Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lipsbergam 1+1, Bļugeram trīs piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Lipsbergam 1+1, Bļugeram trīs piespēles
Roberts Lipsbergs
Foto: seattlethunderbirds.com

Pēdējās spēles, pirms pievienošanās Latvijas U-20 hokeja izlases treniņnometnei Brocēnos, aizvadījusi virkne Latvijas jauno hokejistu. Kamēr Roberts Lipsbergs guva kārtējos divus punktus, ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējies arī Teodors Bļugers. Mačus aizvadīja arī Rinalda Rosinska, Ņikitas Jevpalova un Kristapa Bazeviča pārstāvētie klubi.

Lipsbergam divi punkti, komandai zaudējums

Roberta Lipsberga pārstāvētā Sietlas "Thunderbirds" aizvadītajā naktī tikās ar Spoukenas "Chiefs" vienību, pēcspēles metienu sērijā atzīstot pretinieku pārākumu ar 6:7. Lai gan pirmajos divos periodos neliels pārsvars piederēja "Chiefs" hokejistiem, "Thunderbirds" bija izvirzījusies vadībā pat ar 5:2, Lipsbergam gūstot komandas ceturtos vārtus.

Trešajā periodā "Chiefs" izdevās atspēlēties, kad trīs vārtus pēc kārtas guva Mičs Holmbergs, kurš maču noslēdza ar pieciem (3+2) punktiem. Izlīdzināt rezultātu Spoukenas hokejistiem izdevās vien pamatlaika noslēdzošajā minūtē. Kamēr pagarinājumā neviena no komandām uzvaras vārtus neguva, pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki bija "Chiefs" hokejisti.

Lipsbergs maču noslēdza ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". 33 aizvadītajās spēlēs uzbrucējs atzīmējies ar 32 (17+15) rezultativitātes punktiem.

Bļugers rezultatīvs, Minesota svin uzvaru

Minesotas Štata universitāte ar latviešu uzbrucēju Teodoru Bļugeru ierindā aizvadītajā naktī ar 6:3 pārspēja Nebraskas universitātes komandu. Kamēr pirmās divdesmit mača minūtes noslēdzās ar 1:1, otrajā trešdaļā minesotiešiem izdevās izvirzīties vadībā. Izšķirošo pārsvaru minesotieši gan panāca vien trešajā periodā, gūstot vēl divus vārtus un svinot uzvaru ar 6:3.

Bļugers maču noslēdza ar trim rezultatīvām piespēlēm, pozitīvu lietderības koeficientu "+2", vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī divām soda minūtēm.

Rosinskim "-1", "Cougars" zaudē

Rietumu hokeja līgā kārtējo regulārās sezonas spēli aizvadījusi Rinalda Rosinska pārstāvētā Prinsdžordžas "Cougars", kas pagājušonakt mazrezultatīvā spēlē ar 1:2 atzina Vankūveras "Giants" vienības pārākumu. Latviešu aizsargs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1".

Jevpalovs turpina bez punktiem

Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Bleinvilas-Boibriānas "Armada" aizvadītajā naktī tikās ar Valdioras "Foreurs" hokejistiem, "Foreurs" svinot uzvaru ar 5:3. Jevpalovs maču noslēdza ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem. Kamēr sezonu hokejists uzsāka visnotaļ rezultatīvi, pēdējās 11 spēlēs uzbrucējs atzīmējies vien ar trim punktiem.

"Tomahawks" svin uzvaru

Latviešu aizsarga Kristapa Bazeviča pārstāvētā Džonstaunas "Tomahawks" aizvadītajā naktī tikās ar Džeimstaunas hokejistiem, izcīnot uzvaru mačā ar pārliecinošo 5:0. Bazevičs maču noslēdza ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem.

Izmantotie resursi:
WHL Network
msumavericks.com
QMJHL Network
pointstreak.com

  +3 [+] [-]

, 2012-12-15 09:20, pirms 12 gadiem
Lipsbergs stabili #1 starp rezultatīvākajiem līgas debitantiem WHL Network .

     [+] [-]

, 2012-12-15 09:41, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: Lipsbergs stabili #1 starp rezultatīvākajiem līgas debitantiem WHL Network .
Lipsbergs iepriecina.
Bet kāpēc Didzis domā , ka šīs bija pēdējās spēles pirms izlases treniņnometnes.
Blugera un Lipsberga komandām šodien mači un citiem mūsu arī šajās brīvdienās spēles.

     [+] [-]

, 2012-12-15 10:09, pirms 12 gadiem
zaipis rakstīja: Lipsbergs iepriecina.
Bet kāpēc Didzis domā , ka šīs bija pēdējās spēles pirms izlases treniņnometnes.
Blugera un Lipsberga komandām šodien mači un citiem mūsu arī šajās brīvdienās spēles.
tāpēc, ka Lipsbergs, Jevpalovs un pārējie 1-dien jau būšot Rīgā... (ja var ticēt LHF)

     [+] [-]

, 2012-12-15 10:23, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: tāpēc, ka Lipsbergs, Jevpalovs un pārējie 1-dien jau būšot Rīgā... (ja var ticēt LHF)
Tas netraucē šodien Bļugeram un Lipsbergam spēlēt, lai būtu pirmdien Rīgā.

     [+] [-]

, 2012-12-15 10:26, pirms 12 gadiem
zaipis rakstīja: Tas netraucē šodien Bļugeram un Lipsbergam spēlēt, lai būtu pirmdien Rīgā.
man domāt, tas nebūtu īsti reāli... lidmašīnas jau nelido kā trolejubuss - ik pa 15 mnūtēm...

     [+] [-]

, 2012-12-15 10:32, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: man domāt, tas nebūtu īsti reāli... lidmašīnas jau nelido kā trolejubuss - ik pa 15 mnūtēm...
Paskatīsimies
Man drīzāk reālāks scenārijs, ka visi norukā šitās brīvdienas un pirmdien tik sāk ceļu uz Latviju.

     [+] [-]

, 2012-12-15 10:37, pirms 12 gadiem
Lasīju kaut kāda apskatnieka blogu kur bija teikts, ka Bļugers nospēlēšot abas sapārotās spēles pirms došanās uz izlasi.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-15 10:39, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: Lipsbergs stabili #1 starp rezultatīvākajiem līgas debitantiem WHL Network .
Kurš to pirms sezonas būtu varējis iedomāties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-12-15 10:44, pirms 12 gadiem
Starpcitu arī Bļugers nu jau ir kļuvis par savas komandas vienu no uzbrukuma līderiem neskatoties, ka viņš ir pārliecinoši jaunākais spēlētājs komandā un NCAA nokļuvis no USHS izlaižot NAHL un USHL.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-15 10:52, pirms 12 gadiem
Velnišķīgais eksperts! rakstīja: Es vakar uz dīķa guvu 3+3p, tad jau esmu lielāks talants nekā nosauktie.
Nabadziņš nevar sagaidīt kad atsāksies KHL sezona.

  -4 [+] [-]

, 2012-12-15 10:58, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Kurš to pirms sezonas būtu varējis iedomāties?
es

     [+] [-]

, 2012-12-15 11:00, pirms 12 gadiem
zaipis rakstīja: Nabadziņš nevar sagaidīt kad atsāksies KHL sezona.
kā teica AK Bars prezidents pēc uzvaras KHL pāris gadus atpakaļ ''naša komanda stala oblodaķeļom Kontinentaļnovo Hokejnovo Kluba imeni Gagarina"....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: wilwood

  +8 [+] [-]

, 2012-12-15 11:40, pirms 12 gadiem
wilwood rakstīja: vioņš ir par vecu. Var draftēt tikai kā ouvereidžeru pēdējās kārtās, kas prakitski nozīmē spēlēk Kolchozā, vai zemākajās ZA līgās.
To tu pasaki čaļiem kā Dacjuks, Zetebergs, Irbem u.t.t., kuri draftēti pēdējās kārtās.

     [+] [-]

, 2012-12-15 12:09, pirms 12 gadiem
wilwood rakstīja: vioņš ir par vecu. Var draftēt tikai kā ouvereidžeru pēdējās kārtās, kas prakitski nozīmē spēlēk Kolchozā, vai zemākajās ZA līgās.
ne obligāti, jo katrs spēlētājs attīstās savādāk un ne katru tie skauti arī pamana, Skrastiņu vispār 24 gados draftēja... Bez tam šobrīd tīri pēc statistikas Lipsbergs ieliek daudziem pagājušā gada vēliem 1. un 2. kārtas pickiem.... Tam pašam 1. kārtā draftētajam Jensenam pagājušogad attiecīgā vecumā bija 57 sp. 25+33 58 pts un viņš tagad jau nevāji kapā Elitserien vēl pēc gada tā, ka viss no Lipsberga paša atkarīgs...

Salīdzinājumam:
Eliteprospects.com - Radek Faksa
Eliteprospects.com - Scott Laughton
Eliteprospects.com - Stefan Matteau
Eliteprospects.com - Brendan Gaunce

Protams cita lieta, ka šiem čaļiem ir augums, kamēr Lipsbergam ir so so un tā varētu būt lielākā problēma, bet nu jākapājas...

  -1 [+] [-]

, 2012-12-15 12:11, pirms 12 gadiem
Eliteprospects.com - Tanner Pearson

reku ar piemērs, čali pat 2!!! gadus pēc drafta paņēma 1. kārtā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-15 13:01, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja: ne obligāti, jo katrs spēlētājs attīstās savādāk un ne katru tie skauti arī pamana, Skrastiņu vispār 24 gados draftēja... Bez tam šobrīd tīri pēc statistikas Lipsbergs ieliek daudziem pagājušā gada vēliem 1. un 2. kārtas pickiem.... Tam pašam 1. kārtā draftētajam Jensenam pagājušogad attiecīgā vecumā bija 57 sp. 25+33 58 pts un viņš tagad jau nevāji kapā Elitserien vēl pēc gada tā, ka viss no Lipsberga paša atkarīgs...

Salīdzinājumam:
Eliteprospects.com - Radek Faksa
Eliteprospects.com - Scott Laughton
Eliteprospects.com - Stefan Matteau
Eliteprospects.com - Brendan Gaunce

Protams cita lieta, ka šiem čaļiem ir augums, kamēr Lipsbergam ir so so un tā varētu būt lielākā problēma, bet nu jākapājas...
tur jau ari ir visa ta sals- augums... butu vins ap 185, stabili aizietu drafta, bet tagad... Ja Jevpalovs kratu statistiku punkts spele ,tad vinam butu lielakas izredzes tik draftetam neka Lipsbergam.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-15 13:28, pirms 12 gadiem
extremists rakstīja: tur jau ari ir visa ta sals- augums... butu vins ap 185, stabili aizietu drafta, bet tagad... Ja Jevpalovs kratu statistiku punkts spele ,tad vinam butu lielakas izredzes tik draftetam neka Lipsbergam.
drafts nav galvenais dzīvē, ja viņš nebūs draftēts un nākamgad WHL būs vēl labāka sezona, tad lai viņš nonāktu NHL vai KHL viņš, pašam cītīgi strādājot, būs labs spēlētājs...

Eliteprospects.com - Sergei Mozyakin

Mozjakinam QMJHL ir 1 punkts 4 spēlēs, kaut kā neizskatās, ka tas viņam diži traucētu šobrīd... Tas pats Červenka nesen kā līgumu NHL dabūja, kaut nekad nav bijis iepriekš viņu redzeslokā. Protams, tie visi ir izņēmumi, bet tas, ka kāds nav draftets nenozīmē, ka no viņa nebūs jēgas teiksim mūsu izlasei. Mums vnk patiešām augstas klases uzbrucējs KHL nav bijis, tāpēc mēs nezinām kas tas pa līmeni... Mūsējie Miķeļi un Lauri tur var kapāties Dinamo, bet redzam kā viņu skili uz citu fona top komandās izskatās... Ja Robis kādreiz būs AK Bars 1. maiņas uzbrucējs, tad i viņš pats finansiāli, i LV izlase iegūs iespējams pat vairāk kā no Girgensona, kas play-off dēļ nekad nevarēs atbraukt....

  -1 [+] [-]

, 2012-12-15 13:31, pirms 12 gadiem
Eliteprospects.com - Patrick Thoresen

vo ar labs piemērs uz ko Robis pat netiekot draftā var censties, pagājušogad visu Norvēģiju uz priekšu vilka čempī...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-15 13:52, pirms 12 gadiem
Velnišķīgais eksperts! rakstīja: Es vakar uz dīķa guvu 3+3p, tad jau esmu lielāks talants nekā nosauktie.
Stulbuma zinja tu esi talantigs,diez tas tev iedzimts vai ari ilgi esi trennejies.

     [+] [-]

, 2012-12-15 13:58, pirms 12 gadiem
Vai kads zin, Lipsbergu varētu Nhl šogad draftėt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja