Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Anglijā uzvara Hartmanim, Francijā - Daņiličam un Brakšam

Anglijā uzvara Hartmanim, Francijā - Daņiličam un Brakšam
Toms Hartmanis
Foto:AP

Anglijas Elites hokeja līgā uzvaru izcīnījusi Toma Hartmaņa Ņūkāslas ''Vipers'', kurā pārspēja Kriša Grundmaņa un Aivara Gaisiņa pārstāvēto '"Stingrays'', bet Ervīna Muštukova pārstāvētā '"Steelers'' piedzīvoja otro zaudējumu šosezon. Savukārt Francijas 1. divīzijā pie panākuma tikusi Raimonda Daņiliča un Jāņa Brakša pārstāvētā ''Montpellier''.

Toma Hartmaņa Ņūkāslas ''Vipers'' šodien ar rezultātu 5:3 pārspēja Kriša Grundmaņa un Aivara Gaisiņa pārstāvēto '"Stingrays''. Toms Hartmanis šajā spēlē guva savas komandas pirmos vārtus. Savukārt Ervīna Muštukova pārstāvētā '"Steelers'' šovakar piedzīvoja otro zaudējumu šosezon, piekāpjoties ''Braehead'' komandai - 0:4.Muštukovs šajā spēlē atvairīja 19 no 23 raidītajiem metieniem.

Francijas 1. divīzijā šovakar pie panākuma tika Raimonda Daņiliča un Jāņa Brakša pārstāvētā ''Montpellier'' vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 6:5 pārspēja Rolanda Vīgnera '"Reims''. Latvieši pie rezultativitātes punktiem netika.

Izmantotie resursi:
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...
Fédération Francaise de Hockey sur Glace - Accueil


, 2010-10-17 00:02, pirms 14 gadiem
Nu, re, a teica, ka visi sēnes lasot ārzemēs! Džeki hoķi spēlē, i dažs vēl tiek pret Bruins uzkapāt
, 2010-10-17 00:07, pirms 14 gadiem
Nuforshi, ka chaljiem izdevies iekaartoties.
, 2010-10-17 00:13, pirms 14 gadiem
Tagad atkal pāris sausās Mūstukovam jāievāc,lai atgūtu zaudēto šajā spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-17 08:19, pirms 14 gadiem
Francijas 1. divīzijā šovakar pie panākuma tika Raimonda Daņiliča un Jāņa Brakša pārstāvētā ''Montpellier'' vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 6:5 pārspēja Rolanda Vīgnera '"Reims''. Latvieši pie rezultativitātes punktiem netika. - un ar ko nogrēkojies Koreškovs, kurš spēlē 1 līgu augstāk par Vīgneru, Daniliču un Brakšu??? Viņš arī vakar spēlēja.
, 2010-10-17 18:11, pirms 14 gadiem
Nepareiza informācija, tieši otrādi Rolanda Vīgnera pārstāvētais klubs ''Reims'' pārspēja Raimonda Daņiliča un Jāņa Brakša pārstāvēto komandu ''Montpellier'' ar rezultātu 6:5.
, 2010-10-17 18:15, pirms 14 gadiem
laikam kaads nemaak izlasiit rezultaatu pa franciski tak Vīgnera Reims vineeja ar 6:5
, 2010-10-17 18:36, pirms 14 gadiem
Squashmen rakstīja: laikam kaads nemaak izlasiit rezultaatu pa franciski tak Vīgnera Reims vineeja ar 6:5
Ne, vnk raksta tikai par uzvarām....
Vai tad neesi pamanījis piemēram par Muštukova uzvarām tik raksta, be te zaudējums Anglija, līdz ar to nevar likt virsrakstu zaudējums Muštukovam Anglijā!
Rakstam taču tik par uzvaram , ja nav uzvaras, tad uztaisam uzvaras! Ka soreiz!!!
joks protams, bet sava patiesība tajā ir!
labo zinu portāls
Miks Indrašis (pa labi). Foto: HockeyAllsvenskan
12

Indrašis priecīgs palikt klubā un oficiāli dodas uz SHL

Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas Allsvenskan uzvarētāja Jēvles "Brynäs" oficiāli apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar Latvijas izlases hokejistu Miku Indraši, kurš tādējādi pārstāvēs Latvijas hokeja leģionu Zviedrijas spēcīgākajā līgā (SHL).
2024. gada Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) uzvarētāja Dramondvilas "Voltigeurs". Foto: Vincent Ethier
2

Feņenko iemet un rezultatīvi piespēlē pēdējā Kvebekas līgas finālcīņā

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijā ar 0-4 kapitulēja aizsarga Nika Feņenko pārstāvētā Beikomo "Drakkar", šonakt izslēgšanas turnīra uzvarētājai Dramondvilas "Voltigeurs" piekāpjoties ar 3:4.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: SHL
9

Dzierkals neturpinās spēlēt Zviedrijas čempiones ''Skelleftea'' sastāvā

LETA. Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals neturpinās spēlēt Zviedrijas čempiones ''Skelleftea'' rindās, otrdien paziņoja klubs.