēlās vien ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...


, 2010-10-16 08:32, pirms 14 gadiem
Smaga spēlē priekš Binghemptonas, tagad gaidām sagrāvi no Binghemptonas puses,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-16 09:23, pirms 14 gadiem
"...taču ar to pietika, lai Čikāgas "Wolves" izbraukumā papildlaikā ar rezultātu 3:2 uzveiktu Milvoki "Admirals"."

Autor - Tu tiesam esi parliecinats, ka tiesi Artura nullites un viens metiens pa vartiem, bija tie izskjirosie, kas ljaava vinja komandai uzvaret?
Un vispar, ka var ar nulleem pietikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-16 09:53, pirms 14 gadiem
P.S. varētu arī aktīvāk rakstīt par citiem mūsu Ziemeļamerikāņiem, Pelšu un co.
, 2010-10-16 10:13, pirms 14 gadiem
nav tā ka Pelš tur aiz okeāna baigi ārdītos...
, 2010-10-16 11:24, pirms 14 gadiem
Izskatās ka Daugaviņš fārmā tur kuļās kaut kur pa 3. vai 4. maiņu, tā kā lai viņu izsauktu uz Otavu, tur laikam lielākai daļai komandas jāgūst traumas...
, 2010-10-17 11:32, pirms 14 gadiem
kas par muļķībām, bulliti nopelnija otrs puika, kulda vienkarshi glaba ko vareja, turklat bullisha izpilditajam japaskatas sahas nizivija kasetes
Miks Indrašis (pa labi). Foto: HockeyAllsvenskan
13

Indrašis priecīgs palikt klubā un oficiāli dodas uz SHL

Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas Allsvenskan uzvarētāja Jēvles "Brynäs" oficiāli apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar Latvijas izlases hokejistu Miku Indraši, kurš tādējādi pārstāvēs Latvijas hokeja leģionu Zviedrijas spēcīgākajā līgā (SHL).
2024. gada Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) uzvarētāja Dramondvilas "Voltigeurs". Foto: Vincent Ethier
2

Feņenko iemet un rezultatīvi piespēlē pēdējā Kvebekas līgas finālcīņā

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijā ar 0-4 kapitulēja aizsarga Nika Feņenko pārstāvētā Beikomo "Drakkar", šonakt izslēgšanas turnīra uzvarētājai Dramondvilas "Voltigeurs" piekāpjoties ar 3:4.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: SHL
9

Dzierkals neturpinās spēlēt Zviedrijas čempiones ''Skelleftea'' sastāvā

LETA. Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals neturpinās spēlēt Zviedrijas čempiones ''Skelleftea'' rindās, otrdien paziņoja klubs.