Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štāls: "Priecājos, ka jau laikus izdevās noslēgt līgumu uz nākamo sezonu"

Štāls: "Priecājos, ka jau laikus izdevās noslēgt līgumu uz nākamo sezonu"
Juris Štāls
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Juris Štāls sarunā ar Sportcentrs.com atzīst, ka ir priecīgs par iespēju jau laikus parakstīt līgumu uz nākamo sezonu, kuru viņš pavadīs Čehijas klubā Karlovi Vari "Energie".

"Katru gadu situācija ir bijusi līdzīga un uz jauno darba vietu ir sanācis ilgstoši gaidīt. No Čehijas kluba saņēmu labu piedāvājumu. Varētu pat teikt, ka tas bija labākais piedāvājums, salīdzinot ar pēdējiem gadiem," norāda Štāls. "Biju priecīgs, ka šogad līgumu uz nākamo sezonu varu parakstīt jau laikus, nevis gaidīt līdz augustam vai pat oktobrim."

Štāls atzīst, ka pirms līguma parakstīšanas ievāca informāciju par Čehijas ekstralīgu, tomēr par pašu "Energie" komandu viņam nav zināms daudz. "Zinu tikai vienu spēlētāju, ar kuru kopā spēlējām aizpagājušajā sezonā Slovākijas klubā "Poprad"."

Pagājušajā sezonā Štāls spēlēja Slovākijas ekstralīgā, ar "Poprad" komandu paliekot piektajā vietā regulārajā čempionātā un izstājoties izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā. 44 regulārā turnīra spēlēs viņš guva 15 vārtus un atdeva 25 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 24 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu (+8).

Šajā pavasarī 32 gadus vecais uzbrucējs pārstāvēja Latvijas izlasi arī Soču Olimpiādē un pasaules čempionātā Minskā, bet kopumā viņš karjeras laikā piedalījies septiņos pasaules čempionātos.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-16 09:30, pirms 10 gadiem
Malacis Jurčiks! Nav ko gaidīt "medni kokā", ja ir labs piedāvājums, tad ir jāņem ciet! Lai veicas!