Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Razgala debijā Čehijā Bukartam vārti un uzvaras bullītis

Rolands Eliņš

Razgala debijā Čehijā Bukartam vārti un uzvaras bullītis
Roberts Bukarts. Foto: hc-vitkovice.cz

Čehijas čempionātā ar uzvaru debitējis Frenks Razgals, kurš šonedēļ atstāja Rīgas "Dinamo". Viņa komandas uzvaru nokārtoja Roberta Bukarta vārti un izšķirošais bullītis.

Čehijas čempionātā savstarpēju maču aizvadīja Gunta Galviņa „Trinec” un Māra Bičevska „Mlada Boleslav”. Latvijas hokejisti punktus neguva, bet ar 3:0 uzvaru izcīnīja „Trinec”, kas pakāpās uz trešo vietu līgā. Tikmēr Frenks Razgals aizvadīja savu pirmo maču „Vitkovice” sastāvā, palīdzot komandai ar 4:3 pārspēt Brno „Kometa” vienību. Roberts Bukarts „Vitkovice” rindās izcēlās ar vārtu guvumu otrā perioda vidū, kā arī realizēja izšķirošo bullīti pēcspēles metienu sērijā, pieveicot komandu, kurā spēlē bijušais „Canadiens” uzbrucējs Tomāšs Plekanecs. Plekanecam šajā mačā 1+1.

Tikmēr Ralfam Freibergam un „Zlin” zaudējums izbraukumā pret „Kladno” ar 0:1. Vienīgo vārtu guvumu piedalījās čehu hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs, izdarot rezultatīvu piespēli. Savukārt Oskara Cibuļska pārstāvētā „Mountfield” ar 1:2 piekāpās līgas līdervienībai Prāgas „Sparta”.

Šveices līgā pie uzvaras tika Ivars Punnenovs, kurš „Tigers” vārtos atvairīja 31 no 32 pretinieku metieniem un palīdzēja komandai ar 3:1 uzvarēt „Bern”. Punnenova komandai tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, un komanda pakāpusies uz sesto vietu kopvērtējumā.

Tikmēr trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā „Lausanne”, kas ar 2:3 piekāpās „Biel-Bienne”. Ķēniņš nospēlēja 21 minūti, pabeidza maču ar neitrālu lietderības koeficientu, nopelnīja divas soda minūtes un izdarīja četrus metienus pa vārtiem.

Krievijas VHL ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Ēriks Ševčenko, palīdzot Novokuzņeckas „Metallurg” ar 6:1 apspēlēt „Orsk” vienību. Savukārt Artūrs Salija un Gunārs Skvorcovs piedalījās „Beijing” mačā, ar 0:1 viesos zaudējot „Khimik”.

     [+] [-]

, 2019-11-16 00:01, pirms 5 gadiem
Interesants moments,tie,kas nespēj nostiprināties Dinamo brauc uz Čehiju ,vai kādu citu valsti.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-16 07:59, pirms 5 gadiem
Virsrakstā minēts, ka Frenks Razgals ir debitējis Čehijas čempionātā, bet neviens vārds, cik minūtes nospēlēja, kurā maiņā, ko izdarīja.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-16 13:13, pirms 5 gadiem
Izskatās, ka autors gribējis rakstīt rakstu, bet saguris un ātri pieminējis dažus un pazudis lapās 😄