Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis atvaira 29 metienus AHL, Lipsbergam vārti ECHL

Krišs Upenieks

Gudļevskis atvaira 29 metienus AHL, Lipsbergam vārti ECHL
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Amerikas Hokeja līgā (AHL) ar latviešu vārtsargu Kristeru Gudļevski ierindā zaudējumu piedzīvojusi Sirakjūzas ''Crunch'', ECHL turnīrā ar vārtu guvumu izcēlies uzbrucējs Roberts Lipsbergs, bet WHL pie 42. rezultativitātes punkta ticis Rihards Bukarts.

Savainojuma dēļ pret Kristeru Gudļevski un Sirakjūzas ''Crunch'' laukumā nedevās Jutikas ''Comets'' latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. Gandrīz 6000 tūkstošu skatītāju klātbūtnē ''Crunch'' atzina pretinieku pārākumu ar 1:3. Gudļevskis uz ledus pavadīja 57:26 minūtes (''Crunch'' no 0:3 vienus vārtus atguva spēlējot sešatā) un atvairīja 29 no 32 pretinieku metieniem.

Izdarot krietni mazāk metienu nekā pretinieki (18 pret 39) Rietumu hokeja līgā (WHL) 3:2 uzvaru pret Spukeinas ''Chiefs'' izcīnīja Riharda Bukarta un Rodrigo Ābola pārstāvētā Portlendas '"Winterhawks''. Bukarts izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas otro vārtu guvumā un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Ābols šonakt spēlē nepiedalījās. Bukartam tas bija 42. (21+21) rezultativitātes punkts 39 spēlēs.

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Jūtas ''Grizzlies'' 7:3 panākumā pret Vičitas ''Thunder'' ar vārtu guvumu un četriem metieniem pa vārtiem izcēlies latviešu uzbrucējs Roberts Lipsbergs. Robertam 19 spēlēs astoņi vārti un piecas rezultatīvas piespēles. Divi metieni pa vārtiem un septiņas soda minūtes Ralfam Freibergam, bet viņa pārstāvētā Toledo ''Walleye'' ar 5:1 pieveica Evansvillas ''IceMen''. 30 spēlēs Freibergam 11 rezultatīvas piespēles.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Kārļa Čukstes un Haralda Egles Čikāgas ''Steel'' ar 3:2 pieveica Medisonas ''Capitols''. Čukstem divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes, bet Egle pretinieku vārtus apdraudēja četras reizes. Čukstem 19 mačos trīs vārti un četras piespēles, bet 27 spēlēs, no kurām 24 pavadītas Medisonas komandas sastāvā, iekrājis 3+16.

Kvebekas Jaunatnes hokeja līgā (QMJHL) Mārtiņš Dzierkals un Ruānas-Norandas ''Huskies'' ar 2:1 pieveica Raimouski ''Oceanic''. Dzierkals izdarīja četrus metienus, saņēma divas soda minūtes un izpildīja vienu spēka paņēmienu. 34 sezonas spēlēs Mārtiņš guvis 18 vārtus un atdevis 24 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

WHL Network
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
USHL
QMJHL

  +1 [+] [-]

, 2016-01-16 10:33, pirms 9 gadiem
Dzierkalam pirmoreiz QMJHL 2 spēles bez punktiem pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2016-01-16 12:10, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Dzierkalam pirmoreiz QMJHL 2 spēles bez punktiem pēc kārtas.
Interesanti, vai pēc šveicieša iemainīšanas ir nedaudz mainījusies loma komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja