Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugers un Ābols spēles pirmās zvaigznes, Freibergam piespēle ECHL

Rolands Eliņš

Bļugers un Ābols spēles pirmās zvaigznes, Freibergam piespēle ECHL
Teodors Bļugers
Foto: MinnStateHockey/Twitter

Latvijas hokejists Teodors Bļugers izcēlies ar diviem punktiem, ieskaitot uzvaras vārtus, NCAA spēlē, Rietumu hokeja līgā (WHL) vārtus guva Rodrigo Ābols, un viņi abi tika atzīti par šo spēļu pirmajām zvaigznēm. Savukārt ECHL ar kārtējo rezultatīvo piespēli atzīmējies Ralfs Freibergs.

Aktīvu spēli Amerikas Hokeja līgā aizvadījis Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja Sanhosē „Barracuda” ar 4:3 pieveikt „Gulls”. Jevpalovs izdarīja piecus mtienus pa pretinieku vārtiem un, lai arī rezultativitātes punktus neguva, izcēlās ar pozitīvu lietderības koeficienu plus viens. Jevpalovs pēc ļoti veiksmīgā sezonas sākuma, kad guva trīs punktus divos mačos, pēdējās desmit spēlēs guvis tikai vienus vārtus un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -2.

ECHL turnīrā ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Ralfs Freibergs, kurš palīdzēja „Walleye” ar 6:2 pārspēt „Monarchs”. Freibergam arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens, savukārt šodien iegūtais punkts viņam ir ceturtais šosezon (deviņās spēlēs 0+4). Otro spēli pēc atgriešanās no traumas šajā līgā aizvadījis Roberts Lipsbergs, kura Adirondakas „Thunder” gan ar 2:3 piekāpās „Swamp Rabbits”. Lipsbergam divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Savukārt NCAA turnīrā Rietumu koledžu hokeja asociācijā (WCHA) rezultatīvu spēli aizvadījis Teodors Bļugers, kurš izcēlās ar diviem punktiem (1+1) „Minnesota State” uzvarā pār Minesotas universitāti ar rezultātu 3:2. Bļugers guva komandas uzvaras vārtus pagarinājumā, turklāt izpelnījās lietderības koeficientu plus divi, kas noveda pie mača pirmās zvaigznes titula. Sezonas 12 spēlēs 21 gadu vecais centra uzbrucējs guvis septiņus punktus (3+4), kas ir otrs labākais rādītājs komandā.

Rietumu hokeja līgā uzvaru pār Vankūveras „Giants” izcīnījuši Rodrigo Ābols un Rihards Bukarts Portlendas „Winterhawks” sastāvā. Abi latvieši devās laukumā pirmajā maiņā un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus viens, bet Ābols arī guva komandas otros vārtus un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Ābols šosezon savācis jau 17 punktus 19 spēlēs, kas ir ceturtais labākais rādītājs līgas debitantu konkurencē, kamēr Bukarta rēķinā 13 punkti 15 spēlēs.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) rezultatīvas spēles Haraldam Eglem un Georgam Golovkovam. Egle izdarīja rezultatīvu piespēli „Capitols” vienīgo vārtu guvumā pret „Roughriders” (1:2) un nopelnīja arī divas soda minūtes, bet Golovkovs piespēlē „Black Hawks” uzvaras vārtu guvumā (3:2 pār „Stars”). Golovkovam arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens, kamēr Egle palika neitrāls. Savukārt trešais latvietis šajā līgā Kārlis Čukste piedzīvoja zaudējumu Čikāgas „Steel” sastāvā (1:4), spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
WHL Network
USHL Stats
WCHA.com

     [+] [-]

, 2015-11-15 09:17, pirms 9 gadiem
Malači!

  -2 [+] [-]

, 2015-11-15 10:55, pirms 9 gadiem
Uz NHL! Visus.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-15 11:43, pirms 9 gadiem
playthegame rakstīja: Uz NHL! Visus.
arī Tevi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-15 12:24, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Freibergu varātu Dinamo izmieģinot...Dinamo eistineibā vajag fermu - bet naudis dieļ to nav :/
Žāl ,ka Jevpalovam vairs naīt tik spūžai...Sharks fermai ir problēmis ar uzbruciejim , nasen pajēma vīnu viduviejeibu nu ECHL un vīnu čekeri nu NCAA
Ņikitam gan jau spēle aizies, šis ir pirmais gads pie PRO.

     [+] [-]

, 2015-11-15 12:49, pirms 9 gadiem
phKRIIII rakstīja: arī Tevi.
Viņš pirmdien sāks treniņus Kalgarī Flames, tad jau redzēs

     [+] [-]

, 2015-11-15 13:07, pirms 9 gadiem
phKRIIII rakstīja: arī Tevi.
Ļoti labprāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-15 15:51, pirms 9 gadiem
Kas ar Birzīti notiek?? Joprojām atkopjas pēc operācijas?

  +2 [+] [-]

, 2015-11-15 16:02, pirms 9 gadiem
Ronaldo_7 rakstīja: Kas ar Birzīti notiek?? Joprojām atkopjas pēc operācijas?
Bruno spēlē NAHL, par šo līgu šosezon neraksta:
Standings and Statistics | North American...

  -1 [+] [-]

, 2015-11-15 16:36, pirms 9 gadiem
Ja nākamsezon Dinamo vēl būs tad visticamāk Freibergs arī tur būs, jo nu izskatās, ka līdz AHL jau aizsniegties būs grūti, arī alga Rīgā būs stipri augstāka nekā ECHL. Jevpalovam drusku veicās SJ sistēmā perspektīvu LW ļoti trūkst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja