Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latviešu hokejistiem sausais vakars Eiropas hokeja līgās

Latviešu hokejistiem sausais vakars Eiropas hokeja līgās
Rūdolfs Balcers (Sportacentrs.com foto)

Šodien vairākus mačus aizvadījuši latviešu hokejisti dažādās Eiropas hokeja līgās. Nevienā no mačiem, latviešu hokejistiem tikt pie rezultativitātes punktiem nav izdevies.

Norvēģijas "Get Ligaen" šodien zaudējumu piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Stavangeras "Oilers", kas ar 0:1 pēcspēles metienos piekāpās "Valarenga" vienībai. Latviešu hokejistam šajā mačā trīs metieni pa vārtiem.

Šveices NLA čempionātā uzvaru izcīnija Ivara Punnenova pārstāvētā "Tigers", kas ar 3:2 uzveica "Zug" vienību. Punnenovs šajā mačā palika komandas rezervē. Savukārt NLB čempionātā zaudējumu ar 0:1 piedzīvoja Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau", kas piekāpās "Jona-Lakers" vienībai. Andersons spēlēja otrajā virknējumā, mačā izdarot četrus metienus un nopelnot divas soda minūtes.

Austrijas spēcīgākajā hokeja čempionātā zaudējumu piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 1:4 atzina "VSV" komandas pārākumu. Zuševics spēlēja otrajā virknējumā, izdarot vienu metienu pa vārtiem.

Slovākijas "Extraliga" čempionātā uzvaru izcīnija Jāņa Andersona un Renāra Demitera pārstāvētā "Zvolen", kas ar 5:1 uzveica "Nitra" vienību. Andersons spēlēja otrajā aizsargu pārī, atzīmējoties ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Demiters spēlēja trešajā aizsargu pārī, arī atzīmējoties ar pozitīvu lietderību +1. Citā spēlē Laura Bajaruna un Georgija Pujaca pārstāvētā "Banska Bystrica" ar 3:2 uzveica "Košice" vienību. Bajaruns spēlēja otrajā virknējumā, nopelnot negatīvu lietderību +3. Arī Pujacs, tāpat kā Bajaruns, spēlēja otrajā virknējumā, atzīmējoties ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. Savukārt zaudējumu piedzīvoja Edgara Branča un Mārtiņa Giptera pārstāvētā "Pieštany", kas ar 0:5 atzina "Žilina" pārākumu. Gipters spēlēja otrajā aizsargu pārī, nopelnot negatīvu lietderību -1, savukārt Brancis spēlēja trešajā virknējumā, arī nopelnot negatīvu leitderību -1.

Anglijas spēcīgājā hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Mārtiņa Poreja pārstāvētā "Stars" vienība, kas ar 2:6 atzina "Giants" pārākumu. Porejs šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
Get-ligaen
National League | Swiss Ice Hockey Federation
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
HOME
Elite Ice Hockey League | Elite Ice Hockey League

     [+] [-]

, 2016-02-17 01:11, pirms 9 gadiem
Nokodušies